Brum N-D 105-BvTonia, Cristine, brandusa! Hai luny

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Neata,
Anna saru-mana de cafeluta multa bafta la control

Pot sa va spun din proprie experienta ca nasterea provocata este enorm de dureroasamai ales ca la mine bebelina nu putea sa intre in bazin si aveam niste dureri ingrozitoare de spate ( bazin, coloana) , de aceea e bine sa vina cum vor ei si cand vor .

Va imbratisez cu drag! Nastere usoara celor care urmeaza!

Andreea Mami fericita de Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Buna mamici, cum a fost ziua de azi? Mai aveti de luat cadouri?

Luny, Anna , vreo veste de la control?
Noi am fost azi, totul e ok, mai mergem si maine pt testul de nonstres.

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut!
p-aici inca dar vin cu vesti!
am fost la control...test nonstress bun, am facut si eco, buna si asta, doar ca surpriza! bondarelul e grasutz se pare, culmea:)) cica ar avea 3740 g (cu +/- -urile de rigoare..), de la 2960 cat avea acum 3 saptamani!! cica e f normal si cu cat sta mai mult, cu atat pune pe el carnita si de acum...dar datele tehnice sunt ok, lichid suficient, placenta e gr 3, dar nah, e normal acum, col cca 34 mm... la control, colul era deschis si s-a mai inmuiata fata de saptamana trecuta, deci e spre bine cumva.. numa ca am tot discutat strategii si variante de luat in calcul cu dr mea si am decis de comun acord, maine sa incercam uleiul 'fantastic-star'.. sa vedem daca merge si de data asta, daca nu, asteptam in continuare... desi datele ecografice sunt bune, bb fiind zdravan, ea n-ar vrea s-o lungim prea mult, de teama unei deteriorari a lichidului si placentei, sa nu ajunga la suferinta fetala sau alte complicatii, plus ca daca ajunge la 4 kg... not funny!!! desi mie nu-mi vine sa cred ca as face eu bebe asa mare!.. in fine, nu cred sa sara de 3500 g la nastere, chiar nu cred eu sa fie asa grasutz...dupa eco de azi, dpn ar fi 27 dec!!!
asa ca... maine ar putea fi ziua lui... sau nu.. sa vedem daca functioneaza si de data asta, data trecuta ceva contractii incepusera, desi razlete si putin simtitoare, dar macar erau la 30-40 min, nu ca acum ca au disparut aproape de tot..!!
Emma, te pup, multumesc tare mult!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Si eu am fost azi la control, noi avem 40 s implinite, asa ca am intrat in minutele de prelungire . Pai, la eco IR-urile, placenta...inca in stare buna, la control pe masa colul este ceva deschis. La noi lipsesc contractiile, cel putin alea dureroase nu sunt deloc. Asa ca noi asteptam pana joi, daca nu apare nimic joi ma internez.

Luny, sper sa vina bebe asa cum iti doresti! Eu l-am nascut pe Vlad la 40 s si 3 zile si avea deja 4 kg, iar dupa spusele doctorului intrase in "suferinta fetala" Asa ca si doctora ta stie ce stie
Tia, ai o bomboana de fetita Tie nu ti-a facut epidurala in travaliu?
Alinush, la voi au aparut ceva semne de nastere, ce a zis doctorul?

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Anna, pai suntem in situatii cam identice! si eu tot la 40 s si 3 zile l-am nascut pe Matei, dar a avut 3380g si 51 cm, deci a fost ok! acum, iar avem amandoua aceeasi situati, colul la fel, decat ca eu incerc cu uleiul maine, voi avea 39s6z, tu vad ca ai rabdare bafta si nastere rapida si usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Anna mie mi-a dat doctorita o pastila pentru provocare pe la ora 9 seara , la ora 1 jumatate am plecat la spital pentru ca aveam contractii dureroase doar pe spate ( ma durea bazinul si coloana)si am sangerat . Mi-a facut control si aveam dilatatie 2 si contractii la 1 minut ( am crezut ca mor de durere) pe la 3 m-au suit iarasi pe masa si aveam dilatatie 3 . Durerile erau ingrozitoare dar mi-au spus ca pe la dilatatie 4 vor sa-mi monteze epiduralaatunci le-am spus ca nu mai pot de durere si sa-mi faca ceva sa ma bage in cezariana. Au sunat`o pe doctorita mea si cand mi-a facut control mi-a spus ca micuta nu poate cobora pentru ca este marisoara si eu am bazinul mic asa ca intram in cezariana. Dupa operatie doctorita mi-a spus ca am facut alegearea potrivita pentru ca micuta mea era intoarsa cu fata si putea sa aiba mari probleme daca nasteam normal . M-a ajutat DD sa trec cu bine peste si sa fim amandoua sanatoase. Dupa ce am vazut-o , la 4.23 am nascut, am facut 4 secvente de criza ( ca la pasmofilie) pe masa de operatie ( am inteles ca ar fi fost atac de panica) .
Acum suntem bine amandoua papam tzitzi si crestem
Asta a fost povestea nasterii mele...cu inceput dificil dar cu final fericit....cand iti vezi si iti tii in brate bebele minunat si dragalas uiti de absolut tot

Va pup si va imbratisez cu drag!

Nastere usoara Anna, Luny si bebei sanatosi si frumosi!

Andreea Mami fericita de Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

luny despre ce ulei vorbesti? cumva de uleiul de ricin?

Dca da spune-mi tu cum faci?

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Tia imi pare rau ca ai trecut prin durerile alea, dar bine ca au luat decizia corecta si nu v-au mai chinuit inutil. Si mie mi-e teama de reactia/rezistenta mea la durere, dar sper sa fim bine amandoi.
Luny, despre ce ulei e vorba? In privinta greutatii bebelului, chiar a luat frumos in greutate Poate totusi e lungut si o sa fie usoara nasterea

Anna, la noi se pare ca mai dureaza putin... colul se pregateste(noutatea de azi e ca a inceput sa se scurteze), contractii am, dar neregulate, dureri de spate si de burtica am de cateva zile...termenul de la ecografie ar fi pe 28, dar cum o vrea juniorul
Eram eu fixata pe ideea ca as vrea sa fie sagetator si ca as fi vrut sa fim acasa de Craciun. Dar m-am calmat
In plus, eram putin ingrijorata ca dr mea urmeaza sa se opereze joi. Dar azi mi-a zis ca indiferent cand se intampla sa nasc, ea vine sa ma asiste, chit ca nu va putea ea scoate copilul. Dar va spun sincer, chiar m-a linistit, pt ca sunt cam cu nervii la pamant zilele astea (exista si depresie de dinaintea nasterii??? ) si ea e o draguta, mi-a vb tot timpul frumos, chiar daca nu era in apele ei, uneori.

Ma uit la burtica si imi e atat de draga...Si sunt asa de curioasa cum arata, nu i-am mai vazut fetzisoara de la 22 de sapt (la urmatoarele ecografii avea cordonul in dreptul capului si nu s-a vazut nimic)

Sa ne ajute Doamne Doamne pe toate sa ducem cu bine la bun sfarsit sarcina, sa avem nastere usoara si copilasi sanatosi!

38 +

Mergi la inceput

mai, faza cu uleiul e la recomandarea medicului, asa ca nu am ce va spune... si nu se face inainte de 40 saptamani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

luny ba te rog sa ne spui ca si mie mi-a povestiti medicul de uleiul de ricin saptamana trecuta ce si cum se ia si vroiam sa vad daca vb despre acelasi lucru daca nu vrei sa spui aici trimite-mi pm.

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput