Brum N-D 105-BvTonia, Cristine, brandusa! Hai luny

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

felicitari tuturor proaspetelor mamici! sanatosi, mancaciosi si necolicosi!
gravidutelor ramase: nastere usoara si recuperare rapida!
noi suntem foarte bine: Filip are 4500gr iar Darius 3900gram inceput sa zimbim la mami si la tati, stam in fundulet sprijiniti (nu pt mult timp dar evoluam), cand stam pe burtica ne facem ca o barcuta cu capul si piciorusele. ce sa mai, am crescut iar mami si tati sunt tare mandri de noi.
am pusa poze noi pe picassa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dellyah

Fetelor...se pare k nu ati mai apucat nici sa-mi faceti galerie:) pentru ca ati fost asa primitoare si dragute cu mine, am vrut sa va anunt ca piticul meu s-a hotarat sa petreaca Craciunul cu noi...deci a venit pe lume ieri, la 22.50 :) are 2800 gr si 50 de cm...si mie nu-mi vine sa cred ca e al meu! A fost cumplit...dar a trecut in cele din urma:) va pup pe toate si nasteri usoare in continuare!

hurry up, little one!

Dellyah, scoatem acum niste majorete de bun venit

Bine ca s-a terminat cu bine. Asteptam povestea.

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui + 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Felicitari noilor mamici si nasteri usoare celor ce au mai ramas!!!

Noi suntem bine, bebe creste, sta mai mult treaz si atunci ii place sa fie bagat in seama. Cel mare in general asculta, il iubeste si nu pare gelos momentan. E drept ca incerc si eu sa ii dau mai multa atentie, l-am mai luat in brate, desi inainte cam evitam din cauza durerilor de spate.

M-am apucat de ceva vreme si de facut invitatiile, astazi am cam terminat cu ele, a mai ramas sa le bag in plic si gata. Uitati si voi ce a iesit (cu indulgenta ca n-am experienta dar m-am chinuit mult):
https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/PregatiriDeBotez#

Ma duc ca trebuie sa le facem baie la baieti. O seara placuta.

P.S cred ca Leonardo ma intreba de ce a scazut Bogdan in prima saptamana. Din cate stiu eu majoritatea bebelusilor pierd in prima saptamana pana la 10% din greutatea de la nastere si trebuie sa recupereze in primele 14 zile parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilyjeuly

noi suntem foarte bine: Filip are 4500gr iar Darius 3900gram inceput sa zimbim la mami si la tati, stam in fundulet sprijiniti (nu pt mult timp dar evoluam), cand stam pe burtica ne facem ca o barcuta cu capul si piciorusele. ce sa mai, am crescut iar mami si tati sunt tare mandri de noi.

Emily fericita cu Darius & Filip
02 octombrie 2011

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

tu vorbesti serios cu statul in fund?... la varsta asta?.. pe bune, faci o greseala, intreaba si tu orice medic, au oasele atat de fragile, moi si cartilaginoase, incat li se deformeaza imediat coloana!! d-aia si trebuie sa dorma pe saltea tare, sa ste numai orizontal in carucior sau landou etc... un copil cu dezvoltare normala nu va sta in fund inainte de 5 luni jumate, daca e f precoc sau 6 luni, cel mai comun intalnit..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alinush deja pierzi din dop abia ai facut 38 de sapt.

Sa sti ca asa mi-ar place si mie sa nasc pe la 38 si ceva ca sa fiu acasa de revelion macar.

Ai putea sa-mi spui si mie cam cum se manifesta dopul asta cum iti dai seama ca e dopul ,cum arata?

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

si eu stiam ca undeva la min 4 luni este sfatuit ca un bebe sa stea in fundulet. acum depinde si de bebelus.

luny rostogoleala in patut cam pe la cat trebuie sa inceapa? adica intoarcerea de pe o parte pe alta? iar caputul cand trebuie sa si-l tina singurel? al meu are 13 zile si deja isi tine capul singurel atat cand il luam in brate cat si atunci cand e pe burta.

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui emilyjeuly

Emily fericita cu Darius & Filip
02 octombrie 2011

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

tu vorbesti serios cu statul in fund?... la varsta asta?.. pe bune, faci o greseala, intreaba si tu orice medic, au oasele atat de fragile, moi si cartilaginoase, incat li se deformeaza imediat coloana!! d-aia si trebuie sa dorma pe saltea tare, sa ste numai orizontal in carucior sau landou etc... un copil cu dezvoltare normala nu va sta in fund inainte de 5 luni jumate, daca e f precoc sau 6 luni, cel mai comun intalnit..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

BPaula, sunt superbe invitatiile . Dar cand e botezul?

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui + 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

emilyjeuly sunt tare frumosi bebelusii tai, sa creasca mari, sanatosi si sa va bucurati de ei.

Paula chiar ai talent, sunt f tari invitatiile. De unde ai facut rost de materia prima?

Alina, capusorul parca pe la 2-3 luni incepe sa si-l tina singurel (asa tin minte ca ne-a zis pediatra la cursul de puericultura si am observat si eu la fetita unor prieteni).

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Multumesc.

Botezul este pe 14 ianuarie. Materia prima de pe unde am putut, hartiile colorate de pe un site cu chestii de bricolaj (casa retro), cartoanele de la un magazin cu cartoane, foi si altele, panglica din alta parte. Si pentru taiat am avut foarfece, cutere si diverse template-uri de prin casa pentru cercuri (astea au fost mai greu de gasit). Ideea e de pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

ALTESA - la mine se manifesta printr-o secretie usor colorata (rozie,rosiatica sau chiar putin maronie - am avut de toate de aseara incoace) si putin vascoasa, dar nu e permanenta . Cantitatea a fost mica, de fiecare data.
Si dopul asta difera de la o persoana la alta, poate fi eliminat inainte cu cateva saptamani, zile, ore sau chiar in timpul nasterii. Poate ne mai spun si fetele care au trecut prin asta la ce sa ne asteptam.
De ce oare nu e un tipar standard care sa se aplice la toate sarcinile?
Nu stiu ce sa ma fac cu durerea asta de spate, de pe la pranz m-a luat parca o fierbinteala in partea de la rinichi in jos si o durere mocaneasca, ca la febra musculara... Mi-a facut sotul masaj, am stat in tot felul de pozitii, am luat si nospa, dar tot acolo e

38 +

Mergi la inceput