Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 17

catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota![]() eu tocmai l-am scos din cuptor ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Multumesc mami... Sa ai pofta...

ailed_dota spune:
am uitat sa ma laud cu ispravile Andrei....a desurubat 2 tragatori unul de la biblioteca si unul de la comoda ei

cami_antonia spune:
delia ce tare e andra
pai daca asta ii place fetei sa faca
asta e
happy ce ma bucur
sa va fie de bine impartasania
e normal ca in biserica sa ai o stare aparte
iti dau eu alta solutie
se poate sa chemi preot la tine acasa
sa faca maslu pt andrei
asa fiind in mediul lui poate il prinzi la cateva evanghelii
tu il tii in brate si parintele va pune cartea pe cap
daca nu ai pe cine iti dau eu un preot tanar
f receptiv
care s-a chinuit 10 ani sa aibe un bebe
si abia acum l-a ajutat DD sa aibe dorinta implinita
si iubeste nespus copii
te gandesti si imi spui cand va intoarceti
voi cat mai stati in tara?
hai ca maine odata cu plecarea va pomenim la Sfanta Liturghie
noi asa l-am tinut pe tata in viata 5 ani
cand medicii ziceau ca nu mai rezista
il pomeneam mereu la maslu si la Sfanta Liturghie

miki1979 spune:
citat din mesajul lui mandreeac Miki ,mami fii optimista te rog, nu te mai gandi la toate prostiile.Stii bine, puterea cuvantului e foarte importanta. Si pana la urma suntem ceea ce gandim Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
off mandreac, sunt din fire f f optimista, niciodata nu m-a speriat nimic..am fost o luptatoare toata viata..numai ca asta e mai presus de mine, e ca o trauma care exista in suflet si care nu te lasa..e o problema a mea care o recunosc si pe care o accept si la care lucrez..insa o teama o sa-mi ramana toata viata cred..si am observat asta si la ai mei, la mama mea si la fratele meu legat de vlad..e normala cred, pana la o anumita limita..si vom trai cu ea..
nu am spus-o ca sa ma incurajati sau sa discutam ..nici nu stiu de ce am spus-o

sunt credincioasa si stiu ca Doamne Doamne va avea grija de noi, insa la fel de bine sta si pata asta pe suflet..

cami_antonia spune:
catank sanatate
offfffffff
nu stiu ce sa zic
da de mancat a mancat normal azi?
mada sanatate maxima

miki1979 spune:
citat din mesajul lui lalely07 Mandreac..multumesc frumos de raspuns.I-am scris prietenei mele denumirea,poate rezolva problema cu ea si bebe..Nu stiu de ce eu retinusem altfel denumirea... Happy...Doamne ajuta!!!Sa fie cu bine calatoria ce urmeaza si sa veniti cu vesti bune.Sa le fie de bine impartasania la copilasi! Miki..mi-am dat eu seama ca tortul nu arata prea bine ca estetica,pt ca foile par foarte subtiri..dar gustul cred ca este exemplar.Vroiam sa te intreb daca ai respectat intocmai cantitatile pt cate persoane a ajuns??Mi se pare ca iese cam mic...Si eu vreau sa il incerc pe 15 dec..si pana atunci mai cer info..M-a omorat cozonacul..mereu am zis ca tb sa gasesc si eu o reteta de cozo care sa iasa..s-ar putea sa fie asta!!! ![]() Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
e micut si da, am respectat cantitatile exact, n-am curaj altfel

noi am fost vreo 10..

ailed_dota spune:
si va saluta Stefy_a si va pupa pe toate si pe totzi bbi
ea e ff ocupata, Christina e ff iute in 4 labe, are 9800 si e selectiva la ce ii da mami de papa...

miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota miki si ally, ce fac eu acum? am pus cozonacul ala la crescut... nu ca nu ar fi fost altele de facut.... am un morman de rufe de calcat ![]() chiar miki pt cati ajunge tortul? si caaspect nu credeti ca ar merge invelit intr-o glazura? poate de cioco? ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
cum spuneam , vreo 10..cu glazura, eu zic ca i-ar schimba gustul..cum spuneam, nu seamana cu torturile de cioco clasice..e "special"

mama ma batea la cap sa-l imbrac in frisca dar n-am mai apucat