Mamici din Grecia (12)
Raspunsuri - Pagina 8
carmaw spune:
Anoukule cu problemele de 'olita' nu stiu sa zic nimic zau asa poate mamicile
Aici la Campina e soare da plec cu inima indoita pt choupy sper sa i treaca sperietura!
Imi pare rau de chestia cu somajul situatia poate s o reglementa:( TREBUIE ca si noi avem banii inca in banca!
Suvitele nu le am refacut din lene le fac(poate) la Anvers
Acum fac ultimele pregatiri(frigider gol etc) am vorbit cu taxiul de aici pina la Baneasa 200 roni chestii d astea de ultim moment.
Va pup pe toate va urez 'slabeala 'persistenta si o sambata placuta!
ps Esthera am scris pe topicele cu gateala in cite feluri fac eu iepuroii...te poti uita ,imi zici ce reteta vrei si o pregatesc virtual ....
Fetelor absente si voua o imbratisare tot asa virtuala!
anouk3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw Acum fac ultimele pregatiri(frigider gol etc) |
Cu atatea plimbari in program, tu tot golesti frigidere
Esthera2011 spune:
Seara buna!!!
Ana cred ca ai vrut sa spui ca sunt nemaipomenit...de grasa!!!
La 1,73 am plecat cu 82.6 kg...si imi doresc ca ajung la 60!!!! Imi aduc aminte ca am avut candva 55 de kg...si aratam groaznic de schiloada...nici chiar asa! Cu ceva forme vreau...dar nu rubensiene!!
Carmaw am gasit reteta care-mi face cu ochiul: cea cu lamaie!!!..acuma nu prea stiu cand sa mananc ca vad ca dl. urechila ingrasa!!!..dar intr-o zi tot imi satisfac eu pofta!!
Alex..n-am prea inteles (o fi din cauza dietei) tu vrei sa stai in romanica si doar vara sa tranzitezi Grecia??
Mami ma gandesc ca la tine we e full....cu toti puisorii in casa!!!..si vorba Anei..tu cand ai timp de tine ca tare harnicuta mi-esti!
Deci draga Ana daca la vara ne-ai anunta ca esti libera si fara job sa stii ca ma gandesc tot mai serios sa-ti imping o vizita!!!(..dar tare am o banuiala ca tu vrei in romanica,nu?
O seara placuta si relaxanta!
MoRo_K spune:
Buna fetelor sunt si eu pe aici,va citesc,imi mai clatesc ochii:)
La noi inca nu s-a incheiat ciclul "una dp alta" deeci nu prea am starea necesara pt a scrie dar ma bucur citindu-va!
multi multi fetelor(nu incep sa raspund pe rand pt ca probabil as uita pe cineva...)
mamitza_alex spune:
seara buna fetelor!!!ce faceti voi?noi bine uitam la desene ca de obicei si rontaim pufarine
esthera,bafta cu dieta,din pacate eu nu am net de calitate si clipurile de pe youtube se incarca greu.mi-am facut si eu un mic program seara cu cateva abdomene,ceva pt picioare,insa trebuie sa renuntat la mancare!anouk3.eu pe bya aici in romania o dau la gradi acum,la toamna daca ne intoarcem in grecia,o dau si acolo(im momentul de fatza nu m-as intoarce in grecia,dar mai vedem).eu si bianca stam in tara pana la paste poate pana in iunie mai vedem.nasol cu somnu,dar speranta moare ultima,in timp se va regla!eu vaccinurile i le-am facut pe toate.ca e bine sau nu,asta e...carmaw drum bun!!moro_k,sa treci cu bine peste toate incercarile vietii!fetelor,la noi nu a nins e frig,dar toata saptamana a fost soare!wekend placut in continuare!!
mamica11 spune:
Buna dimineata si o saptamana buna va doresc.Eu in weekend nu reusesc sa citesc aproape niciodata asa ca acum am vazut ultimele mesaje deci Carmen daca nu ai ajuns deja, iti spun si eu drum bun.Despre cele 36 de Kg ce sa zic, te admir si spun doar atat: mie mi-ar fi pur si simplu imposibil. Asa ca Anouk zic si eu: am o foame dupa 9-10 seara de nu stiu pe ce sa (nu) pun mana din frigider.Daca iesim,nu mai vorbesc.
