Brum N-D 105-BvTonia, Cristine, brandusa! Hai luny

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Antonia, cred ca ai niste emotii...Eu credeam ca dopul trebuie sa sa fie f putin colorat (nu am trecut niciodata prin experienta asta, inca, zic si eu din ce am citit), dar poate depinde de la caz la caz.

Sa ne tii la curent cu evolutia

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna seara!
Dau "paste" mesajului de pe FB ..

Ieri am ajuns si noi acasa... in sfarsit, ne'au tinut o zi in plus pt ca bb nu lua in greutate, si aici nu te lasa sa pleci..[alanervosdeatatastatinspital]
Nasterea a fost ok in principiu..In seara cand mi'a stimulat colul am ajuns la maternitate cu ceva contractii dar cam dispersate si m'au trimis acasa, sa vin cand or sa fie la 5 minute... Si vineri am avut contractii de la 5 simineata pana la 12 noapte, suuuper dureroase sdar la 20 de min, la jumatate de ora, la 10 minute...si nu imi venea sa ma duc la maternitate ca imi spusese sa ma intorc cand or fii la 5 min [capzidsiziduri]. Pe la 12 noaptea cand efectiv simteam ca daca am un pistol imi zbor creierii de durere, m'am intors la maternitate sa imi face ceva ca nu mai rezist...
Si acolo surpriza, sunteti dilatata la 5 cm...bine ca a'ti venit ca in jumatate de ora nu mai puteam pune peridurala....Imi venea sa o iau la bataie pai bine cucoana nu mi'ai zis sa stau pana am contractii la fiecare 5 min...daca mai stateam mult nasteam naibii acasa...
Ma rog imi pune peridurala, isi face efectul si sunt ok... Nasc cu medicul de garda pt ca asa e aici daca nasti noaptea, oricum la stadiul ala nu ma mai interesa...Inainte de expulzie ma intreaba daca stiu ca bb e mare .... nu, nu neaparat..oricum too much information..ce era sa fac daca bb e mare...m'am razgandit, lasati'l acolo???? Imping de 2-3-4 ori bebeloiul iese, 3.820g, si timp de 20 de minute tipa in continuu...are o voce...ca ratusca ce urata :)
Apoi a inceput partea urata, placenta ce nu iesea, doctorul ce o cauta...nu am epizio sau ruptura dar totusi imi pune 2 puncte..de ce ma intreb si acum??? Am cateva fragmente de imagini horror, un ac si o ata, moasa ce ma impinge pe burta sa iasa placenta... Or sa dispara sper, bine ca e a doua nastere ca daca ar fi fost prima cred ca ramanea unica..
Gabriel e identic Emily (la o luna ca ea s'a nascut cu 3.100 nu 3.800 :), e cumintel, papa tzitzi si vineri aflam daca ia bine in greutate..

Felicitari mamicilor care au nascut zilele astea si mult curaj celor ce asteapta sa nasca!
Tonia iti spun pumni!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 38+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Multumesc, Mada!

Si multumim pentru povestea nasterii! Eu nu am cont pe FB...

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Anita, pai fetita ta e o draguta ca te lasa sa dormi noaptea. Eu am trait senzatia asta abia dupa 2 ani . Vezi ca gasesti niste grafice pe net (nu le am eu la indemana) cu cat trebuie sa doarma pe varsta. Ai sa te lamuresti atunci. De dermatita nu stiu, nu am avut dar sper sa scapati repede de ea.

Tonia, asteptam vesti bune

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui + 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alinush mamicile care au nascut sunt ocupate cu puiuti acum off ce ne facem.

Va rugam este asa de important sa stim si noi cat sa dam si cui sa nu ne facem de rusine.

Nu stiu mie mi se pare putin 150 anestezist eu ma gandeam la mai mult adica eu am dat 200 cand am facut laparo.

moasa asta ce rol mai are mi se pare mult sa-i dau 300.

Asistenta asta ccu ce ne ajuta,si daca sunt mai multe cum facem?

Iar la doctor eu ma gandeam tot asa intre 1000 si 1500 de lei.
Sunt intr-o ceata totala si pe deasupra cand le dam banii astia inainte sau dupa ce nastem?

ii bagam in buzunar sau ii punem in plic?

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Altesa, daca te ajuta, iti zic eu cat am dat in 2008 la CF2.

Pentru medic 1000 (10 milioane) - nastere normala cu epidurala.
Pentru moasa - care m-a ajutat enorm si ea face practic toata treaba pana ajungi in sala de nasteri si vine medicul - 200 (2 milioane).
Pentru anestezist 150 (1,5 milioane) - pentru epidurala.

Am mai avut bani marunti pt asistentele de la neonatologie (de 5 si 10 lei).

In rest nu am dat.

Banii multi au fost in plic si am avut (ca o doamna)geanta langa mine in sala de nasteri ca sa pot cotiza. Dar, stai linistita, vin ei pe urma la tine sa te intrebe de binete ca sa ai ocazia si dupa sa le dai banii. Nu ramai cu banii neluati.

Acum nasc in Constanta si m-am pus la curent cu preturile si tot cam pe acolo sunt. 10 mil pt medic; 2 mil - moasa; si ce-o mai fi, oricum se pare ca in jur de 15 mil in total.

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui + 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Helloooo !!!

in sfarsit am reusit sa pun si eu poze pe picasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Altesa : Atunci o sa vad daca mai pulsez putin pe ici pe colo...Pana la urma, dupa cum stim toate, ar trebui nici sa nu ne facem griji in privinta banilor, dar asta e situatia noastra, a pacientilor din spitalele de stat :(

O sa vad si in functie de cum se comporta fiecare, asa cum zicea si Cristineescu (careia ii si multumim pt info ) daca moasa e super ok si ma ajuta, o sa dau mai mult.
Anestezistului ar trebui sa ii dau banii inainte sau dupa? Ca sotul se va ocupa de spaguit (Slava Domnului, ca eu nu am habar cum sa bag banul in buzunar...asta e, nu ma pricep la dat spaga )
Oricum, in final doctorul ar trebui sa fie cel multumit, ca la el ne intoarcem dupa aceea

Ramonzca79 ai un baietel tare simpatic, cu perisorul lui asa de cret , dar nu am vazut in poze si fetita (poate nu m-am uitat eu bine)

Noi dam o fuga la vizita cu doctorita, sa vedem ce vesti ne da astazi

Cand va treziti, va invit la o cu un picut de scortisoara, ca si asa se apropie sarbatorile
Sa aveti o zi frumoasa!

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dellyah spune:

Neatza, fetelor daca e cineva prin preajma...am si eu o intrebare...Dimineata m-am trezit si am observat pe absorbant o scurgere roziu-sangerie, destul de abundenta...si apoi m-au apucat si niste contractii groaznic de dureroase...dar care nu au absolut nici o logica (la regularitatea lor, ma refer)...oare ar trebui sa ma duc la spital sau sa astept sa vad daca se regularizeaza in vreun fel contractiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Delia, mai bine la spital ca sa vezi ca e totul ok! Poate te'a ascultat bb pana la urma :)

neata si o cafea mare si fierbinte sau ceai/suc/lapte/apa/nimic

Mergi la inceput