Jucarii nereusite si alte hidosenii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Si fie-mea o vrea neaparat pe Maia la doctor.

Dar de papusa Maria ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Deci am gasit-o si eu pe Maia, ca m-ati facut curioasa.... hidosenia de mumie e mai frumoasa, pe bune
Anya, si eu m-am obisnuit greu cu mumia dar acum e chiar ok... copii pot vedea lucrurile altfel (zic io); insa recunosc ca eu am copilarit alaturi de fel de fel de jucarii monstri datorita fratelui meu care era mare amator de filme de groaza

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Fetita din reclama intreaba la un moment dat, cand papusa Maia plange: "Maia, ce s-a intamplat?". Raspunsul sotului meu: "M-am uitat in oglinda!".
Si fiica-mea o vroia dar cand i-am aratat-o in magazin a spus ca e cam urata si l-a ales pe Ciciobello.
Maria e draguta, seamana cu papusiel Aradeanca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi
Am luat-o pe Maia la doctor ...nu-mi place in mod deosebit, dar decat Lalaloopsy care mi se pare ingrozitoare, am preferat-o pe prima.

Lalaloopsy e una din cele mai reusite papusi din ultima vreme - opinia mea, desigur. E amuzanta, e bine gandita, e o papusa, nu o imitatie nereusita a unei fiinte umane.
edit: fiecare papusa lalaloopsy are o istorioara, o preocupare, fiecare are preferinte si o "personalitate", se pot dezvolta o gramada de jocuri cu ea/ele, are animale de companie "atasate" - favorizeaza imaginatia. au culori vii (care poate n-or fi pe gustul adultilor, dar care sunt stimulante pentru copii)
preferata mea:Spot Splatter Splash

Cadoul trebuie sa tina cont de dorintele celui care il primeste, nicidecum de cele ale celui care daruieste. Calea cea mai sigura de a face un cadou ratat e aceea de a-ti transfera dorintele asupra celui ce primeste.

Frumusetea e subiectiva (slava Domnului, as zice).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Revin cu obsesia mea: decat o papusa 90-60-90 mai bine una cu capul mare, ca e mai desteapta - 'are mai mult creier' (logica de copil, nepoata-mea 5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

corap, mie mi-au placut Lopsy-urile. Chiar in seara asta am vazut 3 modele, reduse intr-un magazin de la noi de la 144 de lei la 101 lei...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Mie mi s-au parut facute din ceva f tare Lala loopsie.Nu cred ca va fi sub brad .

Mergi la inceput