Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)
Raspunsuri - Pagina 3
Lorich spune:
Raluca bie ca ai ajuns langa tati, sunteti reuniti si completi acum!
Simo super pozicile de la Motz, am dat like acolo ca la nebuni :))
Anca la multi ani mami, vino si tu pe la noi, ca nu ai mai intrat de la bebi purtati!!!
Roxx drum bun spre Romanica, tot atata de usor ca la dus!
Noi am fost azi la o bebeluseala mica si minunata, nu am mai fi plecat de acolo, copiii minunati, de vis, mamici superbe si relaxate si relaxante, pisici, tatici, abia l-am luat pe Robert de acolo, a coborat Robert cu liftul Flaviaaaaaaa!!!! si
Ana a adormit inainte sa scoatem masina din parcare si acum scoate untul din noi, Robert doarme cu clabuci!!!
florintunde spune:
BUNA!
Noi suntem cu tusa la Mario.noaptea e horror!.vedem maine daca trebuie antibiotic..facem analize..daca e viral sau nu.
Soniuc pe ospamox..are muci verzi de o luna de zile..ce e mult ii mult..am fost cu mandoi azi la dr la spital.
In rest nik important!
La multi ani ANCA!
Sa fi fericita ! sanatoasa! mumoasa! iubita! mereu mereu
la multi ani bebei de 11!
Loriiiiiiiii;vrem poze de le bebeluseala!
fug sa-l vad pe EDu dezmotat
mada23 spune:
Buna seara, pe fuga ca de obicei
La multi ani buburuzelor, ce de acum isi masoara bucuria in ani, sa ne traiti sanatosi multi ani
Acusi, acusi vine si la noi anul, nu-mi vine sa cred ca deja s-a scurs atata timp, cu asa multe schimbari...ma tot gandesc ce fel era anul trecut, ce fel ma rugam sa treaca o zi si inca o zi...iar acum ma trezesc cu un zambet larg alaturi, in fiecare dimineata multumim Doamne!...sper sa nu vis
Va pup pe toate, sa aveti copilasi sanatosi si bucurosi!
Las un brat de pt mamicile care "nasc" saptamana asta, sa va traiasca pruncutii!
florintunde spune:
Simo;am mai intrebat pe aici..cand mergeti la copilasii nevoiasi?as trimite la voi un colet prin curier sa-l duci cu tine cand plecati..ce zici?
piscotel2011 spune:
Seara buna si de la noi!
Si multumim de urari! Azi facuram 11 lunite si imediat ajungem si la 1 anisor! La multi ani Piscotica mea!
Noi am fost la bebeluseala cu motanii...tare dragutz s-au jucat ei, au luat masa impreuna, s-au iubit, s-au dat cap in cap si la final au cazut lati! O sa pun pozite pe FB.
Vazut pozite de Edu dezmotat...sa va fie de bine si sa-ti traiasca oltenasu mami!
Altceva inteligent la ora asta nu am de zis!
Pup.
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
piscotel2011 spune:
Tunde....of mami...greu cu mucii astia...si noi mai avem putini dupa 5 zile de antibiotic...greu tare...sanatate multa la strumfi!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
loutzy spune:
Seara buna.
Am vorbit cu Carmen, va trimite salutari si . Sunt bine, s-au acomodat asteapta sa vina cei de la RDS sa le puna netul.
Zicea ca a reusit sa-l intarce pe Andrei si e bucuroasa.
Shines spune:
Tunde..poti trimite,daca vrei pe adresa mea saptamana viitoare,pana vineri.
Anka..ma uit pe foile alea de la dr si iti zic numele,scuza-ma dar acum am vazut intrebarea
Multumim pentru aprecieri si like-uri
roxx26 spune:
Fetele mele dragi,
Ne-am intors si noi din minunata plimbarica...Suntem obositi, cu picioarele praf de la cati kilometri am mers zilnic, dar taaare fericiti si relaxati. Praga este un oras minunat oricum, dar acum, in decembrie, pare desprins dintr-o poveste. La un moment dat, intr-una din seri, cand ne plimbam prin pietele luminate si decorate cu brazi imensi, delectandu-ne cu vin fiert, castane coapte, turta dulce si alte minunatii, sotul meu mi-a soptit: ”Stii, eu asa imi imaginam lumea povestilor cand eram mic...si acum mergem toti trei printr-o astfel de lume!”
N-am cuvinte sa va descriu ce locuri minunate am vazut...o sa pun poze in zilele urmatoare.
Zborul cu avionul a fost super pt Cata, a dormit tot drumul la dus, fiind si foarte devreme. La intoarcere, in prima parte a drumului s-a jucat, a atipit un pic, apoi s-a trezit la timp pt aterizare. Dar nu a dat nici un semn de disconfort. Iar la Praga s-a comportat exemplar. La fiecare restaurant a stat in scaunelul ei si a mancat singurica unde s-a putut (adica pui, morcov, cereale etc.), alteori a halit papa din borcanel, dar fara sa scuipe in toate directiile (cum face acasa mai tot timpul...). Suntem tare mandri de ea, e o minune sa plecam impreuna in concediu. Iar manduca si-a facut toti banii. Am carat-o eu si tati alternativ, pe noi nu ne-a durut spatele, ea a stat comod, a mai atipit, s-a mai distrat, a cascat ochii la luminite... A fost bine pana la urma ca nu am luat carucior, Praga este un oras deluros, am urcat si multe trepte, a fost mult mai usor asa, am dus-o inclusiv in spate in zonele in care drumul urca mai abrupt. Scaune de masa am gasit in absolut toate restaurantele si, dupa cum va spuneam, inclusiv baby menu.
La hotel a avut patutul ei, cu lenjerie si prosopel frumusele foc (pe care nu le-am folosit, pt ca le-a avut pe ale ei...dar mi-a placut cum aratau, oricum!).
Cu dintisorul nr. 1 (nr. 2 fiind pe drum) e o poveste interesanta. Timp de 3 nopti (cele de dinainte de plecare) s-a trezit non-stop, aproape din ora in ora. In rest, nu numai ca n-a avut nici un simptom, nici macar lipsa de mancare, ci dimpotriva - ne-a speriat cu mancarea. Nu a reactionat niciodata asa - a mancat IN CONTINUU. Adica in 3 zile 8 borcanele de legume de 220g (in conditiile in care dimineata nu papa borcanel, ci doar fructe), o punga de rondele de cereale, vreo 10 banane, meniu de bebe zilnic la restaurant plus ce puteam sa-i culeg de la bufetul suedez de dimineata, gen pepene rosu si galben. Si in 1-2 ore de la masa urla efectiv de foame. Ea a papat bine mereu, dar asa ceva nu am patit pana acum... E rau sa nu manance, dar parca nici asa!
Una peste alta, e bine sa calatoresti cu bebe cuminte. Ai prioritate peste tot, lumea iti zambeste, te ajuta, n-am nimic de reprosat. Suntem super mandri de ea!!! A fost votata de grupul care a mers cu noi prin aceeasi agentie ”cel mai cuminte si mai vesel turist” (pt ca pe drumul cu autocarul de la aeroport catre hotel s-a hlizit non stop).
Hai ca m-am laudat destul...sa va spun si o faza dubioasa. Cum dormeam noi lemn azi-noapte pe la 3 AM (ne culcasem toti trei la 12 si urma sa ne trezim la 6) auzim dintr-o data prin somn o voce care spunea ceva in ceha, foarte tare, intr-un difuzor aflat pe undeva prin camera...Ne dezmeticim repede si incepe sa zica si in engleza - ca e alarma de incendiu, ca nu e un exercitiu, ci treaba serioasa, ca tre sa ne luam repede documentele si valorile si sa o taiem spre iesirea de urgenta. Sarim repejor din pat, ne imbracam, luam copil si acte (eu obsedata strang repede-repede si bagajul, in nici 5 min era gata, desi erau toate imprastiate...doar am trecut prin multe alarme in scoala militara). Pana la urma hotaram sa le dam naibii de valize si o taiem spre receptie. Acolo care de care mai buimaci...unii in pijamale, altii cu valize...asteptam sa vedem ce se intampla. Nici urma de foc, de fum, nici miros, nimic...Dupa vreo 10 min ne zic aia ca putem sa urcam in camera...ca un idiot a fumat in camera (hotelul fiind evident de nefumatori) si a declansat alarma de incendiu...Sa fi vazut nervi pe toata lumea. Si justificat pana la urma. Mi se pare aberant sa ai un astfel de sistem, sa evacuezi tot hotelul pt o asemenea prostie...hotel de 4 stele cica Va dati seama ca s-a dus naibii somnul, ca s-a facut aproape 5 pana am reusit sa o adormim la loc pe Cata si la 6 ne-am trezit...
Dar, ma rog, in afara acestui incident (de neuitat!!), raportam un mini-concediu de vis!
Hai ca v-am facut capul calendar! Ma duc sa va citesc si revin!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina