Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 19

bb_yasmi spune:
inca una si am duc ca iar ma prinde ora 00-01 pe net daca nu il inchid acum
happy, draga mea, va urez drum bun si pe 19 cand va intoarceti sa aduceti cele mai bune vesti posibile!! ma voi gandi la voi!! va imbratisez cu drag pe toti si va doresc tot binele din lume!
mamica implinita cu 2 comori !!

scrish spune:
yasmi felicitari pentru achizitii, astea sunt nise momente foarte frumoase o sa vezi ce o sa te bucuri de culorile deschise pe care NU o sa se vada orice urma de praf (ca pe wenge
) felicitari si lui lucas pentru statul in picioruse
ce repede cresc nu?
happy drum bun si toata sanatatea din lume pentru andrei
mada ai dreptate, mai misto casele cu jucarii pe jos decat cele aranjate perfect...eu mai nou imi petrec toata ziua pe parchet si covor cu luca si ne jucam, e asa frumos...mai ales ca rade nonstop multa sanatate, sa te faci bine repede
noi azi am mai dat o tura pe la mall la plaza, ca de celelalte malluri fug in weekend ca sunt pline! eh si plaza a fost horror, erau concerte si muzica data la maxim, m-a secat de energie in schimb am admirat ornamentele de craciun, au impodobit ft frumos
ma tot gandesc ce vreau sa imi aduca mosul si habar n-am....mi-am dat seama ca efectiv am tot ce vreau si ce ma face fericita...o familie frumoasa, un copil perfect si un sot care ma iubeste si pe care il iubesc k in prima zi imi ramane sa imi doresc doar un fratior sau o surioara pt luca
maine facem si noi bradul, de abia astept...
va

ailed_dota spune:
yasmy, cred ca o sa iasa frumos!!!!!felicitari lui Lucas!
scrish asa e... pai eu stiu ce vrei de la mosu'.... o surioara pt Lucas!dar cred ca de la mosu de anul viitor, nu?
eu anul asta o sa fiu recunoscatoare lui Doamne-Doamne pt ce mi-a dat...

scrish spune:
da delia...inca ma gandesc cand ar fi mai bine sa raman iar insarcinata...nu stiu daca e mai bine sa fiu gravi iarna sau vara la luca stiu ca muream de cald tot timpul, imi era greu sa imi gasesc locul in pat ca il incalzeam pe tot
nici nu vreau sa imi imaginez cum e somnul cand sunt 30 de grade afara
plus ca ma gandesc k daca nasc prin mai iunie e simplu ca si luca ar sta mai mult pe afara, surioara sau fratiorul ar creste putin pana ar veni iarna...evident m-ar paste o depresie ca nu o sa arat asa bine dupa nastere cat sa dau piept cu vara si costumele de baie dar na...pot sa trec peste. daca mergem pe varianta asta, as vrea sa se intample prin septembrie anul viitor, incercam sa nimerim zodia gemeni
altfel, putem sa incercam prin decembrie si sa fie balanta ca mine

ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi am dormit...am revenit ![]() delia, cris ![]() ![]() ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
pe repede inanite?

bb_yasmi spune:
ehee delia barbatii astia
si uite cum stau eu acum si mananc cornulete cu gem si cu lapte
tu nu ai somn?

ailed_dota spune:
nu vrei si niste cozo de ala de a pus miki reteta...?
norocul meu e ca al meu nu papa dulce....
nu n-am somn si nici andra

bb_yasmi spune:
yammi yammmi tot ce e dulce si cu alut e
eu ma uit dupa carucioare ca vreau sa cumpar unul sport..