Daca nu puteti sa ajutati pe cineva, de ce ??
Raspunsuri - Pagina 4
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 am mai dat si 5 stele din greseala....din inertie 31+
|
Hai, ma, iar?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Mickyyy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Androix
Hai, ma, iar? www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Iti dai seama cate minusuri tre sa dam noi acum sa readucem subiectul acolo unde-i e locul?!
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Androix
Hai, ma, iar? www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
deci, egzplicatia iaste:
am dat sa bifez stelutele...si in sec doi a aplicat fii-mea un varf de capsor in coltul laptopului si "deshtul"meu de pe mouse a facut plici pe 5 stele...
se sa fac acu'?
31+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
anangel_lexi spune:
Foarte off-topic: Matza, trimite si la mine niste placinta cu mere, pleeeaase!!! Te bat, mi-ai facut o pofta...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 34+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Mik spune:
Bine, uite ce discutii gasesc eu aici. Fete, daca pomeniti de chestii bune rau (de mincare) faceti un bine si puneti reteta.
Am dat constient 3 stele.
Explic, toate scriem pe forum ca sa aflam si sa schimbam pareri, sa ne incurajam, sa incurajam pe altii sa intelegem. Nu cred ca o persoana normala intra pe forum ca sa (se) "porcaiasca".
Dahriana a aparut intr-o optica putin ciudata, gen uitati-va ce (fusta) mi-am tras si fara nici cea mai mica urma de jena a reactionat cum a reactionat si replicile au venit pe masura.
De ajutat, la toate subiectele care se posteaza aici nu cred ca cel care postat nu e ajutat, macar sa vada mai limpede ceea ce se intimpla.
Dahri ceea ce a facut : a scris aici in speranta ca va fi citita de o persoana sau un grup de persoane si poate-poate va reusi sa raneasca cit mai multa lume. Nu, nu e nici o contradictie, fata asta nu intra in categoria "normala" citata inainte.
La subiectul de acum citeva luni cind cica era confidenta "pampalaului" a aparut un tatic care era hartuit acasa si si-a spus puntul de vedere. Mi s-a parut ingrozitor ca duduia nici macar nu a reactionat omeneste la faza asta.
Inca un lucru : n-am mai citit subiectul deschis dupa si care a aterizat aproape de cosul de gunoi, asa ca nu am urmarea la telenuvela.
Ramonika spune:
va dau eu o reteta de placinta cu mere, simpla si rapida
se face un aluat din 150g unt, apa, sare si faina cat cuprinde, sa iasa un aluat mai tarisor. aluatul asta se intinde intr-o tava.
se curata vreo 700g de mere, se taie feliute subtiri (eu le tai la robot), se adauga peste ele 100g zahar, 100g smantana, 2 linguri faina, coaja rasa de la o lamaie, 1-2 lingurite de scortisoara (dupa gust), se amesteca totul (cu merele, evident) si se toarna peste foaia de aluat din tava.
se da la coptor circa 45-50 min. pana se rumeneste. un deliciu
PS: chiar se face repede, mai mult imi ia curatatul merelor de coaja si cotor
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
irinabobe spune:
Offtopic sau nu... cred ca sunt singura care nu a citit de Dahriana so please unde mai gasesc subiectul? nu de alta dar la un subiect despre febra si voma ,am citit depre efectul Dahriana, ma dusei sa googalesc crezand ca cine stie despre ce dreaq efect e vorba...si deabia acu cand am citit subiectul asta intelesei ce e cu dahriana...
kariguld spune:
citat din mesajul lui absoluta 1. Eu cred ca Ann1907 este tot Dahriana. 2. Ieri intrasem hotarata sa chem salvarea pentru Dahriana , deoarece pe zi ce trecea observam din postarile ei ca starea sanatatii ei devenea din ce in ce mai grava. Cand am vazut ca s-a inchis subiectul am murit de ciuda ca nu am putut sa o salvez pe papusa. 3. D-zeu i-a mai dat o sansa si mi-as dori sa profite de ea: nino, nino, nino, nino, nino |
dana vio spune:
citat din mesajul lui irinabobe Offtopic sau nu... cred ca sunt singura care nu a citit de Dahriana so please unde mai gasesc subiectul? nu de alta dar la un subiect despre febra si voma ,am citit depre efectul Dahriana, ma dusei sa googalesc crezand ca cine stie despre ce dreaq efect e vorba...si deabia acu cand am citit subiectul asta intelesei ce e cu dahriana... mamica de Rares 21.02.2010 |
Stai linistita n-ai pierdut nimic!
Alexandra Maria
14.12.2007
J.D. spune:
ann1907 nu cred ca e Dahriana. prima s/a despartit de sot si a avut diverse aventuri, a doua desparte un sot de nevasta sa.
Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor