sotiile medicilor si asistentele cum nasc?
Raspunsuri - Pagina 2
mada taba spune:
Eu am fost asistenta medicala zece ani, sotul meu e medic si am nascut normal dar cu epidurala.
Madalina
Banti spune:
Eu cunosc o doctorita ginecolog/obstretician care a nascut pe cei doi baietei ai ei natural. Deci mai sint si cazuri in care nu aleg cezariana.
Ioana
mihaela_s spune:
Sotul meu e medic, dar nu obsterica-ginecologie. Eu am nascut natural ambii copii, primul cu o prietena medic obstetrician care atunci cand i-am spus ca as vrea sa nasc prin cezariana, mi-a raspuns ca numai daca va fi cazul, ca nu merita, ea are un copil pe care l-a nascut natural. Doctorita mea de familie a nascut tot natural. Eu am optat pt a doua nastere tot natural, stiind ce inseamna si m-as fi necajit tare de tot daca s-ar fi impus cezariana. E adevarat ca nu m-au lasat sa ma chinui, am fost ajutata cu perfuzie, totul a trecut repede, iar durerile se uita cat ai clipi atunci cand iti vezi puiutul ca e bine si sanatos. N-am avut parte nici macar de epidurala, pt ca la noi in oras nu se prea practica si moasa mi-a spus ca nu vor sa riste. Moasa cu care am nascut eu are 2 copii, ambii nascuti natural.
Concluzia: asa cum spunea cineva mai sus, nastere naturala si daca ai posibilitate cu epidurala.
Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
Alina spune:
Eu sunt medic stomatolog si am nascut prin cezariana si cu anestezie generala.Bine,am avut si indicatii medicale pt cezariana dar mi-am si dorit sa nasc asa .
Sanatate si bebelusi sanatosi sa aveti indiferent cum alegeti sa-i aduceti pe lume!
Alina
simoneta spune:
Va multumesc mult de tot de raspunsuri.Asa pot sa-mi fac o idee despre optiunile mele vis a vis de nastere si totodata si alte burticute pot afla acest lucru.
Pupici multi pe burtici si sarcini usoare..
Simona si bebe
ramona_b spune:
Eu nu sunt inca sotie de medice dar sper sa fiu in curand si vreau sa nasc cu el bineinteles ca doar e meseria lui si vreau sa nasc cu epidurala ... sa nu ma doara ca la primul !
simoneta spune:
Mersi frumos de raspuns si tie Ramona.Succes in viitor si fie cum iti doresti(sa devii sotie de medic)...in plus nastere usoara si bebe sanatos si frumos.Si medicul meu m-a sfatuit sa nasc cu epidurala, dar gurile rele spun ca este rau cand stai cu nu stiu ce fire prin coloana?!?...noroc ca inca mai am timp de gandire...pana pe la inceputul lui martie.
Pupici pe burtici.
Simoneta 25s