Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune ! (3)
Raspunsuri - Pagina 33
Teutz spune:
Am ajuns si azi la depozit, vad ca deja au raportat fetele ce s-a facut. Maine dimineata o duc pe fiica-mea la gradi si pe la 9-9.30 sunt la depozit. Pot sta pana pe la 12.30-13.00.
Foarte frumoase hainutele din Dragoane, copiii vor fi foarte bucurosi. De-abia astept sa le vad fetisoarele!
Colete primite
Happiness4you -4 colete
Debora Banieschi.
Ruxandra sb - 4 colete
mamagiuliei -2 colete
Asociatia Robert Cole
Vioika76
Ana vovcu
inbox
Ancadragoman
Jasmin012-
Danaionela - 2 colete
Daniela C.
bumblebee
Miremia
alex_andra
cris 09
Valentina22
Ioana Pos
Daria Stoica
Anya
vasari
sugubina
amelia_ilie
Dianaalex
Mihaela H.- decenuela
Teutz
Dandusa
Alex@Sara spune:
yee,yee,am vorbit cu Dana Rogoz(Abramburica) si in seara aceasta imi trimite pe mail pozele DVD-urilor cu emisiunea Abracadabra.Cui le transmit mai departe,pentru a fi puse la licitatie ?
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
dariastoica spune:
Fetelor daca preturile din Flora sunt mai mari, nu vreti sa mergem maine in Dragon? Eu pot sa iau fetele Gaby si Manuela ( si cine mai vrea sa vina)si sa fugim pe centura (aiurea suna)in 1/2 ora suntem in Dragon apoi la depozit. Ce ziceti?
Cricor spune:
Eu merg maine la depozit..probail ajung la 8:30 si plec in jur de 13.
Mamagiuliei..pentru cine ai trimis dulciurile? Stiu ca erau cu adresa, dar nu-mi mai amintesc.
Alina71 - ma iei si maine te rog?
Teutz..nevedem acolo, nu uita de covrigi
dariastoica spune:
Si mai am si eu niste lucrusoare dragute de la o doamna pe nume Alina, pentru marimea 36 la domnisoare si pentru baietel 12 ani, o geaca si ceva tricouri. Spuneti-mi va rog daca listele Mosului sunt acoperite.
Cricor spune:
Am batut dragonul ala de am ametit. Chiar daca preturile sunt mai amriin Flora, daca e ceva mai 'liniste' pe cuvant ca merita diferenta de pret. In dragon e nebunie curata..sa te plimbi in zeci de standuri in speranta unui pret mai bun...care de multe ori nu l-am gasit, zau ca nu merita.
papanash spune:
eu nu pot veni maine din pacate !
fetelor, vreau sa vorbesc maine cu voi, in timp ce sunteti acolo, am niste idei despre ce sa luati. cum stati cu banii ?
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
dariastoica spune:
Dragelor cum vreti asa facem. Corina pastreaza niste covrigi de la Teutz ca adorm cu gandul la ei sigur. Eu aduc bineanteles cafeaua.
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash eu nu pot veni maine din pacate ! fetelor, vreau sa vorbesc maine cu voi, in timp ce sunteti acolo, am niste idei despre ce sa luati. cum stati cu banii ? ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
papanash, ti-am trimis un PM nu l-ai primit?
papanash spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mari_paun
papanash, ti-am trimis un PM nu l-ai primit? BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
nu, dar te voi suna.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )