Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Si Bill Gates e medic? Imunolog? Scuzati-mi glumele, dar na, pana si incalzirea asta globala se pare ca stiintific nu e cauzata numai de noi astia, marii poluatori. new vaccines, health care, reproductive health services ar putea reduce populatia. stam acasa sa ne vindecam, ca bill gates ne spune cam de tot ce inseamna ingrijirea sanatatii. Nu prea imi gasesc motivatia necesara, dar ar tb vazut si studiat cam cat a crescut speranta de viata pt oameni, de cand cu vaccinurile, cu tratamentele . Sunt convinsa ca exista o mafie a medicamentelor, a sistemului de sanatate (in orice tara), dar parca parerile astea extreme nu le diger.. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
Bumble, Bill Gates nu e imunolog, dar stie f. bine in ce si-a investit banii...in vaccinuri mai "eficiente".
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
btz_ovi spune:
Si pe mine ma enerveaza reclamele astea
Multumim de aprecieri.Serbarea a fost scurta,copii au stat pe scaunele cuminti dar cand au inceput blitzurile si colindele a iesit un scandal monstruos,urlete si lacrimi la maxim.Asa ca rapid i-am luat in brate,ne-am tras in poza cu mosu,luat cadou si acasa.Era ora lor de somn si toti erau mega-ciufutei.
Bumble ma bucur ca te simti mai bine.Un pup pe Victoras .De doamna respectiva ai intrebat?
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Si pe mine ma enerveaza reclamele astea Multumim de aprecieri.Serbarea a fost scurta,copii au stat pe scaunele cuminti dar cand au inceput blitzurile si colindele a iesit un scandal monstruos,urlete si lacrimi la maxim.Asa ca rapid i-am luat in brate,ne-am tras in poza cu mosu,luat cadou si acasa.Era ora lor de somn si toti erau mega-ciufutei. Bumble ma bucur ca te simti mai bine.Un pup pe Victoras .De doamna respectiva ai intrebat? |
Pe medic nu l-am mai sacait si la Reanimare nu mi-au dat drumul, poate sambata o fi mai liber, macar sa intreb.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
ramonavlas spune:
Buna dimineata, m-am apucat si eu de curatenie. Deocamdata am terminat de spalat geamurile. Acum vreau sa mananc ceva, imi spal parul, il pun pe bigudiuri si apoi ma apuc de frecat baile.
Sambata vrem sa facem bradul, asa ca pe saptamana viitoare imi mai ramane de aspirat, sters praf si spalat pe jos.
Mancare, prajituri, nu fac.,..noroc ca are cine.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
bumblebee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Bumble, Bill Gates nu e imunolog, dar stie f. bine in ce si-a investit banii...in vaccinuri mai "eficiente". Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
A bagat toata categoria de servicii medicale, chiar si reproducerea asistata! Repet, concluzia bruta e sa stam sa ne tratam acasa cu ceai de sunatoare in orice conditii..
Noi oricum nu facem decat sa discutam, pt ca adevarul, daca e vreunul ascuns, nu se stie daca il vom afla, asa cum e. Fara supozitii, speculatii si interpretari trase de par.
Eu de aia nu pot milita pt o directie precisa, dar consider ca multe 'discutii' gen asta a lui Bill Gates baga mai mult lumea in ceata, avand chiar puterea de dezinformare.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
ludmila_p85 spune:
Va multumesc fetelor si va pup pe fiecare in parte!!!!
Va servesc cu sampanie si cite o felie de torta, mai spre seara sotul va coace frigarui asa ca va astept!!!!!!
coteasca spune:
buna ziua mamici dragi!
noi suntem la campulung, unde deocamdata e cald si bine, inca nu a venit zapada, dar o asteptam nerabdatori, mai ales ca tudorel a primit o saniuta noua si asteapta sa-i faca proba!
pana acum am taiat 2 purcei, tudorel a tinut de codite si urechi, le smotocea si facea "poc - poc - poc"! Au trecut deja 7 zile de cand suntem aici si tudor nu a facut alergie, acum sunt mai convinsa ca oricand ca facea de la vegetatie!
azi am primit si noi bradutul, diseara il pun pe tudorel sa-l impodobeasca, sper doar sa nu-l distruga
Bumb, ma bucur ca esti bine si ca ai trecut cu brio peste operatie!
ludmila, la multi ani, sa fii sanatoasa!
histamina, succes la examen, sper ca mama ta e mai bine, cat despre matusa imi pare rau
btz cum mai e paulica? ce ia adus mosul la cresa??
pana la urma o sa-i luam o tablita magnetica de mos craciun, dar una care sa aiba si cifre si litere si sa si deseneze, adica 3-1, sper sa gasim!
am vazut si pe mateo cu vb, cred ca seamana cu denisa la vorba si pe isa cea frumoasa, e rody intreaga!
gina_miha, la multi ani mamico, sa fii sanatoasa ma scuzi ca iti zic cu intarziere!
va pup!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
carla_2008 spune:
Coteasca ,deci asa zici seamana pe mine dupa vorba ?!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar