Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ANA mari emotii te incearca .. ink un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Fetelor, va pup pe toate, ce dor mi-a fost de voi...

Am ramas cu doua capitole in urma si nici acum nu am cand sa le citesc. Lucrez fff mult si sunt foarte obosita, trebuie sa imi predau tot portofoliul de clienti colegelor mele in aceasta perioada. Acasa... altele, zugraveala, geamuri, perdele etc. Abia astept sa vina sarbatorile sa termin cu toate si sa stau numai de vorba cu voi.
Noi suntem bine, joi mergem din nou la dr.

Va pup si ma gandesc la voi in fiecare zi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

ana,
emotii mari pe capul tau dar mai ai asa putin pana la marea intalnire
te pupam si pe tine si pe pitici!

in 31+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si eu am dormit prost. Mara a facut kk toata noaptea macar starea ei generala e buna. Imi pare rau totusi ca nu pot ajunge sa ma vad cu fetele

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Fetele nu am mai intrat nici eu de vineri seara, dar am recuperat tot.
Felicitari pt bebelusii aparuti in familiile voastre sau a prietenilor vostri.
Anahadasa eu ma gandesc, cu jale, ca mai avem doar 2 saptamani acasa si inca nu se intrevad semne de ninsoare.
Anda in 27 dec ne intoarcem in Cipru, sper ca la mijlocul sapt urmatoare sa ajung in Cluj, cu toate ca mami ma tot pistoneaza sa nu ma mai pun pe drumuri ca poate patesc ceva.
Iaura e super patutul, nu te mai necaji!
Alice si eu astept ziua de 20, dar daca joi mergi la control, asteptam mai multe detalii.

Vreau sa va spun ca ma simt ca in Rai la mami acasa. Sambata am taiat porcul si am mancat doar putin soric si ureche.
Maine mergem si noi la un 3D sa ne vedem pisicutza care e fff activa de cand am ajuns in tara.
Va pupam si va dorim o saptamana usoara.

29+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna fetelooooorr..va pup pe toateeee!!
- sa aveti o saptamana buna..numai cu vesti bune
- alina...felicitari pt prietena ta si bebelu
- ana...cred ca ai emotii...se apropie ushor marele moment..sa ne dai vesti cand poti din spital
- tare mi-ar placea sa mai ies si eu la o plimbarica seara...in parc sa vad luminitzele..le-am vazut numai din masina si e asha frumos la noi in parcul Titan...poate ma risc in weekend..asha ushor ushor..desi mi-e greu si pana la baie sa ma duc...
- apropo de dureri de spate...si pe mine ma iau...nu prea ma lasa...decat daca stau intinsa si imi mai face sotul un pic de masaj...am ajuns sa stau si sa merg in 4 labe daca vreau sa iau ceva dintr-un sertar sau raft de jos...
- de cand am iesit din spital dorm toata noaptea..cum pun capul pe perna...dupa 10 minute adorm...nu ca inainte cand trebuiau sa treaca 2 ore
- fetelor...ce bine ca ati reusit sa cumparati o mare parte din lucruri..
- azi a venit mama soacra sa-mi gateasca...ce bine e...

34+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Nu am apucat sa citesc ultimele pagini ale capitolului anterior, dar am vazut pozici frumoase foc cu burtica de Bubbles si cu camera bebelusului Altesei. Bubbles, ai o burtica super! Trebuie sa ma invredsnicesc sa fac si eu cateva poze cu burtoiul meu, care in sfarsit arata a burtoi de gravida, pentru ca pe urma sigur-sigur voi regreta ca nu am nicio poza din timpul acestei sarcini.
Altesa, e superba camera lui bebe, felicitari, s-o stapaneasca sanatos!
Noi am avut un weekend extrem de plin, sambata am fost pe drumuri toata ziua ca sa rezolvam diferite probleme iar la sfarsitul zilei am fost sa luam comoda pe care am comandat-o pentru bebe. De fapt comoda va fi a Mariei atunci cand vom cumpara si restul de mobilier pentru scoala si cu care comoda e la set. Fii-mea tine mereu sa precizeze ca asta e comoda ei, si ca doar pentru moment i-o imprumuta bebitei. Trebuie sa mentionez faptul ca deja are ceva manifestari de gelozie ceea ce imi confirma temerea ca vom avea muuult de lucru cu ea la capitolul asta, dupa ce va apare bebe 2.
In fine, ieri a stat sotul meu toata dupa-masa sa monteze la comoda, cu atat mai mult cu cat roia si un Handymanny de 5 ani in jurul lui, care vroia sa le faca singura pe toate: ea sa bage suruburile si sa le infileteze, ea sa dea cu ciocanul, ea sa puna clei... Pana la urma a reusit s-o monteze si arata super, sunt extreeem de incantata de ea, e frumoasa foc. O sa fac si poze cand apuc. Sambata seara am spalat si primele lucrusoare ale bebitei si am constatat ca are enorm de multe. Abia am inghesuit lucrusoarele albe pe un unscator. Acum urmeaza sa le spal pe cele colorate si parca vad ca si pe astea trebuie sa le inghesui. Am constatat, de asemenea, ca 90% din ceea ce i-am cumparat noi, am cumparat unisex, in schimb tot ceea ce a primit e pe nuante de roz si mov. Tare m-as mai amuza sa ne faca bebe o surpriza...
Azi am reusit, in sfarsit, sa-mi fac programare pentru o discutie preliminara inainte de nastere cu moasele de la spital. Nu va pot spune cat am sunat si am "e-mail-at" pana sa obtin programarea asta. Parca m-as intalni cel putin cu Obama... in fine, bine ca am obtinut pana la urma programarea, abia astept sa merg sa aflu una-alta. Oricum eu am inceput sa-mi pregatesc bagajul de spital, mai am de spalat si calcat ceva lucrusoare pentru bebe si pentru mine si pe urma sunt cam gata.
Vad ca aproape toate ati bifat cam tot ce era pe lista de cumparaturi! Felicitari! Eu mai am de luat doar cadita, o jucarie pentru scoica (luasem una dar e prea scurta si nu sta bine), Bepanthen si, eventual, sterilizator. Dar eu sper totusi sa nu am nevoie de sterilizator din prima, sper sa reusesc sa alaptez. Apropo de asta, eu am deja o secretie, nu o pot numi inca lapte, cred ca e mai curand un fel de colostru...Oricum e in cantitate marisoara, ceea ce ma bucura. Sper sa ramana asa si dupa nastere.
M-am intins iar ca o pomana tiganeasca, imi cer scuze...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 34+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lexi, m-am bucurat mult sa aud ca sunteti bine, te simt ca ai o stare de spirit mai buna.
Daca ai deja secretie, inseamna ca vei avea si laptic. Super!!!
Astept poze cu comoda

Alice sanatate Marei. Sper ca ii dai biotics pt reglarea scaunului.

Eu am fost azi la sanador, am vizitat-o pe prietena si bebelunul ei, care este asa miiiic. Are 2640g si 48 cm, dar mi se pare asa micut..
Se pare ca eclipsa de luna de acum 2 nopti si luna plina de aseara a cam dat peste cap gravidutele: imi spunea prietena mea ca era plin aseara la Sanador de gravidute cu apa rupta si contractii inainte de termen.. Poate de asta m-am simtit si eu asa rau ieri si ultimele 2 nopti.. Bine, pe mine, de cand ma stiu, m-a influentat negativ luna plina...
Azi am fost mai ok, dar ma apasa bebelunul cu poponetul pe ficat si abia pot sa respir.

Alina 34+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

fetele voi ce cadouri luati sotilor de Craciun?

Alina 34+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169033

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput