Viatza in Germania - cap. 73

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Cristina, daca imi dai repede pe PM niste date de cont (pina intr-o juma de ora , apoi plec in oras, si mai trece inca o saptaminapina ajung din nou), as trimite 15 euro pe care sa ii folositi fie pt transport, fie pt ce veti mai vrea voi sa puneti acolo (jucarii educative, sau mai stiu eu ce). Haine nu am decit prea mici si alea majoritatea imprumutate de la cumnata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, trimite-mi si mie pe PM nr de cont.
In alta ordine de idei, pe mine m-a impresionat cazul celor din Tg. Bujor cu tatal care-si creste singur 6 copii. Am sa vb cu Rall si cine vrea sa ajute, poate sa trimit ala mine, fac pachet si trimit mai departe. Adevarul e ca toate cazurile alea sunt triste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

am trimis!

weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

la multi ani fetele! eu va citesc constant dar nu scriu decat daca pot ajuta cu o info.
ioana tumpi si-a uitat parola, dar i-am transmis salutarile voastre
un an mai bun va doresc

gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Cristina, . pot sa trimit si eu ceva bani, as avea si niste haine de la copii, dar trebuie sa caut si nu prea am dispozitie.
daca imi lasi pe PM numarul de cont, sau lasi adresa postala si pun in plic.

vreau sa multumesc fetelor care au donat ptr fetitele din Iasi ce vor veni la Dortmund.

helbi, mai dureaza pana trimiti pachetul? ca pregatesc si eu cate ceva, dar sa mai dureze. am dureri de maini si nu ma simt in stare sa fac prea multe zilele astea. sper sa-mi revin.

asa este, toate cazurile sunt triste si au nevoie de ajutor. insa facem si noi ce putem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Si eu am haine si jucarii de dat. Daca stiti pe cineva care CHIAR are nevoie de ele, va rog sa-mi spuneti. Haine de baiat intre 4 si 5 ani.
Sotul mi-a propus sa donam jucariile la gradinita lui fii-miu. Chiar ne stau in cale, dar daca cunoasteti ceva adrese in Romania, prefer sa le dau acolo.

Mergi la inceput

Cristina, am primit dar trimit de acasa diseara. Te anunt apoi.

Kari, mai dureaza uc pachetul. Sper sa mai vada fetele din Frankfurt sau de pe linga (pt ca sunt citeva pe aici, care chiar daca nu scriu, citesc) si sa mai iau odata leg. cu Rall. Eu am vb cu ea inainte de Craciun si de a se duce la famila respectiva.

Ramona, daca ai urmarit subiectul cu ajutoarele lui Mos Craciun, au fost acolo citeva cazuri care au fost ajutate. Pt unele din ele se continua ajutorul. Daca vrei, potzi trimite direct sau la mine/ Cristina,/ Kari daca face si ea pachet si trimitem mai departe. Am sa ma uit diseara sau o rog pe Rall sa mai scrie odata varsta copiilor din Tg. Bujor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anduc spune:

Cristina, multumesc mult!

Anda

Mergi la inceput

Cristina, am trimis aseara citiva banututzi, rog o confirmare.

WE placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa84 spune:

Buna ziua fetelor...Numele meu e Denisa si sunt din Timisoara. sotul meu e la munca in Germania si m-am hotarat sa plec si eu..avem un baietel de 2 ani si 8 luni care va ramane acasa vreo 2 luni, pana vedem cum stau lucrurile acolo. Eu nu stiu deloc germana, sotul meu mi-a gasit de lucru, sa fac inventarul la magazine...am inteles ca nu trebuie sa stii limba pt inceput. O sa pot sa fac ceva cursuri de germana? cam care sunt preturile la apartamente ( pe langa Sttutgart e sotul meu ), cu gradinitele, cresele cum se procedeaza? O sa fie o schimbare cam mare in viata mea si sunt tare debusolata. de aceea am intrat aici, sa pot sa vorbesc cu persoane care au trecut prin asta. Va pup si multumesc anticipat de raspunsuri.

Mergi la inceput