FIV cu ovocite donate(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

roadetot, normal ca va tin la curent! Poate avem sansa sa ne cunoastem live si sa sarbatorim reusita impreuna . Ce fain ar fi .
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

Buna fetelor...gata cozonacii,preparatele de Craciun?Nu stiu daca voi mai reusii sa intru pe forum si de accea va imbratisez cu drag sa va urez un Craciun cu multe bucurii si multa sanatate si cel mai important va doresc sa va impliniti visul de a fii mamici cu bebelusi sanatosi (ceea ce imi doresc si mie :P)
[url=http://www.glitter-graphics.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...va doresc tuturor dn suflet sa aveti parte de niste Sarbatori linistite, cu pace si bucurii in suflete!...sa de-a dumnezeu sa va fie ultimul Craciun fara un bebe in brate sau in burtica....ce imi doresc mie, va doresc si voua!

eu sunt ocupata cu munca mai cam toata ziulica, si ultimele pregatiri de sarbatori!...

apalina bine ai venit in Ro, si bine te-ai reintalnit cu sistemul nostru medical!....e horror ce se intampla...asta e...

mult succes fetelor!va pup si va imbratisez cu drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Buna seara
sunt noua pe acest forum dar va citesc si eu de ceva vreme.
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi deoarece ma intereseaza acest subiect deoarece la varsta mea se pare ca e singura sansa de e avea un bebe.
Am aproape 44 de ani raman insarcinata dar sarcinile ori se opresc di evolutie ori nu e activitate cardiaca.... am 2 fiv unul cu rezultat 0 iar al doilea nu sa mai ajuns la ET. incerc sa-mi incarc bateriile in toate sensurile si de sanatate si moral cat si bugetar si sa ma indrept catre una din clinicile afisate de mai sus.
Va multumesc ca existati si ca ati creat acest forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

bine ai venit ella, te primim cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Buna ella! Bine ai venit!
Si eu am 44 impliniti, ma grabesc sa "prind ultimul tren".
Le-am citit mult pe "veteranele" forumului care m-au inspirat si mi-au dat curaj. Aici totul merge rapid. Eu am deja programarea pentru luna mai. Pina la urma nu dureaza chiar 8-10 luni.
Cu speranta in suflet, mergem mai departe.Succes tuturor!
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Buna, dragele mele... Ce mai faceti? Va pregatiti de sarbatori?

cocolino ei iti aleg donatoarea in functie de chestionarul trimis de tine... urmaresc culoarea ochilor, parului, pielii, grupa sangvina... nu urmaresc alte lucruri gen forma ochilor, buzelor, nasului... Chiar daca au stabilit data, nu inseamna ca au gasit donatoarea... ei au o baza de date a donatorilor si in functie de numarul cererilor si de criterii stabilesc o data urmand sa aleaga ulterior donatoarea pe care tu o poti accepta sau nu!

alina bravos!!! nici tu nu maiai mult de asteptat!!!
super interesanta faza cu adn-ul periferic! nu stiam! merci de info!

roadetot ma bucur ca e ok treaba cu chistul si nu trebuie sa opresti sau amani tratamentul! mi se pare ok aspenterul insa fa tot ce mai ai de facut pentru trombofilii ca sa fii sigura ca nu ai nevoie si de clexane! despre tiroida nu stiu ce sa zic, sunt cam pe langa subiect! dar neaparat sa mergi la endocrinolog!
la mine s-au respectat termenele, adica punctia si ET au fost exact cand mi-au spus ei!

apalina foarte urat din partea medicului tau!!! pai el nu e constient ca nu avem ce face in tara, ca legea e cum e, ca ar trebui sa venim noi cu donatoarea de manutza, etc?
normal ca ne orientam si noi pe alte cai!!! trebuia sa ii spui ca testai terenul cu cehii si te-au programat mult mai repede decat te asteptai si ai acceptat!
eee... lasa ca nu e singurul medic! Chiar daca sunt sarbatorile, cu siguranta vei gasi un medic bun!

ella bine ai venit! multa bafta! unde te gandesti sa faci fiv-ul? ca am vazut ca stai in tunisia.

eu am avut-o coordonatoare pe eva kopecna... dar la un moment dat am inceput sa corespondez numai cu medicul!

Laura

20+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Fetelor, va pup si va imbratisez cu drag. Vad ca ati scris asa de mult zilele astea, dar din pacate nu am timp sa stau sa citesc. Sper in zilele astea libere sa recuperez.Am fost extrem de aglomerata la serviciu, acasa n- am apucat sa fac mai nimic.

Am intrat doar sa va zic Sarbatori fericite sa ne incarcam toate cu optimism si incredere ca intr-un viitor apropiat visul nostru va deveni realitate si la anul pe vremea asta sa avem bebei in brate sau in burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...

ella43 "bine ai venit in club", si iti doresc sedere cat mai scurta iti doresc!

fetelor, eu va zic de pe acum, CRACIUN FERICIT cu pace si liniste in suflete!...sa ne rugam lui Dumnzeu ca anul care vine sa ne aduca miracolul mult visat!!....va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Va multumesc fetelor ca m-ati primit cu caldura in randurile voastre sper sa reusim toate pana la urma in aceasta lupta atat de crancena.
MAMI-VREAU si eu mam orientat catre Cehoslovacia din ceea ce am citit aici la voi sunt doar 2 zile de cand am inceput sa citesc despre acest subiect sunt la inceput, inca nu sunt pregatita tocmai am terminat un fiv care nu sa mai ajuns la ET din care cred ca mai mult a fost incompetenta medicului sau sarlatania nici nu stiu cum so numesc si inainte de asta o sarcina fara activitate cardiaca dupa care sa inceput imediat tratamentul de stimulare pt FIV si nu am raspuns bine la tratament am avut doar 2 foliculi mari si unul mai mic si nu sa fertilizat niciunul.
Asa ca din punct de vedere material trebuie sa mai astept, dar inclin catre ZLIN sau BRNO sau cea din polonia dar nu stiu rata lor de succes trebuie sa mai cercetez, plus ca nu stiu cum o sa comunic cu ei ca cu engleza mea .... daca sar vorbi si italiana acolo ar fi bine.
Da MAMI VREAU acum sunt in tunisia pt ca sotul e de aici dar stam un putin pe aici putin prin italia suntem pasari calatoare.
Va fetelor si va urez un craciun super fericit alaturi de cei dragi si un an nou plin de impliniri
Noapte buna

Mergi la inceput