Punct de start after school si loc de joaca
As dori sa stiu si eu ce demersuri trebuie facute pentru deschiderea unui after school (nu gradinita) si a unui loc de joaca gen Kids Planet.
Ma intereseaza acte, costuri si parerile celor care au deja afaceri in domeniu. Cit este de profitabila o astfel de afacere?
Raspunsuri
MACARIE spune:
loren@, vad ca nu ti-a raspuns nimeni si nu cred ca se baga care la un asa subiect
eu am avut o tentativa doar cu gandul la un loc de joaca
in primul rand iti trebuie spatiu , daca ai in propitate un asa spatiu este grozav pt ca nu platesti chirie , eu am spatiu , nu este amplasamentul foarte bun dar il am si chiar asa costurile mau facut sa o las mai moale
sa cauti pe net cat costa un topogan(de exemplu) din acela mare gonhlabil ...mi de euro ...si iti trebuiesc multe, cred ca doar dotarea daca vrei ceva ca lumea te duce undeva la 50-70 mi de euro
si apoi actele , toate autorizatiile , iti trebuie clar un jurist ,pt ca nu sti exact unde sa te duci pt autorizati dar eu am zis in ideea in care am imobilul ca sa faci cea ce vrei tu si sa faci ceva de durata si frumos nu un topogan si cateva bile ceva gen locul pe care l-ai mentionat te duce la ....100 de mi de euro cu tot cu promovarea pe care trebuie sa o faci
o sa spui ca este mult dar daca cauti pe net si tragi linie la sfarsit si cum am mai spus vrei calitate , asta este suma la care am ajuns eu
oricum ar fi , iti urez multe bafta si multa multa multa rabdare
---------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
sorana spune:
Pe de alta parte .... intrucat a zis "after school / loc de joaca" pot presupune ca se refera la copii 7-12 ani. Adica mai degraba un sistem karaoke, airsoft, lasere, bowling decat un tobogan.
Eu n-am gasit un loc pentru petrecere pentru copii 7-14 ani. Adica prea mari pentru tobogane gonflabile, prea mici pentru club. Daca faci asa ceva sa ma anunti
Edit: acum am vazut locul de joaca la cre te referi. sorry, atunci ce a zis Macarie e mai potrivit.
loren@ spune:
Macarie si Sorana mercic mult de raspunsuri. De spatiu in pp dispunem, 1 etaj si o mansarda maricica, care se vor renova pina in toamna...Jurist sa zicem ca e ca si rezolvata. Cit priveste investitia in sine ma gindeam sa facem un SRL-D cu tot ce presupune. Sotul mai indepineste conditia sa faca un SRL-D pina in aprilie 2012. Eu fac sapt. asta 35 de ani, deci nu mai am cum sa-l fac. Exista franciza pe astfel de locuri de joaca? Cautam si Kids Planet daca are franciza.
Sorana si ideea ta este f. buna si sunt sigura ca pe categoria asta de virsta 7-12 ani nu este acoperita nevoia. O sa ma gindesc.
Momentan ma informez, dar vreau musai la anul sa incercam sa facem ceva. Multumesc mult de raspunsuri.