Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ALTESA felicitari pt echo si felicitari verisoarei pentru grasun sa fie sanatos si mancacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ligia multumim.

fetelor am si eu o intrebare la voi de unde va mai luati parfum si pe unde gasim preturi mai bune?

A incercat careva sa-si ia de pe aoro.ro sau de pe vreun alt site?

Eram curioasa daca se merita sau e mai mult teapa.

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ALTESA am niste prieteni care si-aiu luat de pe aoro.ro si sunt multumiti de calitate
eu nu pot sa ma pronunt k mi imi aduce tata din strainatate dar am primit un parfum de la nasii nostrii de ziua mea womanity - thierry mugler si era luat de la sephora si sunt multumita, acum nu stiu cat costa
cum a fost intalnirea de la mall?

Mergi la inceput

ligia mutumesc de raspuns eram curioasa ca pe net se scrie ca e teapa cu aoro si nu stiu ce sa fac parca mi-as lua si eu un parfumel asa de mos ca pana acum nu le-am suportat si cred ca dupa ce nasc o sa suport parfumul.

Intalnirea a fost in familie eu ,tati si bebe ne-am facut de cap in mall ca nasti s-a ales cu o raceala zdavana care s-a lasat cu anexita si terminata saracuta asa ca in loc sa vina la intalnire cu mine sa dus la intalnire cu ginecologul iar alice a-ti vazut si voi ce probleme are.

Nasti mi-a promis ca isi ia revansa si ma viziteaza direct la Filantropia.

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

felicitari pt rez de le aco si pt grasanul de 4 kg!
cred ca ai si tu niste emotii ..

in 31+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Altesa, tinem pumnii sa mai stea bebe putin ca sa mai ia in greutate, sa fie si el mai grasunel!Cat despre Aoro, eu niciodata nu am luat teapa.Tot ce am luat de la ei a fost de calitate, original.Si am luat multe...

Mergi la inceput

ok aerlilian deci si tie ti-a placut ce ai gasit pe aoro.

si eu sper sa stea bebe pana pe 26 decembrie macar ca sa faca 38 de saptamani.

danezza sunt pregatita din toate punctele de vedere mai putin psihic asa ca da au inceput emotiile

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Am vb cu doctorita ei, mi-a zis sa ii dau hidrasec si protectis. Nu imi e greu ca e bolnava ca o duce pe picioare, e vesela, vioaie. Mai rau e ca nu prea a mancat ca nu ii place mancarea de regim, nici nu stiu de unde a avut atata energie sa se joace pana acum 20 de minute :)

Altesa imi pare rau ca nu s-a concretizat nimic. Macar ati petrecut frumos toti 3? :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Altesa, eu am comandat o singura data de pa aoro, dar nu mai am curajul sa o mai fac vreodata, oricit de tentante sunt preturile de pe site. Am comandat 3 parfumuri, din care doar unul era tiplat, celelate 2 nu, cutiile fiind usor deteriorate la colturi. Daca ar fi fost originale, cred ca in primul rind trebuiau sa aiba aceea tipla, nu sa vina deschise. Iar cel tiplat, aduce destul de mult cu originalul, dar nu e 100% mirosul celui original, si nici nu tine. Asta a fost experienta mea cu ei, acum tu decizi daca poti sa ai incredere in ei sau nu.
Noapte buna!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 31+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

ana, curaj si putere, mai e putin si iti cunosti minunile
anda, imi place camera Carinei si ea e o scumpa, ce dragut ca va avea fiecare copil camera lui, pt noi e inca un vis indepartat.
altesa, felicitari pt grasunelul tau si nepotelul uau 4 kg sa fie sanatos si mancacios. Si eu tot pe 26 dec fac 38 sapt, presimt ca vom fi colege de salon
alice, bine ca e vioaie, inseamna ca nu e deshidratata, chiar daca nu mananca prea mult important e sa o hidratezi bine.

Am postat si noi poze cu dulapiorul Sarei, patutul va fi aceeasi culoare, inca nu l-am montat. Aerlilian voi ce culoare aveti patutul?

cu baietel mare si 36+ cu zburdalnica
AMR 2 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput