Daca nu puteti sa ajutati pe cineva, de ce ??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu n-o sa revin cu explicatii daca cineva se face ca nu intelege ce am scris in mesajul anterior. Dar pun pariu ca daca Ann se intoarce si intreaba "cum adica???" vine iar armata de forumiste cu mesaje de cate juma de pagina in care reiau fix ce au scris cu 2 pagini in urma.

Absoluta, io cu tine nu mai vorbesc ca atunci cand ne-am intersectat mai mult am monologat

Hai, sa aveti o zi frumoasa, oricum ati alege s-o petreceti!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Asa, si daca revenim cu mesaje de 100 de pagini problema ta este ca.......?
Ne tot spui ca alegem cum sa ne petrecem timpul. Am inteles din primul mesaj. Se pare ca tu nu intelegi ca am inteles si asta e alegerea noastra ca vad ca te incapatanezi sa ne tot raspunzi.

O zi excelenta iti dorim

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Uite azi mi-am pus in cap sa te enervez pe TINE!

Ce s-a intamplat? De ce trebuie sa aprobi tu ce scriu eu intr-un mesaj ca sa am voie sa-l scriu?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Ma bucur cand citesc atatea urari de zi frumoasa, excelenta.

Pe mine ma asteapta o zi complicata dar sper ca excelenta (adica sa rezolv tot ce mi-am propus). Faptul ca partea complicata incepe abia de la ora 12 nu schimba prea multe. (Doar ca pana atunci ma pot distra/imi pot pierde timpul pe forum. Energia nu mi-o irosesc, din contra, ma alimentez)

Si, nu, nu mi-ar ajuta sa incep sa rezolv problemele mai devreme. Adica m-ar ajuta, dar nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Ce tare ai fost !!!!!!!!!!!!
Am primit placinta cu mere buna rau, facuta in casa de mama unei prietene. Ai idee ce rar primesc asa bunatati? Nu ma supar astazi pentru nimic in lume!
Scuze de off-topic!

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Chiar nu-mi amintesc sa ma fi intersectat cu tine Androix, dar cine stie, daca tu spui... asa o fi...
Eu sunt dispusa sa incercam si un dialog impreuna daca ai simtul umorului , daca nu eu zic pas....fa in continuare monolog in ceea ce ma priveste....

P.S. Am timp liber de aia scriu aici acum. Azi pana la 2 cam pierd timpul la serviciu, dupa aia am ceva treaba. Asta ca sa vezi ca nu am lasat nici vreo oala cu ciorba pe foc, nici ligheanul cu rufe nespalate, nici copilul neglijat, nici dezordine prin casa ca eu sa scriu aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ann..oricine ai fi, chiar si imaginea in oglinda a Dahrianei:

1.tu de ce nu ai binevoit s-o ajuti daca tot ai citit "oripilata" 2 topicuriX40 pagini?

2.De unde concluzia ca e o fiinta slaba?Adica toate fiintele slabe au ca si ocupatie, printre altele, sa "ajute" barbatii "in criza postpartuum" si apoi sa le "elibereze hormonii"?Eu nu cred ca o persoana slaba ar face asta, caci tre' sa ai nitel putin tupeu pentru asta!Si tre' sa mai ai tupeu sa spui si la altii despre "isprava" ta!Si tre' sa ai tupeu jegos tare ca sa dai vina pe "tati parasitorul" pentru comportamentul tau!

3.Singura care vorbea de "caluteala"=sex cu o placere nebuna este chiar "protejata" ta, miss Dahri!Cat despre scenarii..cand doresti sa gasesti o solutie..faci niste scheme=scenarii..pentru a putea adopta/lua decizia/solutia ce mai buna/optima!

4."mame si sotii sfinte"-ai o mare bila neagra.Nimeni nu e sfant..si nici toata lumea "mama"..dar oameni suntem toti si toti gandim!tu cum gandesti, draga Ann, e bine ce face Dahriana?Si mai important:tu ce sfat i-ai da, cum ai ajuta-o...si tare curioasa as fi sa vad un rezultat!

5.Timpul de a scrie pe forum.Daca scrii un mesaj pe forum nu inseamna ca stai full time pe forum/internet.Poti scrie mesajul in timp ce cauti o informatie/intr-o pauza de gatit/spalat/tigara/cafea etc..problema fiecaruia.Toata lumea, cu un procent mic ca exceptie are acces la internet!Chiar si tu, draga Ann!

6."A iubi telenovelele de proasta calitate"-pai singura telenovela(cu fir epic) e povestea Dahrianei, restul comentariilor sunt sfaturi/critici/ironii/oprobii...si nimeni nu iubeste aceasta telenovela..decat tu..avocatul apararii..marea intrebare ramanand:CE APERI/PE CINE APERI?

Nici eu nu sunt deacord cu inselatul dar nici nu arunc cu pietre-e uman, atata timp cat e de regretat actul in sine..dar cand vii si te lauzi cu aceasta activitate...deja imi vine sa spun celebra replica:"i-am ciuruit"!

Cat despre PS-ul tau...l-am citit "printre litere"..prea pueril-ca si logica Dariahnei

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

am mai dat si 5 stele din greseala....din inertie

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

mai, voi nu v-ati prins pana acum?? Ar fi fost prea penibil, chiar si pentru Dhariana sa redeschida un subiect la care chiar ea ceruse inchiderea, asa ca a aparut repede o binevoitoare sa puna paie pe foc, altfel cum mai aflam noi continuarea cu vizita la psiholog?!

Subiectul asta mi se pare si mai penibil decat al Dharianei, macar ea avea o problema, pe cand ann are doar chef de barfa!! Ca altfel, daca ar fi citit romanele fluviu ale dharianei n-ar mai fi postat asemenea aberatii!

Dhariana, wellcome back, ti s-a oferit o noua posibilitate de dat in spectacol, foloseste-o repede pana nu se inchide si subiectul asta!!

Macar daca-i circ, circ sa fie, daca tot suntem acuzate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

mai, voi nu v-ati prins pana acum?? Ar fi fost prea penibil, chiar si pentru Dhariana sa redeschida un subiect la care chiar ea ceruse inchiderea, asa ca a aparut repede o binevoitoare sa puna paie pe foc, altfel cum mai aflam noi continuarea cu vizita la psiholog?!

asta era clar-m-am prins dupa "mama singura" din post scriptum si "lipsa de timp pentru a tine isonul"

31+
Citat:

Mergi la inceput