Mamitza Alex, daca Bia va merge la gradi in Ro e cu totul alta situatie si trebuie sa intrebi mamicile de acolo cum se procedeaza.De asemeni din experienta mea cu prima fata ce a mers doi ani la gradi in Ro inainte sa venim in Grecia, pot spune ca acolo este foarte foarte importanta educatoarea. Adica,intereseaza-te bine in ce grupa intra.Daca esti in Bucuresti acum, eu pe Anastasia am avut-o la gradi nr. 50 pe Nicolae Iorga si era atat de bine cat se poate intr-o gradi in Romania.Adica eu am fost multumita de gradinita in sine.De sistemul in ansamblu nu, dar asta nu tine de mine sau de tine.
Cu somajul Anouk nici eu nu prea am idei pentru ca nu am lucrat in Grecia ceea ce stiu insa este ca sambata seara am fost in vizita la niste prieteni profi aici si spuneau ca a intrat salariul vineri abia in banca. Taiat cu 300 euro la fiecare dar a intrta.Deci, ei fiind bugetari,poate or urma pensiile si somajul saptamana asta.
Cu olita, bravo vouainsa trebuie sa -ti spun ca din experienta proprie am observat ca la copiii crescuti cu pampers a fost nevoie de doua conditii indeplinite pentru ca operatiunea sa fie o reusita:
1. Sa aiba doi ani impliniti de cel putin doua trei luni
2. sa fie vara . La tine am impresia ca nici una din conditii nu este acum in regula asa ca...
La Gatos Spirounatos le-a placut foarte mult duminica trecuta, acum ieri dupaamiaza am fost la zapadaaaa. Foarte fain a fost , zapada multa proaspata, sambata ninsese pana tarziu, saniute multe, suflaki acolo pe partie si foarte bine organizat si intretinut locul. Aici: http://www.seli-ski.gr/ins_index.php Sunt 90 de Km de Thess, nu mai stiu exact ce fete stau in zona dar merita mers cu copiii cateva ore. Nu a fost foarte frig(-9 grade) si daca au echipament corespunzator, cizme pantaloni manusi si geaca adiabroha se joaca fara probleme.
M-a intrebat cineva daca am timp de mine, pai ce sa zic daca am pus si internet si am inceput sa comunic si in romana cu voi de exemplu , uite timpul. Daca nu aveam timp liber, nu o faceam. Da, in ultimii doi ani cel putin nu am probleme cu timpul. Nici inainte mnu pot spune ca eram full insa nu ma organizam asa de bine avand copiii foarte mici si probabil mai putina minte (sic!) insa cu adevarat timp nu am avut pentru nimic in anii in care lucram in Bucuresti. Atunci pot spune ca era groaznic.8 ore zilnic la birou(uneori 10)copilul la gradi, casa,mancarea,rudele si altele,tin mine ca nu-mi gaseam timp sa ma tund.Nici acum nu ma duc asa des cat ar trebui la doctor sa zicem sau la tuns insa asta pentru ca prefer sa fac altceva in timpul asta(tiropitakia Kourou de exemplu acum ) si nu pentru ca nu am de ales.Acum, e o chestie de alegere insa atunci cu adevarat era imposibil.
In alta ordine de idei, tata si ieri si alaltaieri a fost la Universitate si mi-a spus la tel. ca au aparut bande organizate ce lovesc.Mi-e cam teama pentru ei pentru ca si eu si sora-mea suntem plecate,sper sa se linisteasca cumva situatia totusi.
Esthera2011 spune:
Curata nebunie ce-a fost in Bucuresti!!!
Tot we am stat cu un ochi pe realitatea si cu unul pe antena3!!!
Nici nu stiu cum sa comentez!!!..la inceput, vineri, cand erau pasnici mi-am spus; uite domnule!!!...ca se mai poate!;
Duminica au luat alta intorsatura iar azi de dimineata am vazut cum au vandalizat centrul Bucurestiului!!! La stiri, azi, au spus ca au fost chiar politisti si jandarmi in civil care au incitat la violenta!!!!
Parerea mea, nu cred ca rezolva ceva!!!!
