Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)
Raspunsuri - Pagina 2
mirela2 spune:
neata
sarna de cafea laura
n am apucat nici acum sa beau cafea
Robi danseaza jale mare pe piesa lui Smiley aia de ti tai venele in crucis, rade cu gura pana la urechi
ana stiu ca se mai ia la 1 an jumatate, deci ar pica in timpul verii
multi ani sarbatoritilor de azi si multi pupici si sanatate maxima
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Wudy spune:
Neata!
Lili, LA MULTI ANI! pt ieri. Scz pt intarziere!
LA MULTI ANI ANI ANCA!
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!
Sa fie intr-un ceas bun Motzuiala lui Edu! Vazut poze, sunteti o familie minunata!
Shubu, eu stiu ca motzul la baieti se taie pana la 1 an sau pana in 3 ani.
Asa-i pe aici, pe la Buc
La fete se rupe turta (eu nu stiam de motz la fete) pana la 1 an, adica cat mai aproape de 1 an nu peste.
Dar tinand cont ca asta este doar o traditie, nu cred ca-i bai daca vrei sa-i tai motzul la vara.
O duminica frumoasa!
bebelu86 spune:
Neata!!
Blue night!!!!! si te asteptam mai des pe aici
bebeilor de 11. sa traiti si sa-nfloriti
Simo v-ati distrat nu gluma, fug sa vad si eu pozele acu
Ana dc te iei dupa traditie stiam ca pana intr-un an, sau pana in 3. dar fiind o traditie, dc nu vrei, nu o respecti si gata. nu iti taie nimeni capu dc o faci mai dvrm sau mai tarziu. noi o facem mai dvrm ca dupa vine revelionu, si tati are o groaza de treaba toata luna ianuarie.
asa ca acu dc tot avem musafiri de craciun, facem si asta sa scapam
DEea deci nu ai putut sa te abti de la fb bv
Mirela si nati e cu smiley. doar vede imaginile de la videoclip si tre sa facem liniste ca ii canta iubitu. e cea mai fericita cand il vede. si mai are pe pitbull, rianna si don omar
o duminica frumoasa sa aveti
shubulina spune:
Multu fetele.Ei,atunci la primavara taiem motuletu.La fete se rupe turta,asa e.Nu se taie motu.Nush care-i diferenta,ca mi se pare ca si la fete se taie din par.
Noi asteptam gandacelu sa se scoale,se papam si o taiem la plimbare.Pana atunci an infipt un pui intr-o sticla si l-am bata la cuptor.Poate-i place si lui.Ma indoiesc sa nu,a e fan carne carne si iar carne.
Eu de azi am inceput trecerea la formula de lapte junior.Suntem pe Nan2 de pe la 4-5 luni,cand tot asa,bea fff mult lapte,si ne-a zis dna dr ca sa schimbam.Si acu la fel.Poate nici nu se mai scoala noaptea URLAND de foame
mirela2 spune:
doamne fereste, abia acum au adormit dupa ce mi am rupt mainile leganundu i
off, sunt s au sculat iar cu noaptea n cap
raluca, poi doar sa se ia de mana cu ai mei ca au cam aceleasi preferinte muzicale, doar is nascuti in aceeasi zodie si saptamana
ma duc sa vad ce mai fac pe la bucatarie
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina Multu fetele.Ei,atunci la primavara taiem motuletu.La fete se rupe turta,asa e.Nu se taie motu.Nush care-i diferenta,ca mi se pare ca si la fete se taie din par. Noi asteptam gandacelu sa se scoale,se papam si o taiem la plimbare.Pana atunci an infipt un pui intr-o sticla si l-am bata la cuptor.Poate-i place si lui.Ma indoiesc sa nu,a e fan carne carne si iar carne. Eu de azi am inceput trecerea la formula de lapte junior.Suntem pe Nan2 de pe la 4-5 luni,cand tot asa,bea fff mult lapte,si ne-a zis dna dr ca sa schimbam.Si acu la fel.Poate nici nu se mai scoala noaptea URLAND de foame Ana,mami de bebe cel mai frumos |
Din ce stiu eu la fetite se rupe si turta si se taie si motul. In Moldova eu stiam ca se taie numai motul indiferent ca e fetita sau baiat.
bebelu86 spune:
MIrela pai e dif de 4 zile. deci nu sunt chiar departe
si la fete se taie din mot. dar se mai rupe si turta. nu ma intrebati semnificatii, ca sunt in plop cu detaliile astea
mirela2 spune:
daca nu le as taia motul ar fi ceva?
nu le a taiat popa la botez?????
Irinukaaa spune:
Hey!
La multi ani dragi mamici Lili si Anca! Sa fiti sanatoase, norocoase si fericite alaturi de familie!
V-ati distrat la petrecere Simo! Bravo Edu pentru alegeri! Ce tort dragut!!!
Referitor la taiatul motului si eu zic ca e o chestiune de traditie si chit ca tai sau nu motul/ rupi turta sau sarbatoresti ziua bb e totuna! Noi le-am ales pe toate: taiat mot/ rupt turta si arbatorit si asa as fi facut si daca aveam fata.
Cat despre data... si asta face parte din "babisme" si cine crede in de-astea ar fi bine sa o faca inainte de 1 an sau de 3 an... eu asa citisem. Cine nu are treaba cu de-astea o face cand ii pofteste inima!
Zumzule si eu zic sa-ti revii mamica si sa lasi vinovatiile ca nu-i loc acolo unde ai povestit tu pentru asa ceva. E omenesc ce ai zis si nici eu n-am simtit nici macar dupa 17 ore de travaliu o asa "usurare". Si chiar imi amintesc ca eram "atentionata" de alte mamici dinainte ca "trec toate cand iese copilul".
Aia cu recunoscutul iar nu e de condamnat ca doar nu i-ai vazut tu fata timp de 9 luni si trebuia sa stii exact ca "el este". E dusa aia aia care ti-a zis asa ceva. Din pacate mai sunt si specimene de-astea.
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian1#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/PatrickCristian2#date" target="_blank">Poze noi
www.dropshots.com/patrickcristian01#date" target="_blank">Botezul si www.dropshots.com/PatrickCristian02#date" target="_blank">Motul
rmbbc spune:
Buna ziua tuturor.
Am ajuns si noi cu bine la destinatie. Cel mai frumos a fost in vizita Carmen s-a distrat foarte bine; eu nu mai zic! Acum imi pare rau ca nu am ascultat sa fii plecat cu cateva zile mai devreme
Drumul a fost ok; lasand la o parte intarzierea de o ora de la decolare; oricum fiica-mea dormea In rest ok.
Aici e bine ca nu e asa de frig ca si acasa si putem iesi mai mult.
IN PRIMUL RAND: nu am reusit sa citesc ce ati scris decat in fuga; asa ca: UREZ SI EU DIN TOATA INIMA LA MULTI ANI BEBELUSILOR CARE AU IMPLINIT UN AN!! SA FIE SANATOSI SI SA AIBA PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE IN VIATA!!
SI MAMICILOR CARE SI-AU SARBATORIT ZILELE ASTEA ZIUA DE NASTERE LE DORESC NUMAI BUCURII, SANATATE SI IMPLINIRI!
BEBELUSILOR CARE AU MAI ADAUGAT O LUNA LE UREZ SANATATE SI CRESERE FRUMOASA!!
Incerc sa mai citesc si revin.
O zi frumoasa sa aveti.