cadouri pt educatoare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

La noi s-a facut sedinta cu parintii pt a discuta despre serbare si cadourile pt cei mici (ca va veni si un Mos Craciun) si, dupa ce a plecat educatoarea, am mai ramas in cls si am stabilit sa dam cate 30 de lei fiecare parinte (sunt vreo 24 de copii) pt 2 educatoare+2 ingrijitoare. Se vor da bani in plic.
Acum nu discutam daca e corect sau nu, raspundem la intrebarea autoarei subiectului. Zic si io

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Eu inteleg motivatia Irinei, si eu la fel am simtit ca s-ar bucura sa primeasca ceva frumos din partea mea si a copilului meu. Anul trecut eu le-am luat cate o cutie de bomboane imbatate si un calendar mare de perete, de pasti le-am dus cate o brosa floare din satin lucrata manual si un sapun handmade cu insertii, de martisor cate o gargarita crosetata manual, mici chestii alese si daruite cu mare drag!

Anul asta o sa ma uit dupa ceva lumanarele de craciun daca nu-mi vine alta idee si tot ceva dulce.

Astea le iau eu separat dar pun bani si impreuna cu ceilalti parinti si ma doare la basca daca cineva traieste cu impresia ca le dau ca sa-mi fie favorizat copilul. Mie imi place sa daruiesc, ma gandesc ce si cui dau, am oroare de clasicele cafele+ciocolata...

In schimb n-am luat niciodata nimic directoarei dar nici n-o prea vad prea des pe la gradi sau zbatandu-se prea tare pt binele copiilor, deci nu mi-am batut nici eu capul.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

eu nu ma astept ca in urma unei cutii de bomboane de 20 de lei sa fie favorizat copilul meu cu ceva. nu am asteptari decat in urma taxei lunare generoase pe care o platesc. si nu stiu ce e atata zarva cu florile ca nu reprezinta cadou, ca daca e sa ne gandim cat costa un buchet de flori... poate sa duci niste garoafe sau tufanele sa le iei la 10 lei. un buchet frumos costa in jur de 40-50 lei adica 10-12 euro. eu banii astia i-am dat pt toata lumea. si am dat tuturor din cauza discriminarii. nu imi place asta.
si pt copilasii defavorizati am dus cadou. ca asta inseamna Craciunul- a darui. am cumparat dulciuri si o carte cu povesti, si fiecare copil daruieste cadoul lui unuia defavorizat. si tot pentru copiii saraci, fiecare a dus lucrusoare care au ramas mici si ele se vor dona .

si o intrebare pentru "fetele de afara" - cam la ce valoare se afla cadourile vostre de sfarsit de an? ca daca dai un cadou de cateva sute de euro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu am dat niciodata cadouri la sfarsit de an, decat am dus anul trecut cand Alex a terminat primul an de scoala, un buchet de lalele pentru educatoare si asstentul de educatoare.
Erau buchete cumparate din Lidl, de 3 euro fiecare, 10 lalele, deci nu vorbim despre aranjamente florale care costa peste 20 de euro.
Nu s-a cumparat nimic cadou pentru educatoare, am fost singura care a mers cu flori in ultima zi de scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

boticelina sunt de acord cu tot ce ai scris.Si eu procedez la fel.Dau bani ca si restul parintilor si mereu le iau si cate o mica atentie pentru ca merita si fetita mea este foarte atasata de educatoare.O mica atentie o consider recunostinta mea fata de persoanele care o invata multe lucruri noi si frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu exista subiect sa nu apara romancele din afara Romaniei care sa nu spuna ca "aici nu se da " , "aici nu se face" etc. Ei bine, uite ca "aici" in Romania se da. De ce ? Asta e alta problema , dar fata a pus o intrebare la care astepta un raspuns, s-a discutat de N ori despre cum e in afara si cum e in Romania. E chiar obositoare expresia asta cu "aici" nu se face asa . Ok, am inteles foarte bine,stim si noi asta, insa deocamdata in Ro se ofera cadouri. Cine vrea, cine poate , nu obliga nimeni pe nimeni.
La scoala la baiatul meu nu se primesc cadouri , face parte din regulamentul scolii,asa ca nu voi cumpara absolut nimic pentru invatatoarea lui, desi e o draguta si daca i-as fi cumparat ceva, as fi facut-o din placere si nu din obligatie sau sa obtin vreun favor.
Si ca sa raspund strict la subiectul Irinei , eu gasesc potrivit o lumananare draguta ,sau o cutie de bomboane .... Cred ca este suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Sa va spun eu acum din partea unui copil de profesor. Mama mea se bucura cind primea un buchet de flori de 8 martie sau un martisor, insemna pt ea ca e apreciata. Iar cadouri de sfirsit de an nu a primit decit de la clasa a 12-a la sfirsit daca era diriginta, sau cite un ursulet mic de la clasele a 12-a. Noi copii ne bucuram cind primea ursuleti, ea s-a bucurat cel mai mult de un set de oale .In schimb a primit si o gramada de bibelouri , brrrrrrrrr! Taica-meu, tot profesor, nu era ca barbat cine stie ce impresionat .

Nu imi aduc aminte sa fii primit vreodata de Craciun sau Mos Nicolae ceva, e drept ca mama a predat mai mult in vremea comunista...

EU zic, ca daca vreti sa dati ceva, (e doar cu vreti si nu musai!), o cutie de bomboane bune e ceva fain, ca nu cred ca educatoarele sa cistige asa de mult incit sa nu se bucure de asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu o sa duc ceva de placere si pt ca asa vrea fetita mea. cd i-am scris mosului, a cerut pt 'teacher' cum ii spune ea, ce a cerut si pt mine
Chiar mi-a zis intr-o zi de ce nu-i dau si ei ceva sa-i duca educatoarei. Mi-a picat fata, nu ma asteptam. am intrebat-o ce vrea sa-i duca, si mi-a zis sa-i facem un desen Apoi imi tot zice cat de mult o iubeste si mai vrea sa mai ia cate ceva din casa sa-i duca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si eu dau cadouri de Craciun, de 8 martie si de ziua invatatoarelor. De ce? Pt ca sunt persoane dedicate care fac treaba buna pt un salariu de mizerie si vreau sa le arat apreciere si sa le ajut.

Am dat set de fulare si manusi, set de stilou+pix, parfum+ruj etc, toate de f buna calitate, dar care sa se incadreze cam in suma de 100-150 ron max.

Am mai dat flori la inceput de an, inclusiv directoarei si bomboane de ciocolata ingrijitoarelor la gradinita, martisoare tuturor etc etc.

Anul asta dau uneia din invatatoare un set de stilou+pix (nu i-am mai dat pana acum) si celeilalte cred ca ii voi darui un cos cu de toate de la Carrefour/Metro etc.

Directoarea probabil va primi o cutie de ciocolata si o sticla cu vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pt gogosel-10 euro de fiecare doamna ,avem doua -vara trecuta ,la sfarsit de an scolar .Am cumparat cate un aranjament floral in vas de ceramica pt ambele doamne la fel (m-am gandit ca se bucura de ele mai mult,plus ca se putea pune oriunde, la usa ,in gradina,pe balcon),plus o mica carte postala cu multumesc,semnata de fetita mea .Acum deja am ochit niste pixuri dragute cu" cea mai buna invatatoare",cred ca le cumpar deja pt la anul.

Mergi la inceput