Brum N-D 105-BvTonia, Cristine, brandusa! Hai luny

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor am si eu o intrebare la care imi puteti raspunde pe pm daca nu va convine aici .

A nascut careva dintre voi la Filantropia daca da cam cat azi dat la anestezist,medic ginecolog,moasa,sau ma rog a 2- a mana,asistente ,infirmiere?

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

leonardo mie 3-4 sau chiar 5 ore legate de somn mi se pare super acum (m-am uitat si pe prima pagina ca nu mai stiam cand ai nascut ). Al meu are o luna astazi dar rar prind 3 ore pline de somn. Dar eu sunt obisnuita cu ideea ca si primul mi s-a trezit des, cel mai crunt a fost intre 6 luni si 8 luni jumatete. Si atunci se trezea si mai decat din ora in ora, cel mai mult vroia atentie cred. Dar am supravietuit

A nu se intelege ca iti zic sa renunti la biberon, fiecare face dupa cum crede ca e mai bine pentru ea si copilul ei, ca daca mama nu e OK nici pentru bebe nu e bine.

Ioana bine ai revenit acasa.

Bogdan a facut astazi o luna. Are 4130 kg (de la 3480 la nastere si 3160 la o saptamana de la nastere) si 54 cm de la 51. Ochisorii tot ii mai curg, mai incercam cu Tobrex si cu masaj. Sper sa nu mai ajung la doctor la desfundat de canale, dar chiar si asa nu ma mai sperie asa tare alternativa asta, dupa ce am trecut prin ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

#8206;"La 12.25 am auzit cel mai frumos planset de bebelus. Razvanel are 3650gr. Eu sunt la ATI, sunt bine, la fel si bebe. Pup" - Daniela

Felicitari si aici Daniela!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si36+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

BPaula, la multe luni in continuare. Sa cresteti mari! Dar de ce a pierdut in greutate in prima saptamana? Ca vad ca pe urma a recuperat frumos.

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui + 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

leonardo, ar trebui sa fii multumita de programul de somn al copilului tau, te anunt ca esti norocoasa!! eu ma trezeam din ora-n ora la un moment dat si tot nu i-am dat biberon! mai mult de atat nu am ce sa spun, sustin tot ce ti-a spus deja cristineescu!!! si Brazelton spune ca pana la 3 luni nu se poate pune problema de o rutina si un program de somn/alaptat...

FELICITARI, DANIELA!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

mersi de raspunsuri :)
sunt o norocoasa atunci ... adevarul e ca mesele sunt cam lungi ..deci mananca incet si mult ...si poate de aia doarme bine noaptea.

in timpul zilei insa la 1.30-2 se trezeste ... o mai tin si eu de vorba, o mai obosim ..poate de aia doarme ok noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna dimineata,

Acum, la trezire, cred ca am pierdut dopul...nu prea stiu sigur pentru ca nu era gelatinos, a fost ca o sangerare cu sange rosu. Acum s-a oprit.
Contractii nu am, astept. Nu merg inca la spital, cred ca e prea devreme. Oricum trebuie sa trec prin serviciul de urgente-maternitate, nu pot merge sa il vad pe ginecologul meu pur si simplu. Nici nu cred ca are ce sa imi spuna.

So, va tin la curent daca plec azi la spital.

Felicitari, Daniela!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dellyah spune:

Felicitari Daniela! sa creasca Razvanel mare si sanatos si sa va bucurati de el!
Tonia_Antonia, sa speram ca azi o sa-ti tii si tu minunea in brate...ca ar fi si timpul de cand tot astepti:) sa ai nastere cat mai usoara si sa treaca repede repede timpul sa va intoarceti acasa voioisi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Multumesc!
Deocamdata nu am contractii si nici nu am pierdut apa deci mai stau pe acasa. Ma apuc de o supa de curcan sa am ce lasa sotului si copilului cel mare de mancare daca plec...

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

Salutari!
felicitaari noilor mamici!
Si bafta celor care urmeaza.

Am putin timp acum de rasfoit forumul; nu am mai reusit sa tin ritmul decand cu nasterea, ma tine fetita ocupata; e o dulce :)
Cateceva despre noi: am nascut la 41 de saptamani; in acea zi trebuia sa merg dimineata la spital pentru internare ca sa imi induca nasterea. Eram oarecum suparata pentru ca am ajuns la asta si hotarasc eu data de nastere a fetitei mele. Dar la 4 dimineata m-am trezit ca mi se rupsese apa. am fost foarte fericita ca este si ea de acord cu ziua respectiva. Am mers la spital, ne-am internat la 5:30 dimineata. dilatatie 2-3, nici o durere. si am stat asa asteptand pana la ora 13. Nici contractii dureroase nu aveam si nici dilatatia nu progresa. Asa ca cei de acolo mi-au facut clisma si pe urma au aparut si contractiile. Mie nu mi s-au parut insuportabile, putin mai dureros decat la menstruatie (aveam pb luna de luna :( ). La ora 16 ajunsesem la dilatatie completa doar ca bebe nu se angaja in bazin. Asa ca la ora 7 mi s-a facut cezariana, si surpriza: bebe avea 4.600. Ecografia facuta cu 3 zile inainte estima 3.900.

Si acum doua intrebari:
Fetita mea doarme noaptea.. de pe la 9-10 seara pana dimineata la 9 se trezeste doar si papa rapid si adoarme in timp ce o ridic sa ragaie..
in schimb ziua nu doarme mai mult de vreo 3 reprize de max 30 de minute; e normal sa aiba asa mare perioada de veghe ziua?

Ea are pielicica mai rosie si acum a facut si acneea bebelusului. doctorita de familie mi-a recomandat gluconat de calciu timp de 10 zile. Citeam prospectul si scrie ca e injectabil, nu se administreaza in timpul alaptarii... am mai cautat despre asta si pare ca ar fi ok totusi de baut. Voi stiti ceva despre asta?

multumesc mult!

40+

Mergi la inceput