Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune ! (3)
Raspunsuri - Pagina 40

dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura-s Vine sot la pachet? daca e inalt si binefacut, ![]() ![]() |
Iar am avut o aventura ieri

Ma credeti ca ma gandeam cum sa-i corup...fie sa le fac o poza de grup , fie sa-i chem la un spectacol artistic in scop umanitar, unde sa aruncam cu jucarii in ei

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

manuelacrina spune:
Lora, Lorikay v-am trimis adresa Vaslui pt colete.
Banuti se pot dona si vineri la Opera prin Targul de jucarii, Licitatie sau cumparand o lucrare de la Atelierul micutilor.
Va asteptam cu drag !

myky791 spune:
citat din mesajul lui aka Alinuk multa sanatate ![]() am primit de dimineata 3 colete, 1 de la Mihaela din Braila si 2 de la cineva din sector 5. la cel din Bucuresti imi e imposibil sa descifrez ce a scris curierul pe buletinul de expeditie. va rog trimiteti-mi pm sa stiu cum trec pe listuta. mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna |
eu sunt mihaela din braila. imi pare bn ca au sosit la timp.
_
SOACRA CU DOUA NURORI

ancadragoman spune:
Am inteles ca a ajuns deja sotul Ioanei acolo
Diana trebuia sa faci si tu o poza cu harmalaia si o licitam
Editez:Ioana este pe Dc anymona
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!

Lorikay spune:
citat din mesajul lui manuelacrina Lora, Lorikay v-am trimis adresa Vaslui pt colete. Banuti se pot dona si vineri la Opera prin Targul de jucarii, Licitatie sau cumparand o lucrare de la Atelierul micutilor. Va asteptam cu drag ! ![]() |
Unde mi-ai trimis adresa? Pe PM sau pe Yahoo nu am primit nimic.

manuelacrina spune:
Fetele de la depozit, cele cu lista, Gabby ... va rog sa-mi spuneti ce mai este de cumparat urgent pentru vineri !! maine mai merg odata in Flora.
Gabby trimis PM.