Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Lady,
promit ca zilele astea ma invrednicesc si fac poze si atunci o sa pun o poza si cu mine, daca ai chef de cosmaruri noaptea.![]()

Aseara m-am invrednicit si am calcat lucrusoarele albe ale bebitei, bineinteles Maria a fost mana mea dreapta, ea mi le dadea la mana dupa ce analiza fiecare lucrusor pe toate partile.
Abia am convins-o sa se duca la somn, dupa ce i-am promis solemn ca si azi vom calca lucrusoarele lui bebe (azi urmeaza coloratele
).
Am vazut pozele cu camerele copiilor, toate sunt fff frumoase.
Vad ca verdele e la moda, si camera Mariei tot in verde am zugravit-o iar mobila va fi alba. Pe pereti si-a lipit abtibilduri cu caluti, arata tare frumos. Abia astept sa fie gata si camera ei, dar abia in vara cred ca o vom finaliza.
de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
35+ cu
Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
iaura21 spune:
anda
imi place si mie camera carinei...eu am o problema cu verdele de orice nuanta dar la voi(si la altesa)parca imi place ...
eu am vb. cu cei care mi-au trimis patutul si au zis ca s-a produs incurcatura intre cele 2 patuturi din vina curieratului si ca maine mi-l trimite pe cel comandat de mine,dupa ce m-am cam obisnuit cu culoarea...am i crazy or not?
...astept sa vad daca imi place ce-mi aduce...
altesa ,felicitari pt. bebel, mai creste el de acum inainte,si sa ajungeti cu bine la 38 de sapt.
ana,dar tu atat stai in spital ,inca 3 sapt.?...stiu ca sub observatie trebuie acum dar mi sa pare mult...macar acolo te simti in siguranta,iti doresc sa stea bebelinii macar pana dupa craciun
minunea mea
36+ 
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
Matzaila_81 spune:
fetele, nu am mai reusit sa intru decat putin si sa va citesc pe sarite.
Sunt foarte foarte obosita, la servici am mai mult decat o tona de lucru, nu mai pot sa fac nimic. Am arsuri groaznice, nu mai pot manca, numi mai e pofta de nimic si as dormi mereu dar nu pot. Trebuie sa reusesc sa termin saptamana asta infernal de aglomerata si-mi revin eu.
Altesa, am emotii pentru tine, Alice, sa nu crezi ca te-am uitat ![]()
Iaura, m-ai facut curioasa rau cu patutul, anahadasa iti ti pumnii, Carina, nu am timp sa-ti raspund exact acum.
Ma gandesc la voi toate si abia astept sa ma mai eliberez putin sa intru in actiune.
+32
anangel_lexi spune:
Matza, iti urez spor la lucru si sa treci cu bine peste saptamana aceasta pentru ca pe urma sa te poti odihni!

