Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Piscotel ai PM.

Roxx, ma bucur ca a fost frumoasa vacanta si suntem mandri de Catalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx;frumos..frumo frumos..bravo Cata!
Simo;fac cumva sa-ti trimit maine..m-as simtiii mult mai bine de Sarbatori sa stiu ca am ajutat pe cineva ..mai ales cnad e vb de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LA MULTI ANI (cu intarziere!) LILI!!!
LA MULTI ANI, ANCA! Mai pofteste pe la noi!

la multe lunite si bebelusilor sarbatoriti zilele astea!

ZUMZU, m-ai terminat cu pozele alea! Sunt dementiale! Abia astept sa le vad pe toate! Tati e topit!
Multumim tuturor pt aprecieri!

Pupici pt Razvan si Tudor cei jucausi! Sunt dulcei foc!
MADA, ce tare faza cu balonul!

Vrem pozici de la bebeluseala de azi!
Pupici pt toata lumea!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

LA MULTI ANI ANCA SI BEBELUSILOR ZILEI!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Roxx ce frumos povestesti. Cum o fi fost nu stiu, dar din cate ai povestit poti face cu siguranta pe oricine sa-si doreasca sa mearga prin asemenea locuri.
Catalina mie imi parea oricum una dintre bb cuminte, deci cred ca ai laudat-o degeaba ca ea asa e tot timpul cu fetisoara ei angelica!

Da-mi si mie ceva detalii despre cat si cum te-a cotat escapada asta. Multu'!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian1#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/PatrickCristian2#date" target="_blank">Poze noi

www.dropshots.com/patrickcristian01#date" target="_blank">Botezul si www.dropshots.com/PatrickCristian02#date" target="_blank">Motul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna seara!
La multi ani Anca!!!

Raluca bine ca ati ajuns cu bine! Acomodare usoara!

Roxx bine ati revenit! Ce ma bucur ca totul a fost perfect (mai putin faza cu alarma).

Si noi ne-am simtit Excelent la mini-bebeluseala. Avem niste copiii atat de frumosi ... Si cei mici si cei mai mari. Eu pozele maine le descarc ca azi dupa ce ne-am intors am papat, tras un somnic mic si plecat in vizita la fini. O alta bebeluseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna seara, maimici si buburuze!

N-am reusit sa va mai citesc de vreo 3 zile Bebe al meu a inceput sa se culce la 23.30 si nu mai pot face nimic dupa, ca mor de somn. Sper ca sunteti bine.

Am vazut ceva pozici frumoase cu motaneii si Piscotel, am aflat ca Roxx a petrecut bine in Praga (si mie mi-a palcut, dar de sarbatori cred ca e mult mai frumos) ...si cam atat. Sper sa recuperez. Aaa, si am aflat ca am mai fost o bebeluseala pe care am ratat-o (sau am inyteles gresit??)

Noi am fost la controlul de un an. E ok totul, a crescut: are 77,5 cm si 9,6 kg. Ne-a facut si vaccinul Priorix, desi nu ma dusesem sa-l fac. Din fericire n-a avut nicun simptom neplacut pan acum si Doamne ajuta! sa nu faca nimic, ca m-am speriat dupa ce am citit cateva chestii pe net despre vaccinul asta.

I-au luat si lui motul nasii aseara. A ales de pe tavita un mouse, un parfum si paine

La multe lunite si la multi ani sarbatoritilor!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Mai era ceva: Zumzule, as vrea si eu poze. Se poate ? Nu acum de sarbatori, dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Roxx, bine ati venit inapoi, ce frumos v-ati petrecut! Si noi am fost in Praga tot pe frig, in noiembrie, dar sa mergi in perioada sabatorilor e altceva. Daca mai ajung vreodata vreau si eu tot de sarbatori sau macar vara...si ati avut si noroc sa aveti o fetita cuminte, sa stea ea la restaurant sa pape, doar in vise la noi.
Mama dar cat mananca puiuta, noi nici in 2 saptamani nu reusim cat ai scris tu acolo!

tuturor sarbatoritilor!

