Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune ! (3)
Raspunsuri - Pagina 45

papanash spune:
fetelor, am vazut in pachete o geaca superba Fulger Mquinn! nu stiu de la cine este dar vreau neaparat sa-mi spuneti, vreau sa cumpar pt baiatul meu neaparat! please, sursa!
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash fetele din tara in colete o sa gasiti pungi pt cadouri, sa puneti in ele pt copii. sora lui Cricor ne-a comandat pungi in valoare de peste 150 ron. multumim mult sora prietenei noastre Corina! |
Esti o draguta, multumesc.

dandusa spune:
citat din mesajul lui papanash cine zicea ca trimite brad la cta? pai nu oate lua tot pachtul? ............................................................ ![]() Mama de papanas Andreiutz ![]() |
pai nu poate ca pleaca cu autocarul si mai traverseaza si jumatate de buc pana la el.daca erau mai putine bagaje,mergea,dar asa trebuie taxi in buc,taxi in c-ta.
bradul si globurile,merg sigur prin sotul meu

anya spune:
Maine in ce interval mai sunteti la depozit? Mi-a mai dat o colega un pachet si ar fi pacat sa nu prinda ultimul transport. Intre gradinita si scoala poate reusesc sa dau o fuga.

dandusa spune:
citat din mesajul lui mihaela77O Papanash,dandusa zicea ca trimite brad,dar nu-l trimite,ca bradu'e la cta,deja,vine doar sotul din dotare al dandusei si mi-l aduce,care suntem vecini de cartier...la Cta! v-am bagat in ceata?o las pe Dana sa va explice! ![]() |
bradul este la buc

globurile la c-ta

dandusa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dicirstea
Iar am avut o aventura ieri ![]() ![]() ![]() Ma credeti ca ma gandeam cum sa-i corup...fie sa le fac o poza de grup , fie sa-i chem la un spectacol artistic in scop umanitar, unde sa aruncam cu jucarii in ei ![]() ![]() CAPRA CU 2 IEZI ![]() ![]() ![]() mamica lui Matei Constantin ![]() ![]() MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA! www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
de gandit vad ca te-ai gandit,dar de facut ce-ai facut?

Cricor spune:
citat din mesajul lui anya Maine in ce interval mai sunteti la depozit? Mi-a mai dat o colega un pachet si ar fi pacat sa nu prinda ultimul transport ![]() Anya |
Eu o sa fiu acolo la 9:30 probabil, sa numar pachetele, sa apreciez ce greutate au..s-au domnit astia de la curierat, ei doar le preiau.
Pachetul e tintit pentru una din locatii? Daca da, il trimitem asa cum e, altfel e imposibil. Pachetele sunt facute, inchise..eu nu le mai deschid.

papanash spune:
gaby astept nr cont pt datorie.
cricor sper ca ai pprimit tot de la fete.
cazul neamt parca era de la ioana pos
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

dandusa spune:
si eu mai am de primit colete si pt ca-s intarziate,le trimit personal la una din locatii.
de deschis/sortat,nici eu nu ma mai bag...
si eu vin maine la depozit,ajung in jur de 10,apoi la opera comica.

sofia21 spune:
Fetelor..atunci dati-mi si mie adresa familiei cu o fetita din Poarta Alba(Cta)-Ana,doi ani jumate! sa ii pot trimite si eu un pachet....daca tot am intarziat
Multumesc!!!