Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

catank, dar ce ascendent are soacra? ca de la o varsta asta conteaza...glumesc
acum apropo de zicea si cami cu gazul cand e ff frig...
mama soacrei mele cand au pus centrala pe gaz la ea in casa, nu a vrut sa-si darame soba pe lemne de la ea din camera(si-a pus si calorifer) si in anul ala a fost un gerrr brrr... si gazele aproape nu se vedeau... si la ea in camera era cald, isi aducea si mancarica si o incalzea pe soba sau la microunde si ne-a zis, vedeti, daca va ascultam muream de frig...
socrii stateau la bucuresti,inca nu se mutasera la tara la casa lor

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

nu stiu ce ascendent are, nu le am pe astea cu zodiile, oricum e pe 10 nascuta, si sora sotului tot in 10...deci 2 leoaice, greu le mai fac fata, ..dar le fac

Trebuie sa facem analiza zwot, clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mama ce artilerie ai tu acolo.... si leoaice si de august amandoua!Succes!eu sper sa fie o soacra buna

Mergi la inceput

mama soacra are si net si comp, ..poate citeste forumul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele eu ies un pic! va puup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mama ce artilerie ai tu acolo.... si leoaice si de august amandoua!Succes!eu sper sa fie o soacra buna

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Daca ii dai dreptate ESTE!Lasand gluma....este o ''fata'' faina, rebela, ''copila'', etc.... Sufeltul de 20 de ani tradeaza virsta...
Ne spunea acum 3-5 ani in urma (sora sotului si mie)'' va bag la buzunarul cel mic pe amindoua, inclusiv la sex''
E nebunatica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna! Am ceva derecuperat la citit
Noi am petrecut un week-end in familie (adica noi trei) . Am facut bradul, am pus desene pe geamuri (ca tot n-avem perdele si se vad bine) , am facut o prajitura de biscuiti cu mere (asa mai rapida ) si uite-asa ne-a trecut timpul.

O sa incerc sa citesc din urma sa vad cam ce s-a mai petrecut si-n familia de aici

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Mama soacra mi-a spus ca e sarbatoare astazi...cruce neagra dar nu se face una alta. Drept ptr care au plecat la oras in plimbare, soata la servici, Ioana doarme de la ora 11, afara ploua mocaneste, eu ascult colinde la magic fm (radio de suflet...anul trecut pe vremea asta ascultam la institut in bucuresti acelasi lucru cu I in burtica..dar munceam, acum nu am nici un chef...si am treaba cu caru, ...acusi suna sefu dupa mine) si pap compot de cirese, visine si prune...un amestec nebun

cum se trezeste gaza mea va las, si revin la somnul 2

Doream sa va intreb inca ceva legat de temperatura bb

In caz de temperatura mare Doamne fereste!!!- daca la juma sau 1 novocalmin nu scade apelez la algocalmin.
1. fiola de algocalmin este cea si ptr adulti?
2. Cu ce scoateti substanta din fiola?
3. Cu ce masurati nr de picaturi?
Eu am pipeta dar mi se pare prea larga-mare....

Multam anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Madutza , stii de ce sunt happy nu ? Multumim tare mult de felicitare, e frumoasa si cu niste urari de suflet

...zburdam intr-un picior jos pe scari sa ma duc sa dau drumul la centrala ca s-a racit in casa, desi eu-s in tricou dar cam simt frigul pe la picioare si vad umbra postasului in usa de la intrare venind sa puna corespondenta in posta ma dau dupa perete sa nu ma vada cu moatzele in cap si il aud ca pleaca , fuguta sa culeg plicurile de pe jos ca asa e la noi, cutia postala e in usa si ajung jos pe parchet si cand colo in mormanul de scrisori vad timbru de ro... dar nu recunosc scrisul, ma gandeam ca de la vreo sora sau mama ca mi-au spus ca pun la posta felicitarile si cand colo intorc plicul si vad de la cine e m-am luminat instant... am deschis repede plicul sa vad ce e si mi-ai facut ziua mai frumoasa Va pupam si multumim , ii arat diseara la domnu sotz felicitarea ca pricepe si singur acum, nu tre` sa ii mai traduc eu

sper sa ajunga si a mea in timp util, vineri am pus-o la posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

...eu tot cu gura pana la urechi sunt asa-mi place sa primesc scrisori, felicitari, bilete de amor asa rar primesc cate ceva din ro de cand primesc sunt toata cascata ca deh, in zilele noastre cu tehnologia moderna cu email si alte alea, nu se mai complica omu cu felicitari si bla bla uri , dar eu inca sunt fana lor, imi place sa primesc scrisori, felicitari...imi place sa le deschid si sa citesc , adulmec fiecare randulet ..ehh nu ma bagati in seama , sunt melancolica azi mai bine ma duc sa pun supa piscoatei la fiert ca acusi se face ora si eu nu am prestat nimic revin dupa sa mai scriu una alta , poate imi mai trece si starea asta de euforie, zici ca-s beata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Mama soacra mi-a spus ca e sarbatoare astazi...cruce neagra dar nu se face una alta. Drept ptr care au plecat la oras in plimbare, soata la servici, Ioana doarme de la ora 11, afara ploua mocaneste, eu ascult colinde la magic fm (radio de suflet...anul trecut pe vremea asta ascultam la institut in bucuresti acelasi lucru cu I in burtica..dar munceam, acum nu am nici un chef...si am treaba cu caru, ...acusi suna sefu dupa mine) si pap compot de cirese, visine si prune...un amestec nebun

cum se trezeste gaza mea va las, si revin la somnul 2

Doream sa va intreb inca ceva legat de temperatura bb

In caz de temperatura mare Doamne fereste!!!- daca la juma sau 1 novocalmin nu scade apelez la algocalmin.
1. fiola de algocalmin este cea si ptr adulti?
2. Cu ce scoateti substanta din fiola?
3. Cu ce masurati nr de picaturi?
Eu am pipeta dar mi se pare prea larga-mare....

Multam anticipat!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

nu stiam de sarbatoare, eu am spalat
cu temperatura, eu zic ca novocalminul e alceasi lucru cu fiola de algocalmin..
cu picaturile, uite ca nu mi-am pus problema asta pana acum..cu pipeta/seringa..n-as masura chiar asa picaturile care e mai mare, insa n-as da nici 1/kg corp, ci mai putin..vreo 5-6 pic la andra, lui vlad as mai adauga cateva..
dar lasa, sa nu ai nevoie
edit: tare soacra ta..

Mergi la inceput