Mamici din Grecia (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

a am uitat...cum e vremea la voi ??
A venit frigul ?
Ati vazut ce se intimpla in RO?? cum oamenii sunt blocati si cum nimeni nu i ajuta?
Aici se pare ca vine frigul...ouff eu trebuie sa ajung in F si Thalysul ajunge doar in Paris deci cum eu am treaba in Lille ma voi duce cu prietena mea cu masina....sper sa nu fie soselele inghetate:(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

[b]Carmaw
, ma-nnebunesti, fato! Primiti si-o nebuna cu un puradel in gasca voastra?

Hai bonjour. Revin dupa ce isi face efectul cafeaua.

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)

mai anoukule in gasca noastra virtuala pina la o intilneala ceva...intrati si voi binenteles...adica 2 cafengii!!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Asta cu zapada am trat-o din plin in Brasov. Licitatia pentru firma de deszapezire se organiza.. in ianuarie! In conditiile in care ningea din noiembrie..
Aa.. si ca sa fiu in continuare in dispozitie proasta (nu-i bai, ca vine Carmaw si ma binedispune ).. am aflat ca au scumpit biletul de vapor. 40 de euro, fratilor, pentru 1 ora jumate! Am inteles ca e cel mai scump vapor din toata Grecia. Imi vine sa mor de nervi. Daca merg eu cu A pana in Volos si inapoi: 160 euro!!! Se vor scumpi si biletele de avion, somajul inca nu l-am luat.. raman blocata in porcaria asta de insula.
Si acum astept binedispunerea de la oricine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Neata si de la mine!!

Eu de ieri sunt intr-o pasa foarte proasta!...si nu stiu de ce?

N-am chef de nimic (noroc ca am gastit ieri ardei umplut cu carne de vita si am si pt azi).
Sunt melancolica si nu-mi place!...sunt trista si nu inteleg de ce?
Nu stiu ce sa mai scriu...ca nici inspiratie nu mai am!

Mergi la inceput

Mai anoukule cum sa te binedispun eu cind ma gindesc unde o sa aterizez....zicea Esthera;;;rizi tu harap alb....ca risul tau miroase a plins!
Ce i drept insulele sunt f frumoase vara ca turist dar iarna cred ca e o grozavie!
Eu nu sunt adepta marilor orase dar....a insulelor grecesti micute pe timp de iarna unde te plictisesti de mori ...PT mine NU!
Acuma asta e umila mea parere de aici problemele intre mine si omu'(care si ieri la o bere cu René varu su ala cu' barcuta'...imi faceau mie program de vara pt stat in Grecia...imi pare rau dar imi fac programul cum vreau eu daca tot e sponsorizat de mine si ma duc unde am treaba!!...eu am de verificat chiriasii din RO ....astoora ce le pasa....
Fiecare cu 'nebunia'lui...personal daca as putea sa dau timpul inapoi,viata mea ar arata altfel!
Deci gata m am plins astazi...toate astea ca sa spun ca personal nu cred ca paradisul exista!!
==================
Esthera am citit ce ai scris acolo cu topicul mariei1...ea se inscrie in lunga lista cu cele care fac cum le duce 'inima' nu mintea si degeaba lumea si a batut gura!
================

Asta e ...femeile gindesc si actioneaza cu inima si barbatii cu creierul(actionind cu 'pantalonii')
Noi ne lasam duse de val si dupa ce a trecut viltoarea ne trezim alaturi de cineva care gindeste diferit si are alte hobbyuri decit ale noastre.Cineva bine zicea caci casnicia are forma unei prajituri de ra--t glazurata cu ciocolata...dupa ce se termina primul start ...dam de realitate
Personal in viata viitoare stiu ce o sa fac!!
viva reincarnarea

ps hai ca v am binedispus nu?

Mergi la inceput

Estheraaaaa, io sunt aia albastra.. tu esti aia vesela, plina de hahaha, cu muschii in miscare..
O fi vremea de vine ca e tare naspa. Nori, vant, gata de ploaie..
Cred ca ai nevoie de terapie de urgenta: un dulce.

Dau cu edit ca sari si Carmaw sa ma 'binedispuna'..
Stiu problema cu insula, dar nu mi-am inchipuit ca e chiar asa rau. Adica intotdeauna m-am adaptat mai devreme sau mai tarziu domiciliului (si chiar am avut destule mutari..), dar aici chiar nu ma vad imbatranindu-mi oasele. Daca m-ati auzi ce tot sugerez subtil lui A.. 'cum ar fi in locul X?' 'dar in Y?', am ajuns sa insinuez inclusiv America, poate poate ii dau idei de duca. Nu ma deranjeaza sa stau mai la tara, chiar a inceput sa-mi placa sa nu-mi urle toti in cap. Dar ruperea asta de restul lumii e aiurea tare. Depinzi de bani, de nori, de ploaie..
Asta cu casnicia nu stiu la ce topic ati comentat voi, asa ca nu ma bag.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Esthera2011

Neata si de la mine!!

Eu de ieri sunt intr-o pasa foarte proasta!...si nu stiu de ce?

N-am chef de nimic (noroc ca am gastit ieri ardei umplut cu carne de vita si am si pt azi).
Sunt melancolica si nu-mi place!...sunt trista si nu inteleg de ce?
Nu stiu ce sa mai scriu...ca nici inspiratie nu mai am!

Fata ia zi tu aicea ca ne consolam reciproc,eu ma vait Anukule le zicer si ea...TU???
Ce probleme ai?
Sau o fi cu ochi?

Mergi la inceput

Cred ca e nevoie de facut ciocolata in casa...
zahar lapte praf , cacao,niste alune nuci prajite impreuna cu ceva frisca pt onctuozitate si gata
Un strop de cognac ar face minuni deasemeni in compozitie si gata cu depresia da viva caloriile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Cred ca e nevoie de facut ciocolata in casa...
zahar lapte praf , cacao,niste alune nuci prajite impreuna cu ceva frisca pt onctuozitate si gata
Un strop de cognac ar face minuni deasemeni in compozitie si gata cu depresia da viva caloriile

Esti cel mai tare psiholog!!

Mergi la inceput

Esthera eu fumez electronic..;zi colea ce intrebari ai!
pupicei fetelor!

Mergi la inceput