In alta ordine de idei:
Mami ce-mi place cand ne povestesti de falilia ta cea frumoasa!
Alex....eu te vreau aici! Ca te relochezi in Romanica sau ca te intorci in Grecia...tot vreau sa mai vb aici!
Ana...nici o poza noua cu Nick??...ceva filmulete??...vreau sa vad cat a mai crescut strengarul!
Carmen...pe unde esti acum???...motanul e traumatizat sau adora calatoriile cu avionul?
Pup toate fetele
PS: ieri mi-am masurat talia...am pierdut 12 cm!!!!
Azi dimineata dupa cafeluta si aerobic n-am rezistat tentatie si m-am cantarit: 79,4 kg!!!!...adica am mai pierdut 900 de grame intr-o saptamana!!!!
anouk3 spune:
Buna dimineata, fetele, si o satptamana buna sa avem!
Miha, imi pare tare rau ca iar aveti probleme! Poate te putem ajuta cu ceva, o vorba.. orice..
Esthera, cu cea mai mare placere va astept la vara! Serios! O sa merg in Romania, dar probabil imediat dupa Paste si o sa stau maxim 2 saptamani. N-as vrea sa depasesc ziua de nastere a lui N ca dup-aia platesc bilet intreg pentru el.
Iar cu kilogramele, ce sa-ti zic? Depinde si de constitutia fiecaruia. Mult succes oricum!
Aa.. nu stiam ca iepurele ingrasa! Credeam ca nu are deloc grasime si e perfect pentru diete.
Alex, nu intelesesem ca in Romania vrei sa o dai la gradi si nici ca o sa stai un timp mai indefinit in Ro. Deh, citesc si-n diagonala din lipsa de somn..
Nu crezi ca o sa fie putin cam confuza daca o dai si in Romania si in Grecia? Dar daca nu stii cand si daca te intorci in Grecia atunci pe buna dreptate nu merita sa astepti.
Sa inteleg ca probabil se amana si proiectul 'bebe 2'?
Mamica, iti multumesc pentru sfaturile cu olita! Cam asa ma gandisem si eu, dar tot eu, cu mintea mea creata, am zis ca daca ma anunta cand face kk, poate si reusesc sa-l conving sa sada. De pipi nici nu-mi faceam iluzii ca as reusi ceva pana in 2 ani. Oricum avem oala prin preajma, scaunul la WC, macar sa stie ca exista si sa nu-i fie frica de ele.
Ce bine de voi ca v-ati balacit in zapada! Aia pufoasa, proaspata e cea mai frumoasa. Banuiesc ca v-ati intors cu totii oameni de zapada.
Asta cu bandele care ataca cred ca o s-o tot auzim de-acum incolo ca o sa pice foamete mare. Intr-un fel aici pe insula suntem mai avantajati in sensul asta ca nu prea se intampla chestii d-astea.
Va pupicesc acum ca am o mancare pe foc si un copil care probabil imi coace o raceala.
Esthera2011 spune:
Seara buna la fetele mele!!!
Vad ca si in seara asta s-au strans in toata tara pentru demonstratii!!..sper sa fie pasnice!
M-am tinut dimineata sa scriu...dar am uitat asa sa scriu acum: Mami spune-i tatalui tau sa stea in casa si sa-i lase pe cei tineri sa demonstreze!!!
In rest....cam frigut...dar stau cu laptop-ul in brate lipita de semineu
O seara placuta!
Ioannoula spune:
Buna fetelor, va spunem din friguroasa Grecie !!! Frig e!!! Haideti la o cana de vin fiert cu scortisoara sa ne incalzim..
Fata mea, cat a fost in tara nu a vrut sa scoata un cuvant... cum am trecut de granita la greci, a inceput sa spuna de toate... Imi venea s-o bat. Cand am intrat in casa, fugea din colt in colt si radea, si se bucura, pe urma s-a dus direct la cosul de jucarii. Cu olita am zis ca voi incerca si eu, doar ca ea se suie imbracata pe olita, dezbracata sta, dar nu face decat dupa ce o dau jos:D Smecher piticul meu. Cam atat de la noi....frumos a fost in Romania, dar parca prea scurt...Mai vroiam putzin..:d ne intoarcem la vara. Va pupacim si nu v-am uitat;)