de
35+ cu
Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
annesi spune:
Altesa, am incercat cacao cu lapte dar nu a functionat
. acum beau la greu apa calduta cu miere si lamaie, ca m-a mai ajutat intr-un timp si parca e un pic mai bine. adica nu mai merg la baie o data la 3 zile, ci o data la 2 zile ![]()
Adc, si eu ma satur mai repede decat de obicei, dar nu chiar asa cum spui tu. pot manca o portie aproape normala de mancare, dar in nici un caz 2 feluri la o masa. incearca sa mananci des, daca poti papa asa de putin. ar trebui sa fie ok si pt stomac ca si digera mai repede o cantitate mica.
Ana, imi pare bine ca esti ok, sper sa mai stea dragii de gemenasi pana pe la 3 kg, ca atunci ar fi chiar super. no-spa si scobutil e tratamentul standard in orice maternitate, si eu am luat la fel cand am fost internata. sper macar sa iti dea tablete, nu injectabil. iar de diazepam... mi-au dat si mie cat am fost in spital si am luat, ca nu prea aveam incotro... adica avea... puteam sa le arunc si sa le zic ca le iau, dar nu am vrut sa ma complic. a fost ok, dar aveam doar 20 de sapt... asa ca nu stiu ce sa zic. eventual roaga o asistenta sa iti explice daca e absolut necesar.
Noi suntem bine, eu stau tot mai mult timp intinsa, chiar daca nu-mi convine, dar ma gandesc ca e mai bine pt bebica sa mai stea putin
Am facut azi dimineata si analiza la secretia vaginala, urocultura si hemoleucograma completa, sa vedem cum or iesi rezultatele. oricum de infectia urinara nu am scapat, dar sunt curioasa cum afecteaza asta o nastere naturala...
vineri luam rezultatele si mergem iar la medic. lichidul amniotic se mentine la limita superioara de exces, dar macar nu mai creste
macar atat. azi avem ultimul curs de puericultura, unul lung de tot, de vreo 4 ore, si mi-e groaza ca va trebui sa stau atata pe scaunele alea tari cu burtica mea sprijinindu-se pe picioare
Da, mie asa de tare mi-a coborat burtica, incat sta pe picioare atunci cand sed ![]()
Va doresc o dupa-amiaza placuta tuturor! 
Anne
34+ de
Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
annesi spune:
Matza, sa ai spor si sa termini totul repede, ca sa te poti odihni! un
sa treaca mai usor!
referitor la cadoul de Craciun pt sot... e complicat. Mos Nicolae a fost destul de bogat anul asta, i-a adus o pereche de ochelari de soare de sport, tare smecheri cu mai multe tipuri de lentile
si un pulover de fleece pt sporturile de iarna care ii plac lui foarte mult. va imaginati ca eu i-am luat toate astea, pe cand el... nu mi-a luat nimic. mare dezastru mare cand a realizat ca el nu are nici un cadou pt mine si nici nu stiam ce sa-i zic sa-mi ia, ca efectiv nu-mi trebuie nimic in afara de chestii legate strict de bebe. si in final eu n-am primit cadou. acum l-am intrebat ce-si doreste de Craciun, iar el a zis ca isi doreste ca eu sa fiu fericita ![]()
Drept consecinta, nu ii voi lua nimic. el in schimb, profund indatorat, imi ia ceva scump ce nici nu am indraznit sa pun in discutie, un espressor Dolce Gusto, dar participa toata familia la cadou, deci nu e numai cheltuiala noastra ![]()
Anne
34+ de
Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
gianina1983 spune:
Buna ziua mamicute
.Se pare ca incet incet se apropie marele final si incep sa scoata nasucurile BULGARASII mult asteptati
.FElicitari mamicilor cu bebei dolofanei sa fie sanatosi si voi deasemeni
.De la noi ca de obicei nimic de nou,,sunt o somnoroasa si jumatate dorm de rup,
,si ma plictisesc de mor abia astept sa imi vina coletul din tara si sa ma apuc de spalat si calcat hainute macar sa mai treaca timpu
.Multumesc tuturor celor care miati impartasit si experienta voastra cu somnicul
.Logic ca in timp ce citesc imi propun sa scriu multe multe si cand ma apuc de scris nu mai stiu nimic

.
La noi in casa exista o temperatura constanta de 23-24de grade atat ziua cat si noaptea in asemenea conditii cam cum ar trebui imbracat bebelusu?E ok temperatura si pt baita sau cumva tre sa suplimentez caldura?
Va poop pe toate si aveti grija de voi si de burticute
abia astept sa scoatem majoretele la interval

+35 de FETITA
ALTESA spune:
oau anessi daca ti-a coborat burtica asa de tare chiar ca nu mai ai mult nici tu ,trage cat poti sa ajungi la 37 de saptamani.
Imi pare rau ca nu te ajuta cacaoa cu lapte eu beau 3 cani una dupa alta calde.
Mie mi-a spus doc ca intr-o punga numai am lichid aproape deloc si ca e normal ca incepe sa se duca lichidul incet,incet ca sa-i faca loc lui bebe ,si chiar mi s-a parut si mie sapt trecuta ca pierd lichid ca ma trezeam uda pe chilot fara sa am senzatie de pipi.
Acum umblu numai in chiloti albi ca sa monitorizez fiecare scurgere sa vad ce se intampla.
carina am vazut camera si imi place doar e pe gustul meu verde,lenjerie si lucruri de pe la ikea ,parca zici ca amamenajat-o eu.
multumesc tuturor de urari 
36+ cu
baby Rafael-Ioan
anangel_lexi spune:
Annesi, nu mai stiu care din fete imi recomandase pentru constipatie prune uscate pe care le lasi seara in apa si dimineata le mananci pe stomacul gol apoi bei apa in care au stat. Eu la 2-3 ore dupa operatiunea asta, ieseam. Ce mai functioneaza la mine sunt boabele de porumb si visinele din compot. Incearca. Aaa, si dupa nastere beam zilnic cate o Activia din aceea la 0,33 (sper sa nu se considere reclama
) si m-a ajutat.
de
35+ cu
Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
suzieq spune:
Intrebare pentru fetele care au fost la targ in week-end: cei de la cord blood center aveau ceva promotie?
MTHFR C677T Homozigot
+31