Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune ! (3)

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetelor, am vazut in pachete o geaca superba Fulger Mquinn! nu stiu de la cine este dar vreau neaparat sa-mi spuneti, vreau sa cumpar pt baiatul meu neaparat! please, sursa!

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

fetele din tara
in colete o sa gasiti pungi pt cadouri, sa puneti in ele pt copii.
sora lui Cricor ne-a comandat pungi in valoare de peste 150 ron.
multumim mult sora prietenei noastre Corina!

Esti o draguta, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

cine zicea ca trimite brad la cta? pai nu oate lua tot pachtul?

pai nu poate ca pleaca cu autocarul si mai traverseaza si jumatate de buc pana la el.daca erau mai putine bagaje,mergea,dar asa trebuie taxi in buc,taxi in c-ta.
bradul si globurile,merg sigur prin sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Maine in ce interval mai sunteti la depozit? Mi-a mai dat o colega un pachet si ar fi pacat sa nu prinda ultimul transport. Intre gradinita si scoala poate reusesc sa dau o fuga.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Papanash,dandusa zicea ca trimite brad,dar nu-l trimite,ca bradu'e la cta,deja,vine doar sotul din dotare al dandusei si mi-l aduce,care suntem vecini de cartier...la Cta!

v-am bagat in ceata?o las pe Dana sa va explice!

bradul este la buc
globurile la c-ta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:
citat din mesajul lui laura-s

Vine sot la pachet? daca e inalt si binefacut, vrem coletul la Cluj

Iar am avut o aventura ieri, cand sa plec ma agata niste superpolitai...cred ca faceau furori daca se organizau frumos si dadeau ceva spectacole, cica vecinul meu (plecat de acum 2 luni) umbla cu lucruri necurate, si venisera frumos organizat, cu berbece, cu pusti de 1.5m, cu mascati , dar cand au vazut ca sunt blanda si l-au dat jos si bine au facut, ca aveau ce arata.
Ma credeti ca ma gandeam cum sa-i corup...fie sa le fac o poza de grup , fie sa-i chem la un spectacol artistic in scop umanitar, unde sa aruncam cu jucarii in ei deci numai in filme am vazut asa ceva..cred ca daca se unduiau putin numai de pe cand isi scoteau mastile strangeam mai multi bani la licitatie decat toate tablourile puse in joc

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

de gandit vad ca te-ai gandit,dar de facut ce-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Maine in ce interval mai sunteti la depozit? Mi-a mai dat o colega un pachet si ar fi pacat sa nu prinda ultimul transport. Intre gradinita si scoala poate reusesc sa dau o fuga.

Anya

Eu o sa fiu acolo la 9:30 probabil, sa numar pachetele, sa apreciez ce greutate au..s-au domnit astia de la curierat, ei doar le preiau.

Pachetul e tintit pentru una din locatii? Daca da, il trimitem asa cum e, altfel e imposibil. Pachetele sunt facute, inchise..eu nu le mai deschid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

gaby astept nr cont pt datorie.
cricor sper ca ai pprimit tot de la fete.
cazul neamt parca era de la ioana pos

Mergi la inceput

si eu mai am de primit colete si pt ca-s intarziate,le trimit personal la una din locatii.
de deschis/sortat,nici eu nu ma mai bag...

si eu vin maine la depozit,ajung in jur de 10,apoi la opera comica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia21 spune:

Fetelor..atunci dati-mi si mie adresa familiei cu o fetita din Poarta Alba(Cta)-Ana,doi ani jumate! sa ii pot trimite si eu un pachet....daca tot am intarziat

Multumesc!!!

Mergi la inceput