Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
Alice_Elena spune:
nici acum nu i-am facut ROR-ul. ma duce doctorita de familie cu vorba de 2 luni aproape.nu ma mai gandesc ca ma apuca spumele..
ah, si ma mai si intreba pana la ce varsta trebuie facut
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
Alice_Elena spune:
anca, voi ce mai faceti? l-ai trimis pe sasha la cta? sau mergeti toti de craciun acolo?
bumblebee spune:
Din cate stiam, varicela nu are treaba cu ROR-ul.
Greu ar fi cu Vichisorul izolat la noi pt ca ar tb sa vina soacra sa stea prima parte a zilei cu noi, ceea ce as dori sa evit cat pot, dar nu asta e buba, buba e ca piscotul ar face mai mare scandalul daca as fi eu prin preajma. Nu stiu cum sa explic, la tati mai pune botul sa stea in brate, dar la altcineva.. nu.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
Alice_Elena spune:
bumble, ai dreptate. varicela e in priorixul asta tetra, care se gaseste in farmacii.
te inteleg cu soacra. a facut mara niste crize azi cu ea.. nu prea mai facea in ultima vreme, dar cred ca e agasanta si se satura si copilul de ea uneori
ilinca79 spune:
Bumblebee asa e, varicela n-are lagatura cu ROR-ul. Eu l-am pomenit pentru ca ziceam ca e epidemie de rubeola la Cj. Pentru varicela exista un vaccin optional, Varilix parca.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
paula_m spune:
Eu nu am facut inca ROR-ul, si nici nu stiu daca il fac sau nu. Ma mai gandesc pana in vara,dar eu nu inteleg un lucru. Daca sunt bolile copilariei nu e bine sa le faca acum si nu mai tarziu?
E adevarat ca si eu in vara speram sa nu faca varicela, adica, na cine vrea sa-si vada copilul bolnav, dar pe de alta parte eu asa stiu ca e mai bine sa treaca acum prin astea, decat cand sunt mai mari. Nu?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Alice_Elena spune:
din cate am inteles, oricum ei fac boala chiar si vaccinati, dar o forma mai usoara si fara reactii adverse.
sau sunt iar pe langa subiect?
crissy77 spune:
Noi nu am facut nici vaccinul de 1 an. Am zis ca sun luni pt programare dar am uitat, asa ca amanam pana dupa sarbatori.
Azi dupa ce am citit mesajul Paulei legat de curatenie am pus capul in pamant rusinata si am purces si io la munci.
michelle, help. Bea s-a prins cum sa deschida dulapurile fara manere. Ceva idei? Cred ca pana la urma punem la loc manerele si le leg cu sfoara intre ele. Radea Stef in seara asta, ca pana scoate o felie de paine ii trece si foamea
Alice_Elena spune:
doar pe mine ma enerveaza reclama aia la poiana?
puiutz_mic spune:
Ilinca, Alice, asa am facut si eu azi. I-am adus intai legumele...a inspectat nemultumit toata farfuria si s-a lamurit ca nu exista carne:((( a luat o pastaie...s-a strambat ... apoi a inceput sa aleaga boabele de mazare (i-am servit un mix de legume din acelea congelate). apoi a trecut la pastai, morcovei...ce sa zic, a papat, ca mai devreme plangea de foame cred. Cand a trecut de jumatate cu legumele am aparut si cu farfuria cu ficatei - a lasat imediat legumele si a trecut la pescuit bucatelele de ficat
a mai papat si ceva legume...la sfarsit i-am dat "premiu" 3 cartofiori prajiti mai vroia, dar nu i-am mai dat.
vaccinuri - nu stiu daca ati vazut linkul www.infowars.com/bill-gates-says-vaccines-can-help-reduce-world-population/" target="_blank">acesta, l-am pus pe FB acum cateva zile. poate macar pentru delfinasii care nu au fost inca vaccinati cu ROR, va mai ganditi inainte de a lua decizia de a-l face
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!