Daca nu puteti sa ajutati pe cineva, de ce ??

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

pe mine nu ma itereseaza care-i si cum e, ce face, e una si aceeasi, isi diferite, chestii de genul....mi se pare chiarrrrrr lipsa de ocupatie sa vii sa intrebi asa ceva, mai ales zicand ca ai si citit, deci presupunem c-a si inteles ceva....si nici de n-a inteles, care-i scopul???? ai tacut ca porcu-n popusoi si acu s-a trezit constiinta in tine?? sau cum???? e valabila aia....."dupa razboi multi viteji se-arata"

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui hannen

bre` da` ce memorie aveti!

Oho...si asta nu-i nimic! Poti sa urmezi linistit aici scoala de detectivi...

Io nu tin minte nici cu cine m-am certat ieri, dar sa mai stiu cine si ce discuta acu' o luna...un an...sau mai mult.

ma gandeam ca nu-s singura ce uita. ar trebui sa facem un club cu amintiri.

hannen, cartofi prajiti? sigur te-ai uitat in oglinda cea buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ann1907

A

Wow, se pare ca romancele, chiar si cele educate, sunt iubesc telenovelele de proasta calitate.. two thumbs down!!!

Ce-mi plac mie etichetarile astea facute de unii emigranti.
Cum am trecut granita si am respirat nitel aer occidental conationalii devin "voi romanii".

Ca sa nu mai zic de rom-gleza, de atata indignare nu mai putem sa scriem o fraza de la un cap la altul in limba materna, trebuie neaparat amestecate niste expresii din tara de adoptie ca sa aratam eventual ca sunte deja "ai locului".

Urat e sa uiti de unde ai plecat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Offtopic sau nu... cred ca sunt singura care nu a citit de Dahriana so please unde mai gasesc subiectul? nu de alta dar la un subiect despre febra si voma ,am citit depre efectul Dahriana, ma dusei sa googalesc crezand ca cine stie despre ce dreaq efect e vorba...si deabia acu cand am citit subiectul asta intelesei ce e cu dahriana...

mamica de Rares 21.02.2010

Daca te duci pe profilul Dahrianei si faci click pe "toate subiectele nearhivate postate de..." o sa ai o lista. In ea sunt mai multe romane fluviu intr-unul sau mai multe volume. Cel mai recent se numeste parca "povestea de dragoste continua (sau nu s-a terminat!?!)" si este continuarea precendentului care se cheama "confidenta unui barbat insurat".
Iti recomand sa le citesti in ordine cronologica si sa ai multe batiste la indemana (o sa razi cu lacrimi de absurdul situatiilor).
Dar trebuie sa-ti placa telenovelele ieftine, sa fii rea si sa ai timp de pierdut (noi ne neglijam sotii, copii, joburile si gospodariile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Voi romancelor, nu stiu de unde aveti atata umor ca inca rad de nu mai pot cand va citesc.

+32

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Voi romancelor, nu stiu de unde aveti atata umor ca inca rad de nu mai pot cand va citesc.

+32

Pen'ca esti rea si insensibila, d-aia razi....

Si de la placinta aia cu mere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Rea, insensibila si depravata verbal pe forum!

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Offtopic sau nu... cred ca sunt singura care nu a citit de Dahriana so please unde mai gasesc subiectul? nu de alta dar la un subiect despre febra si voma ,am citit depre efectul Dahriana, ma dusei sa googalesc crezand ca cine stie despre ce dreaq efect e vorba...si deabia acu cand am citit subiectul asta intelesei ce e cu dahriana...

mamica de Rares 21.02.2010

asta chiar e funny: "efectul Dahriana"

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ann1907

Am citit subiectul Dahrianei si sunt oripilata! Daca nu puteti sa ajutati pe cineva, de ce mai scrieti? Ea clar este o fiinta slaba, dar voi ce sunteti? Voi, mamele si sotiile cele sfinte, vorbiti de 'caluteala' cu o placere nebuna, ati analizat toate scenariile posibile si din toate unghiurile, pe el l-ati divortat deja si pe ea o vedeati crescand bebele lui, ati ajuns pana acolo sa va speriati si ca va ataca barbatii.. come on..

O intrebati cand gaseste timp sa scrie forum... dar voi, mame cu norma fulltime si poate si cu un job pe deasupra, cum de va permiteti luxul asta?? Pai oricand se poate face un pic de timp pentru niste porcaiala, nu-i asa?

Wow, se pare ca romancele, chiar si cele educate, sunt iubesc telenovelele de proasta calitate.. two thumbs down!!!

PS: Nu sunt nici sora ei nici din familie, locuiesc in Canada, sunt o mama singura, si nu am timp sa va tin voua, mamelor cele neprihanite la suflet', isonul..

Scuze, tu nu esti romanca?
Sau prin "romance" te referi la starea de a sta in Romania?

**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
ann1907: Cum am trecut granita si am respirat nitel aer occidental conationalii devin "voi romanii".

N-a scris "voi romancele" a scris romancele, asta nu o exclude pe ea. Si e clar ca subiectul e la misto ca sa strineasca gilceava. Eu nu cred ca e Dahriana, cred ca e Normala.
Sta in spatele monitorului si ride.

Mergi la inceput