Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tebligia ANASTASIA stiu k tu faci clexane de 0.2 dak vrei am 9 fiole si nu am ce sa fac cu ele k eu nu mai fac din sapt 12 , le-am tinut la frigider , da-mi un semn , dak nu le vrei poate sti pe cineva care le doreste , si poate sti pe cineva care vrea 3 cutii de utrogestan k mi-au ramas si nu le mai folosesc,. le donez sa nu aud intrebari de cat costa pup |
Puiule, eu am intrat iar in pauza de Clexane, de cateva zile, dar nu v-am mai spus ca suntem toate acum in febra Sarbatorilor...cum am inceput sa-l fac iar, cum m-au apucat iar hemoragiile pe nas, gura..etc tot tacamul...eu am cam avut de tras de pe urma Clexanului...dar o sa mai intreb fetele pe care le cunosc eu si iti voi face legatura cu ele.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
27+ cu 2
ALTESA spune:
iaura am luat deja 15 kg dar nu stiu cum si in ce fel am gastigat ultimele 3 kg m-am trezit cu ele peste mine stiu ca nu sunt foarte multe dar imi propusesem sa nu depasesc 15 kg acum sigur o sa le depasesc.
Noi facem sfestanie de 2 ori pe an inainte pe paste si inainte de Craciun si am facut acum ca sa asisit si eu la slujba ca nu se stie pe unde -oi mai fi saptamana viitoare.
Mamicutele care sunt la a 2 a nastere ce siti ne ma ingrasam mult in ultimele 2 -3 saptamani ca bebe nu mai creste decat 100 de grame pe saptamana de aici incolo dar noi?
36+ cu baby Rafael-Ioan
bulinuta27 spune:
apropos de aprecieri ale unor dr: in ziua nasterii lui Rares o "minunata " dr de la elias mi-a zis ca e mic rau copilul si ca tutu isi ia mare responsabilitate sa ma nasca la 37 fix cu copil asa mic....desi io aveam un burtoi imens...am nascut o ora mai tarziu: 4150 gr - king kong
plec...ma duc cu piti la dr...am obosit
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 28+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
sophia_m spune:
buna ziua,
nu am mai zis nimic ca nu prea avem ce zice..tot amenint de cateva zile ca ma apuc de curatenie generala dar vad ca fac ce fac si nu prea fac nimic, ca ori ma ia somnul, ori foamea, ori leneveala, ori vreo emisiune pe la tv
dar de maine dau militaria jos din pod ca nu mai tine..
sunteti tari cu "jucaria" ..si a mea e la fel de grasana
imi amintesc o faza din copilarie cand am fost la bai de namol cu maica-mea si am vazut o baba cracita toata cu jucaria in toata splendoarea ei si mi s-a parut asa freaky cand am vazut ce dospita si flescaita era
eh, cam asa e si a mea acum doar ca nu-i flescaita, mai am pana acolo
chiar al meu intr-o seara se minuna de mameloane ca s-au facut maro inchis si s-au marit si i-am zis sa stea relax ca daca i-o arat pe doamna de la subsol o sa se minuneze de nu o sa mai stie incotro s-o apuce..dar nu i-o arat ca nu vreau sa ramana omul cu sechele
anda, dureri si intepaturi in jos pe vagin am si eu, mai ales seara..de pocnit nu pocneste nimic, in schimb imi bolboroseste ceva deasupra osului pubian de parca ar face copilul gargara in uterul meu.
nu cred ca e ceva in neregula, probabil asa stiu organismele noastre sa reactioneze la sarcina
v-am pupat, plecam la cumparaturi
Lali,cat despre intalnire, sa vedem, sa vedem, ca eu tot ma apuc de curatenie cica
daca nu reusesc sa ajung anunt
29+ cu bebe mic si scump David-Andreas
sophia_m spune:
stati asa, trebuia sa schimb prefixul..avem deja 30 de saptamani
acu' pot sa plec linistita la cumparaturi
30+ cu bebe mic si scump David-Andreas
My_Lady0091 spune:
Sophia
Tebligia..va fi bine..si trece repede!pupam burticul!Anul acesta punem si alb in brad, pe langa rosu!.Pun poze.Sambata il gatim de sarbatoare!