Ati vazut ca s-a terminat concursul la poze? Din pacate Lori nu a luar premiu...., votul juriului a coborat-o pe locul 6 .

Noi am avut musafiri azi, nasii au venit la noi si stau pana maine. Insa au venit cu ceva probleme de sanatate de rezolvat in Brasov, nu cu chef de petrecere.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Hai ca nu m-am indurat si desi mi-e somn, am stat sa citesc ce ati mai scris si-mi mai dau si eu cu parerea:

Zumzu, cum ziceau si fetele, nu-ti mai face probleme ca nu l-ai recunoscut pe bebe. De multe ori nu recunoastem nici o persoana matura daca o vedem doar o data, daramite un bebe care nu are trasaturi asa bine conturate incat sa-l deosebim usor d eun altul. Al meu a stat o saptamana in incubator si era dezbracat, deci l-am putu studia; dupa o saptamana l-au dus intr-un patut, infasat bine de nu i se vedea decat fata. Sincer, mi-a trecut prin minte ca n-o sa-l recunosc. Ca urmare, m-am uitat la bratara ca sa fiu sigura. Asta e. Nu cred ca in asta se masoara iubirea si instinctul de mama.

Legat de subiectele de discutie/legaturile cu prietenele dupa ce a aparut bebe: au ramas cam la fel. Asta pentru ca fie au copii, fie sunt in asteptare sau ii iubesc f. mult. Dar oricum, incerc sa nu le innebunesc cu povestiri despre bebe al meu. La mine s-a produs o ruptura cu vreo doua prietene nedespartite din facultate cand m-am casatorit.Am acordat la vremea aia tot timpul sotului si treptat s-au racit relatiile cu prietenele astea doua. Am incercat dupa ceva timp sa reluam, dar parca nu mai aveam ce discuta si mi-a parut rau.

Ce mi-a placut in primul an cu bebe: pur si simplu ca exista in viata mea.
Ce nu mi-a placut: ca am fost prea stresata la inceput.

Loutzy, mai scrie. Chiar daca ai o parere diferita de a celorlalte. E normal.

Imi dati emotii cu cadourile de Craciuneala. Ma tot gandesc daca am luat ceva potrivit.

Luciact, wow, m-ai socat cu ce au putut sa-ti zica la o maternitate privata! Trebuia sa trimiti un mesaj unui manager ca sa mai schimbe cate ceva. (Apropo de mesaje d-astea de nemultumire, am scris eu intr-o zi unul catre BCR, eram super nervoasa si am pus acolo semne de exclamtie, ca nu-i intereseaza clienti, bla, bla . Am crezut ca n-o sa-l citeasca nimeni, dar cand colo mi-au si returnat niste comisioane).

Bebelu, sper ca s-a revenit Natalia. Or fi totusi dintii. Da-i si niste painica unsa cu ceva. Am vazut ca bebeii sunt innebuniti dupa paine (habar n-am de ce!)

Am fost si eu la targul pentru bebei de la sala Polivalenta. Mi-au palcut nsite ghetute la nebunie, dar sumpe rau (250 ron). Nu poci sa dau atatia bani, mai ales pe ceva ce o sa poarte 2-3 luni maxim. Si as fi luat jucarii...

Shubulina, tot asa stiu si eu, ca motul se poate taia pan ala 3 ani. Eu am tot cautat semnificatia si n-am gasit-o.
Si noua ne-a zis ca putem trece pe LP junior. Il mai las pana pe la inceputul lui feb cu asta, apoi il schimb.

Raluca, ma bucur ca ati ajuns cu bine la tati.

Tunde, sanatate lui Mario si Soniucai!

Wow, Roxx, vreau si eu sa manance bebe al meu cat a mancat Catalina. Cele 10 banane m-au dat gata. Si...super pozicile!
Al meu a mancat azi lamaie; a tot supt din ea. Si de vreo doua zile bea si el suc de portocale. M-am gandit ca simte nevoia de vit. C.

Simo, sa-i fie de bine lui Edu cel dezmotat!

Mergi la inceput