Daca nu puteti sa ajutati pe cineva, de ce ??

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

N-ai inteles nimic Xio!

A zis: "se pare ca romancele" adica si ea insasi intra in aceasta categorie. Cetatenia ti-o schimbi, nationalitatea ba!

De aia nu m-am suparat pentru cele two thumbs down.

We all have eight fingers and two thumbs... down.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eh, intreb ca am mai auzit asta de la romance plecate dincolo si tot timpul am fost intrigata.

**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Eu nu cred ca e Normala. E precis Deceneus, care a venit sa ne provoace si aici. Urmatorul popas i/a fost va fi Parintii intreaba.

Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ai cedat cu nervii sau ce ai?

da' ce i plangi atata la cap, ca doar n a murit?

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Acum am gasit subiectul. Eram ocupata la generale.

Baby, am ras de numa'. Nu ma asteptam la mesajul asta, mai ales de la tine. De la Tanti Z., daaaa... esti grozava!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

desiree
pai era asa ofuscata...

astept momentul cand va aparea ea sau alta sa ne spuna ca suntem frustrate si ca vorbeste frustrarea din noi.:)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ca uite, deja 7 pagini de gospodine romance frustrate, da ti seama.:)

am citit ceva de placinta de mere? pai pana la placinta, s-a lamurit cu iepurele?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui hannen

bre` da` ce memorie aveti!

Oho...si asta nu-i nimic! Poti sa urmezi linistit aici scoala de detectivi...

Io nu tin minte nici cu cine m-am certat ieri, dar sa mai stiu cine si ce discuta acu' o luna...un an...sau mai mult.

ma gandeam ca nu-s singura ce uita. ar trebui sa facem un club cu amintiri.

hannen, cartofi prajiti? sigur te-ai uitat in oglinda cea buna?

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Io zic sa facem un club-jurnal aici in care sa scriem ce am uitat

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriananton spune:

Buna ann1907 .
Nu stim carui sau caror motive se datoreza faptul ca esti o mama singura si poate ca nu conteaza pana la urma .
Sunt si eu romanca , sotie si mamica si nu am fost oripilata de reactiile starnite de povestea Dharianei .
Cand am citit mi-a stat inima in loc . Am fost intr-o situatie asemanatoare , cu diferenta ca eram in rolul sotiei gravide parasita de sot pentru alta . In seara in care am citit povestea ei am retrait intr-o clipa tot , toata durerea . M-am dus la culcare si am ramas multa vreme treaza gandindu-ma ce as putea sa-i scriu sau sa-i spun Dahrianei . Nu am gasit nimic potrivit .
Consider ca Dahriana e doar tanara , increzatoare in fortele ei de seductie , ca nu isi da seama ca face rau altor persoane sau chiar daca isi da seama nu o intereseaza . Nici prin gand nu-i trece ca vreodata in viata ar putea fi in rolul sotiei . Isi spune increazatoare : "mie nu mi se va intampla asa ceva niciodata"
Eu am invatat sa nu spun niciodata "niciodata".
Consider ca subiectul nu isi avea locul intre atatea mamici si sotii cu copii . Cred ca asta a facut sa aiba atata "succes" .

Pana una alta fetelor , va urez spor la porcaiala si sa vizionati cu placere telenovelele de proasta calitate .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

N-ai inteles nimic Xio!

A zis: "se pare ca romancele" adica si ea insasi intra in aceasta categorie. Cetatenia ti-o schimbi, nationalitatea ba!

De aia nu m-am suparat pentru cele two thumbs down.

We all have eight fingers and two thumbs... down.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

All I say is this: better two thumbs down, than two (middle) fingers up!

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Of, si eu care-am crezut ca esti Actuala si ne certi...
Da' nu, nu esti Actuala... Da' tot ne certi!

Cine-a zis ca a propus mesajul lui Mitza la mesajul lunii... ca m-am dus sa-l votez si nu l-am gasit... ca l-as vota. "Calutit" ramine pe veci in vocabularul meu, Mitza

Simonna

Simonna, si eu l-am votat. N-am timp sa-l caut da' pot sa-ti spun ca e in volumul doi, pe la pagina 10, cred.

Ann, te inseli amarnic cu bataia de joc. La inceput toate am tratat-o la modul cel mai serios si ea raspundea la ceea ce voia, insulta (ea Dahriana) pe cine ii trecea pe sub ferestra.
Era, in plus, o lipsa de pudoare manifesta si apoi o lipsa de bun simt elementar si-a facut aparitia.
Ma tem ca nu ai citit tot (cele vreo 50 de pagini). Citeste intii si apoi vorbim.

Mik.

Cine stie cum se voteaza sa-mi explice si mie, va rog, ma tot duc la "mesajele lunii" si nu vaz nici de votat, nimic, drept ca pe pagina scrie mare :eroare, ceva nu mi se invirte rotud! :) Da' tin neaparat sa votez, de la "grater" incoace n-am ris cu atita pofta pe forum!

Multumesc,
Simonna

Mergi la inceput