Lexi..coace-le in cuptor si fa o salata de fructe cu frisca
Beatrix ma bucur ca Sven reactioneaza bine, chiar daca ti-e greu sa-l vezi asa..conectat la aparate!.Si e aiurea ca va prind sarbatorile in spital.eu stiu ce inseamna.Acu' doi ani-ne faceam Ajunul in spital..plangeam de rupeam cand am auzit colindatorii la usa de la Terapie intensiva bebelusi
Tonirro, ma bucur sa te citesc!Te imbratisez tare-tare!
MihaelaRadu, il vei vedea pe bebe...putintica rabdare.Masaj....ce bine sunaaaaaaaaaa
eu tocmai am terminat supa de curcan, chiftelele(parjoalele) sunt in cuptor la copt, sosul fierbe la foc mic pe aragaz..casa mea arata ca dupa razbel..dar avem mancare
Oricat m-as chinui sa tin pasul-nu mai reusesc.Ma dor inceheiturile, cu greu mai merg pe strada..sunt ca o rata de o tona..ca un tanc rusesc
va pup!
32+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
iaura21 spune:
citat din mesajul lui beatrix Multumesc fetelor! Sunt optimista dar de sarbatori chiar nu avem cum sa fim acasa! trebuie sa ajungem la 2400 si sa nu mai fie conectat la oxigen! acum o ora la fiecare 7 ore e lasat singur singurel sa respire, dar mai este pana o sa-i scoata oxigenul! nu este intubat, dar uneori mai uita sa respire, mai face crize de brahicardie ( cred ca am scris corect), dar sunt normale la prematuri! ideea e sa nu se agraveze! eu am un nepotel nascut la 26 de saptamani cu 680g care mai are un pic si face 4 ani, e perfect sanatos! doar e un pic mai micut dar cred ca seamana cu cumnata-mea ca ea are 150! atunci am citit tot ce inseamna prematuritate ca sa pot sa-i incurajez pe ei, sa stie la ce se pot astepta dar le-am zis numai de cazuri pozitive! acum la Sven, stiu clar riscule, dar n-am mai citit nimic, consider doar ce zic medicii si daca ei zic ca e bine, ii cred! nu mai citesc ca sa nu-mi fac scenarii, sa ma gandesc la vrute si nevrute! trmit link-ul in mesaj pe gmail ca vad ca tot pot intra nicicum pe picasa Roxana, de Eric si Sven Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! |
nici eu nu mai pot intra pe picasa direct din linkul de pe pagina de inceput dar incearca de pe cel de la semnatura anahadasei sau cine il mai are la semnatura,eu de acolo intru.
minunea mea 36+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
iaura21 spune:
chiar ,nu se poate face nimik cu linkul de pe prima pag. ca nu merge,de vreo sapt nu pot intra de pe el..sau doar la mine e asa??
am pus poze cu patutul ,imi place mai mult ca cel care mi-a venit la inceput din greseala,in realitate e mai fain ,nush pe poze cum se vede...
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Iaura21?authkey=Gv1sRgCKWKq7vd0JrV_gE#5685998069801002994
minunea mea 36+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
iaura21 spune:
si eu sunt curioasa cam ce greuatae are acum bebele sau inainte de nastere dar nush daca mai fac eco pana atunci ,adica peste 2 sapt.
maine fac 37 da sapt..o sa fiu cam la termen,de acum d-zeu cu mila,poate sa vina oricand dar dupa cum ma simt,cred ca mai sta iubita mea la caldurica.
jessamine spune:
azi sunt mai optimista si asta multumita incurajarilor voastre
beatrix ma bucur din suflet ca bebe ia in greutate sanatate multa tie si lui Sven
sophia cat despre anumite parti mai dodolete e bine ca le mai vedeti eu de vreo 2 luni ma epilez fie pe orbeste fie cu ajutorul unei oglinzi
altesa eu am luat 14 kg si sunt cu 2 sapt in urma ta pana acum ma stresam de greutate acum nu prea ma mai ingrijoreaza
va rog daca se poate sa-mi dati si miue parola pt picsa
azi am terminat cu zugravi si am facut curat maine fac bradul si GATA poate sa vina Mos Craciun
34 + Stefan Matei