Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune ! (3)
Raspunsuri - Pagina 26
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
cu alte cuvinte l-ai fi pus si pe sot sa coasa... ei da,asta numesc eu implicare totala! Ceea ce ai construit poate fi distrus,nu conteaza,construieste! |
Eeee, nu as spune asa ceva, mi se pare ca ma implic cel mai putin...nu am reusit sa vin nici la cmparaturi nici la aranjat in schimb am reusit sa pierd cheile de la 2 depozite buuuna treaba am facut
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
papanash spune:
sunt asa de obosita ca nu ma ia somnul.
pt tara ne trebuiesc cutii mari de tot, ce-am vazut la dep. sunt mici.
cred ca vin si eu miercuri la flora ( deja fortez nota la serv.)
Valentina aveti grija de voi, va pup.
Luy, trebuie sa confirm ceva pt bazar.
dicristea, esti minunata, lasa modestia.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
lalua spune:
Rall, as vrea sa particip si eu pentru cazul de la Galati. Am niste hainute pentru fete si astept sa imi spui de ce mai au nevoie si cum luam legatura.Ms!
papanash spune:
am uitat
cine cu masina poate prelua pachete din dristor, brancoveanu, unirii si sa le duca la depozit?
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalua Rall, as vrea sa particip si eu pentru cazul de la Galati. Am niste hainute pentru fete si astept sa imi spui de ce mai au nevoie si cum luam legatura.Ms! |
Mergem impreuna la Tg Bujor?
Iti scriu acum pe PM emailul / telefonul meu
papanash spune:
ce ma bucur! ! !
szivarvany spune:
Sa nu cumva sa ma uitati cu adresa pt Galati, ca ieri am mai cersit niste hainute taman bune pt baiatul de7 ani !
merci.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
valentina78m spune:
Fetelor , as putea sa vin si eu sa va aju dimineata 1-2 ore, dar sa imi spuneti unde este depozitul ... sa nu fie prea departe , ca nu as mai avea tim sa vin .. trebuie sa iau piciul de la gradi la pranz ...