Un film...

Un film... | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Un film din 1962, in engleza, alb/negru, pe parti, pe YouTube, v-am turtit palaria, asa-i ?

Eh, l-am vazut de doua ori pana acum, prima data singura, apoi cu copiii si tare, tare mi-a/ne-a placut, deci, poate indrazniti si voi.

Ce se intampla cand 3 copii (frati) cred ca l-au descoperit pe Isus (Alan Bates din "Zorba Grecul") in propriul grajd? Si daca "Isus" nu este Isus ci... altcineva?
Un film plin de inocenta (preferatul meu este cel mai mic dintre actori, imi sunt dragi pana si cizmulitele cu care tropaie pe drum ), de vizionat de aveti rabdare, pana nu il scot de pe YT.

... Whistle Down the Wind... :

http://www.youtube.com/watch?v=_c359V6Q7RM&feature=related

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kallista spune:

Nu am vazut (inca) filmul, dar am salvat link-ul si astept primul moment de liniste... Pacat ca in ziua de astazi putini mai apreciaza si mai au rabdarea necesara pentru a urmari un astfel de film. In prezentul alert pe care-l traim, daca nu explodeaza 2 masini, nu mor cativa oameni si nu apare macar vreo nava sau masinarie extraterestra, filmul nu e captivant.
Poate n-ar fi rau se se deschida un subiect cu recomandari. Poate si exista (sunt noua pe forum, n-am apucat sa "sap" foarte adanc).

Mergi la inceput