Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***
Raspunsuri - Pagina 29
Gaza22 spune:
Oli eu nu vad pozele voastre.
Si daca tot veni vorba de poze ma apuc sa le descar si pe ale noastre.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Gaza22 spune:
Dupa lupte seculare si nervi terminati am reusit sa sortez, descarc si incarc pozele.
www.dropshots.com/Gaza22#albums/Mos%20Nicolae%202011" target="_blank">Mos Nicolae
www.dropshots.com/Gaza22#albums/Serbarile%20Iernii%20la%20Gradi" target="_blank">Serbarile Iernii la Gradi
www.dropshots.com/Gaza22#albums/Serbarile%20Iernii%20la%20Gradi/2008-04-19/21:33:40" target="_blank">Obligatia lui mami sa fie foarte harnica pana la Craciun.
pupici
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
novus spune:
Neata !!!
La poze nu ma pot uita asa ca imi las placerea pt diseara cand ajung acasa dar sunt convinsa ca merita asteptarea !!
Inapreda, mie mi se pare super faina ideea ta cu bradutul decorat cu personajele preferate din desene animate
Si noi trebuie sa-l facem zilele astea dar nu stiu cand ...
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Fetelor, asta e gluma?
http://www.monitorulcj.ro/actualitate/9429-cantareata-malina-olinescu-s-a-sinucis
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
bebe_shtrumf spune:
Neata!
este o frumoasa Gaza mica, buna de halpanit ca Ariana, cu obrajorii aia scumpi si dragi. Frumoasa vitrina pe "mov"
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Dupa lupte seculare si nervi terminati am reusit sa sortez, descarc si incarc pozele. www.dropshots.com/Gaza22#albums/Mos%20Nicolae%202011" target="_blank">Mos Nicolae www.dropshots.com/Gaza22#albums/Serbarile%20Iernii%20la%20Gradi" target="_blank">Serbarile Iernii la Gradi www.dropshots.com/Gaza22#albums/Serbarile%20Iernii%20la%20Gradi/2008-04-19/21:33:40" target="_blank">Obligatia lui mami sa fie foarte harnica pana la Craciun. pupici Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
nunu, aseara au vuit tv, trist f trist, cika si taica-su al fel a facut asta pe al 30 de ani.
vai de sufletul ei.Geambasu a declarat ca de 2 ani avea Malina in plan sa se sinucida
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Fetelor, asta e gluma? http://www.monitorulcj.ro/actualitate/9429-cantareata-malina-olinescu-s-a-sinucis Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Gianina34 spune:
buna dragelor
vin cu pupici multi cu noaptea-n cap si cu cisterna de cafea, desigur
de la cat repeta poezii si cantecele intensiv pentru sebare, raportez una bucata pui mic-scumpic-ragustit-carait-tusitor putin
se pregateste pentru serbarea/intalnirea cu Mosu' de pe 19 dec.
nu mai stiu daca am spun , dar nu-i nimic, ca-mi place sa mai spun odata: sambata s-a intalnit tati su Mosu' prin oras si i-a dat bradutul pentru andreea asa ca trezire a fost ultra-mega incantata de intalnire (desi nu avea cadouri sub el - ca avem o problema cu cadourile, sa le caute sub orice brad) impodobitul a fost haotic, la cererea artistei, sper ca in curand sa va prezint rezultatul
duminica am dotat-o cu sortulet si fiecare (adica eu si ea)a facut pizza la masa ei asa ca va inchipuiti cum a aratat la final bucataria (si holul, si sufrageria, si baia, si putin din camera ei), dar... a ramas cu hainutele curate, o realizare, nuuu?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
Gianina34 spune:
am admirat cornuletul cadorisit (nu stiu mami cum se simte dar mie imi creste inima cand vad ca adelakele drag s-a mai infiripat putin)
iar de gazele londoneze, ce sa spun - toata ziua le-as pupaci si smotoci
PS:bebe - sa stii ca exact la tine m-am gandit cand am vazut vitrina aia mov
Gianina34 spune:
astazi implinim 2 ani si 8 luni asa ca va invit la .... niste choux-a la crem din acelea uriase, cat palma desfacuta, cu frisca adevarata, asa cum se gasesc doar la cofetaria din zona pietonala de la vatra dornei
stiu ca o sa ziceti ca-s nebuna dar sa stiti ca eu bateam tot drumul pana acolo special sa mananc prajiturile alea (bine, cand stateam la piatra neamt, nu acum)
Gianina34 spune:
iar pentru malina...
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace