Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Alexandra, am pierdut pagina din cap trecut, poti sa mai scrii o data si ziua ta, sa te trec si pe tine la catastif?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

23 feb 1981

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Buna noaptea!

Alexandra, la noi cojitele nu au disparut niciodata, am folosit mai multe sampoane. Pediatra zice ca-s cruste de lapte, trec de la sine. Poa' sa le aiba pana la 4 ani. Cica nu afecteaza scalpul

Amu tre sa ii iau si eu sampon, ca nu mai avem, sa vedem ce gasesc...

Noapte buna!

EDIT ca era vorba de cojite, nu de tip box.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Serios??? Si ce urate imi sunt! Eu inca mai trag speranta ca e de la sampon totusi, schimb si iti zic rezultatul, daca o fi vreunul

Amalia

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu nu-i mai dau lapte praf de vreo trei luni, oi fi eu nebuna? Incepuse sa manance din ce in ce mai putin si am zis ca-i timpul sa renuntam la biberon. Partea nasoala e ca nici lapte UHT nu bea decat cu cereale si uneori cu cacao la gradinita, dar rar. Hmm, m-ati pus pe ganduri

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Savurez o cafea mare cu muuult lapte alaturi de voi si imi dau seama ca am uitat aseara sa scot rufele din masina sa le intind Nici Eva nu mai bea lapte praf, de prin vara, cand am reuntat si la biberon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Alexandra, nici Ada de cand am intarcat-o (sept) nu mai bea lapte aproape deloc, dimineata il mananca impreuna cu cereale si atat, iaurt la greu in schimb
Eu sunt multumita si nici nu am incercat sa-i impun sa bea mai mult, cred ca nu e o problema la varsta asta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Daaa, iaurt mananca si Eva la greu. Niciodata nu il refuza. Lapte mai putin, din cand in cand ii mai dau seara, si dimineata, cand serveste cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Buna dimineatza! Am dormit pana la 10!!! Cred ca ar mai fi dormit da' a inceput sa clopoteasca la biserica...din vecini.
Scrisesem azi noapte un mesaj luuung de pe mobil, si despre sampoane, cruste, "faze" etc si bine-nteles ca s-a dus pe apa Sambetei (chiar sambata era, inca).
Acum nu mai am inspiratie pentru nimic;)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ilinca asa da fata cuminte

David mi-a tras o palma caci m-am uitat urat la el (nu l-am certat) caci facuse pisu in chilotei. Noi suntem inca tot la faza de stat fara pampers in casa, dar trebuie eu sa-l pun pe olita. Daca-l pun face, daca nu, face pe el, dar nu cere niciodata. Nu-l cert, doar schimb tonul vocii si il rog sa imi zica cand vrea sa faca pisu. Fetele experte ec ma sfatuiti sa fac mai departe, sa mai avansam si noi un pic?

In rest au fost si copiii mei tare cuminti astazi. S-au jucat tare frumos cu de toate, s-au uitat la desene si nu s-au certat. Dar eu n-am facut chiar atata treaba cata ati facut voi

Olga, mamica lui David iepurasul si 29+

olguta, la faza asta trebuiesc scutece chilotel, www.radins.com/troc/photos/699117.jpg" target="_blank">pull-ups ca sa nu stai mereu sa speli dupa el. Si copilul trebuie pus la olita la ore fixe: la trezire, dupa fiecare masa, si o data dimineata intre mese, dupa-amiaza dupa siesta.

Succes

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Alexandra, nici Ada de cand am intarcat-o (sept) nu mai bea lapte aproape deloc, dimineata il mananca impreuna cu cereale si atat, iaurt la greu in schimb
Eu sunt multumita si nici nu am incercat sa-i impun sa bea mai mult, cred ca nu e o problema la varsta asta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

ei, da mandra mea nu pune gura pe iaurt, niciodata, de nici un fel, sa nu-l vada

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ca la noi,la nime': Ian bea inca lapte de 3 ori pe zi da' nu maninca (mai) nimic! Fructe, da.

Mergi la inceput