Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune ! (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Da, inainte de Craciun ma voi duce eu la Tg Bujor sa le duc pachetul + ca vreau sa mai cumpar alimente de baza si ce mai trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Super! Deci am rezolvat si cu adresa pentreu Galati. I-o dai tu te rog lui Papanash sau mie, cum iti e mai la indemana.

Mergi la inceput

Am dat print la invitatie fara sa imi dau seama ca s-au dus cartusele . Si ca sa fie tacamul complet, meniul imprimantei e in... japoneza . Please, poate sa-mi printeze si mie cineva o invitatie? Dau datele pe PM.

Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fetelor, nu am mai scris, insa v-am urmarit zilnic. Traversez o perioada f agitata dpdv sentimental si nu mi-a mai ars de nimic.
Maine nu pot ajuta si eu, trebuie sa ajung cu baiatul la medic, astazi a facut caca cu sange si vreau sa vad ce este, miercuri vine nenea mesteru sa-mi repare masina de spalat, insa daca se mai poate pot veni cu draga inima, joi dis-de dimineata si pana in ora pranzului, cand merg sa iau fata. Sa-mi dati de stire daca va pot veni atunci.
Multe fetelor pentru uriasul efort si imi pare rau ca nu am putut ajuta mai mult.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Fetelor, nu am mai scris, insa v-am urmarit zilnic. Traversez o perioada f agitata dpdv sentimental si nu mi-a mai ars de nimic.
Maine nu pot ajuta si eu, trebuie sa ajung cu baiatul la medic, astazi a facut caca cu sange si vreau sa vad ce este, miercuri vine nenea mesteru sa-mi repare masina de spalat, insa daca se mai poate pot veni cu draga inima, joi dis-de dimineata si pana in ora pranzului, cand merg sa iau fata. Sa-mi dati de stire daca va pot veni atunci.
Multe fetelor pentru uriasul efort si imi pare rau ca nu am putut ajuta mai mult.

vale,multa putere si sanatate lui Andrei!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

UN SMS PT BIBI-DONEAZA 2 EURO

Mergi la inceput

Update la excel cu: numarul de copii/ impartirea pe sexe si varste/ hainele adunate pana acum din donatii.

Va rog cine se duce maine de dimi la depozit sa printeze macar 1 copie cu primele 2 sheet - eu am ramas fara cartus. Daca nu reusiti din google docs, dati mail si va dau excelul original.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Inteleg ca ne vedem maine dimineata dupa 9.15 la depozit. Ioana, ai tu listele cu toti copiii din centre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Vin eu maine la depozit, ajung undeva intre 11 si 12. Puteti sa-mi dati un nr de tel pe PM, sa sun pt indicatii in caz ca nu gasesc subsolul din prima? Multumesca nticipat!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

nu poti da de noi,pr ca jos in depozit nu-i semnal la telefon
daca vrei ne intalnim afara la 11 fix.sau daca vezi vreun nene de la paza,cere detalii despre cum ajungi in anexa la subsol,unde se strang fetele pt actiunea umanitara.baietii stiu despre asta.

eu vin in jur de 10,aduc si o prietena cu mine,plus copiii,nelipsiti

Mergi la inceput

Anya, listele le am, imprimanta insa ioc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cu astia
http://www.fancourier.ro/contact.php
am trimis eu coletele de 1 iunie

au fost seriosi..si m-am mai si tocmit la pret
ca le cantareau la 'mana'
ei: asta are 5kg
eu:asta are 2kg
ei: haideti doamna cum asa!?
eu: demonstrati ca e ca voi sau sunt de acord cu max 3

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

invitatie pt 16 decembrie!!!!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput