Jucarii nereusite si alte hidosenii
Raspunsuri - Pagina 3
Yagmur spune:
Deci am gasit-o si eu pe Maia, ca m-ati facut curioasa.... hidosenia de mumie e mai frumoasa, pe bune
Anya, si eu m-am obisnuit greu cu mumia dar acum e chiar ok... copii pot vedea lucrurile altfel (zic io); insa recunosc ca eu am copilarit alaturi de fel de fel de jucarii monstri datorita fratelui meu care era mare amator de filme de groaza
Yagmur si Luca
Lorikay spune:
Fetita din reclama intreaba la un moment dat, cand papusa Maia plange: "Maia, ce s-a intamplat?". Raspunsul sotului meu: "M-am uitat in oglinda!".
Si fiica-mea o vroia dar cand i-am aratat-o in magazin a spus ca e cam urata si l-a ales pe Ciciobello.
Maria e draguta, seamana cu papusiel Aradeanca.
corap spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Am luat-o pe Maia la doctor ...nu-mi place in mod deosebit, dar decat Lalaloopsy care mi se pare ingrozitoare, am preferat-o pe prima. |
Lalaloopsy e una din cele mai reusite papusi din ultima vreme - opinia mea, desigur. E amuzanta, e bine gandita, e o papusa, nu o imitatie nereusita a unei fiinte umane.
edit: fiecare papusa lalaloopsy are o istorioara, o preocupare, fiecare are preferinte si o "personalitate", se pot dezvolta o gramada de jocuri cu ea/ele, are animale de companie "atasate" - favorizeaza imaginatia. au culori vii (care poate n-or fi pe gustul adultilor, dar care sunt stimulante pentru copii)
preferata mea:Spot Splatter Splash
Cadoul trebuie sa tina cont de dorintele celui care il primeste, nicidecum de cele ale celui care daruieste. Calea cea mai sigura de a face un cadou ratat e aceea de a-ti transfera dorintele asupra celui ce primeste.
Frumusetea e subiectiva (slava Domnului, as zice).
Ioana_Pos spune:
Revin cu obsesia mea: decat o papusa 90-60-90 mai bine una cu capul mare, ca e mai desteapta - 'are mai mult creier' (logica de copil, nepoata-mea 5 ani)
Selene_Bunny spune:
corap, mie mi-au placut Lopsy-urile. Chiar in seara asta am vazut 3 modele, reduse intr-un magazin de la noi de la 144 de lei la 101 lei...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...