FIV cu dr Dragos Albu 51

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lylyyyyyyyyyyyyy,ce ai soro???
ti s-a urat cu binele???
stii si tu o poveste horror despre profesionalismul lui.
uita-l pe Tutunaru.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

of, of, qiao,
daca nu e Zen, atunci...?
un ceai de tei, prelungire de AC-uri ca sa nu o mai vezi pe Lara si... toti pumnii nostrii stransi pentru tine.
daca nu poti asa... acum, cred io ca-i cam tarziu pentru altceva, ca deh, mai e asa putin si trec sarbatorile. si ia mult timp sa schimbi macazul, sa te "rodezi" cu alte obiceiuri din alte bordeie... parerutza mea...

pup ari, si la fel pumni stransi, rugaciuni... fara numar, fara numar (vorba aceea)!

toate doamnele!

( 10 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

stai soroooo,ca am zis ca idee...
eu ar tb s-i uit pe toti dr care fac FIV pe natural...conform recomandare PK

[quote]citat din mesajul lui samira33

lylyyyyyyyyyyyyy,ce ai soro???
ti s-a urat cu binele???
stii si tu o poveste horror despre profesionalismul lui.
uita-l pe Tutunaru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

de sarbatori dr. albu este la clinica?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

se pare totusi ca fiv pe ciclu natural e o chestie noua, noua, noua...
mi-a cam scazut entuziasmul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui matilda_s

pestic si lylymar

se ingheata embrioni, nu ovocite.
cititi aici :http://orisice.com/2011/05/ce-sunt-mini-protocoalele-fiv/

2 IA IN ROMANIA FARA STIMULARE-nereusite
FIV1 -LA DR. ZADORI, nereusit
FIV 2 LA DR. ZADORI - NEFINALIZAT CU ET, FACUT IA-nereusit
mutatia genei MTHFR - C677T-heterozigot,A1298- heterozigot
AMH-0.3

Multumesc Matilda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

simonia Albu nu este din 26 dec pana pe 9 ian

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumesc qiao,
te sun

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

cam linsite pe aici....sa inteleg ca toata lumea e prinsa cu sarbatorile.....va doresc de pe acum Un Craciun Fericit,sa aveti sarbatori asa cum va doriti, pline cu sanatate,fericire,noroc si belsug...si bebei sanatosi si frumosi.....si 2012 sa va aduca numai ce e bun si curat din lumea asta,iar celor ce-si doresc beblusi,sa le indeplineasca Dumnezeu aceasta dorinta!
Eu gata,m-am lepadat de ML, ca sa zic asa, m-am mutat la Polizu,la un super dr....ieri am fost la dansul la eco,si l-a poftit si pe sotul meu sa vada gogosicile.....am 9 sapt si o zi,ei sunt deja formati,sunt micuti,ca o boaba de fasole,dar se distingeau bine....unul era in picioare,iar celallt culcat,cu capul in stanga mea....se vedeau perfect....in rest,totul e ok...cu acele pete maronii mergem inainte,a zis sa nu ne alarmam atata timp cat bebeii sunt bine...........Doamne ajuta sa fie bine pt toate.Va pup dragele mele si succes celor in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

Qiao, Aristica a fost mult mai directa(a fost clar de parere sa-ti cauti linistea in alta clinica), eu tind sa te tin aici cu noi, dar totusi cred ca mesajul samirei este cel mai corect si de luat in seama. Gaseste-ti linistea interioara si pleaca cu incredere la drum, indiferent cand si unde. Este greu de dat sfaturi, asa ca trebuie sa hotarasti singura. Noi iti vom respecta decizia si vom fi alaturi de tine indiferent care va fi ea.

16+

buna!am vazut ca si u ai tiro autoimuna-imi poti spune pls la ce medic endocrinolog mergi sau ce tratam urmezi?ms mult!sarbatori fericite tuturor fetelor si indeplinirea tuturor dorintelor!pup

Mergi la inceput