Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

andra , al meu pana sa inceapa terapia avea scaun moale , dar era kk totusi , acum dupa doza de antib . face kk in doua cu apa , asa arata ca sa intelegi , sunt cateva firicele de kk si restu apa galbuie.. poate nu stiu eu , dar seamana tare bine cu diareea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Bun venit noilor mamici!

Multumim tuturor pentru link urile foarte folositoare referitoare la diversificare!

Anca imi pare rau ca ai fost suparata!
Am vazut ca si voi ati inceput diversificarea. Sa fie intr un ceas bun si sa te ajute si pe tine sa nu mai fii suparata.de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

andra , al meu pana sa inceapa terapia avea scaun moale , dar era kk totusi , acum dupa doza de antib . face kk in doua cu apa , asa arata ca sa intelegi , sunt cateva firicele de kk si restu apa galbuie.. poate nu stiu eu , dar seamana tare bine cu diareea

fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

ia si ceva probiotic? Eu am observat la Eva, dupa tratamentul cu antibiotic ii scadea pofta de mancare si urma o perioada de miortaieli la masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

...dar dupa discutiile cu voi si ce am mai citit am decis sa mai am aman branza si biscuitele pt dupa 6 luni si sa ma ocup de supa pana ajungem la crema si eventual si pireu de fructe.

Ruxiii poti sa-i dai biscuite insa cauta din acela fara gluten, ou, zahar, conservanti. Se dizolva si-n bibe

http://www.aldedra.ro/produse-fara-gluten-farmacie-online-cluj-napoca/plasmon-biscuitit-first-months-biberon-intregi-200-gr-de-la-4-luni

Eu abia acum la 6 luni jumate ii dau biscuiti lui Edu, desi n-am discutat cu nimeni treaba asta asa am simtit eu ca trebuie sa fac. Branzica ii poti da dar calcica facuta din LP cu tablete de calciu lactic sau zeama de lamaie . Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

eu nu am de gand sa ii dau gluten inainte de 6 luni. no way!!! daca gasesti fara te rog sa imi spui si mie.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

am pus link in mesajul lui Ruxiii, ieri mi-am comandat si eu si azi trebuie sa vina . Sau mai poti face tu, insa nu am reteta, poate te ajuta fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

ia si ceva probiotic? Eu am observat la Eva, dupa tratamentul cu antibiotic ii scadea pofta de mancare si urma o perioada de miortaieli la masa

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

I-am dat in prima luna dar nu s-a vazut nici o diferenta.pe un termen asa lung mi s-a spus ca ii face mai mult rau decat bine La el este sigur de la antibiotic , in primele 2 luni a luat cate 1,300 kg si din luna a3a cand am inceput terapia a scazut la 500 g pe luna, doar luna asta a luat un pic mai bine , 700. Inainte facea kk la 2 zile apoi a inceput sa faca de 4 , 5 ori pe zi , deci e evident ca nu mai asimileaza la fel . Stiu ca oricum cresterea se diminueaza odata cu varsta insa in luna a3a a luat prea putin, asa ca la noi diversificarea chiar isi avea rostul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

buna dimi

In primul rand la multe lunite frumosilor sarbatoriti de astazi va pupam cu drag. Lulusor nu mai stiu ce faceti, Eric este bine?

Corry, am ras la faza cu gainatul si mi-am amintit cum Cristina mea a mancat tot gainatul de la o closca, stateam la curte si mama avea closca pe oua care trebuia scoasa afara la mancat si pisat :)))) , Cristina avea poate 1 an si jumatate, era in curte, pana am dus closca in cuib, a halit gainatul...si acuma ne mai amuzam...Nu a patit nimic , clar....

Lui Eric pt kk acela des i-am dat calciu carbonic, asa ne-a dat pediatra. Deocamdata inca face kk si noaptea si ziua de cate 2,3 ori , dar nu mai este asa apos.

In rest....rutina la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Buna ziua, si de la noi!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns legat de tetina pentru cereale.Ceea ce a spus Lissa m-a pus in dificultate ca nu stiu daca sa-i mai iau sau sa i dau cu lingurita, si in cartea dupa care ma ghidez eu spune la fel, ca e de preferat sa se dea cu lingurita.IBSA e asa de comod din bibe, ma gandeam sa mai prelungesc cat pot...seara sunt asa de obosita...

Apreciez dicutiile pentru inceperea diversificarii, pentru ca nu stiu nici eu cum sa fac.Atat pediatru cat si medicul de familie mi-a spus ca vb de la cinci luni de diversificare.Eu am inceput de la mine putere, citind ca pt bebelusii care nu iau in greutate e de prefereat sa se inceapa diversificarea cu cereale, dar nu i-am dat in fiecare zi.

In rest mandra mea cum am mai spus se trezeste in fiecare noapte acum pt 100 ml de laptic, ceea ce ma bucura ca se mai adauga o masa.O pun pe mama(ziua sta cu mama, deoarece eu am inceput sa lucrez) sa caluleze fiecare ml de laptic si nu prea iesim la socoteala , dar asta este...Si cacutul il facem la doua zile, o pot ajuta cumva sa-l faca in fiecare zi?

Inca mai avem, dureri de burtica, chiar daca nu mai sunt asa dese si multe multe gaze mai ales spre dimineataRad cu al meu si ii spun ca am putea sa ne debransam de la gaze.Desi pt ea mititica e un disconfort , ridica piciorusele si popou sa le elibereze, de e si comica uneori.

Legat de intors nu pare sa aiba niciun gand, dar inca imi pastrez calmul pana la sf lunii...asa mi-am propus.Mai nou parca vrea sa faca podul, se buriceste cand vrea sa o iau in brate...

Nu intru, dar si cand pot sa intru ma intinddd...va pup si va doresc un weekend frumos, pe la 13 iesim si noi cu nasucul la aer.

Aaa si inca ceva stie cineva o cura nu asa dura ca sa scap si eu repede de vreo 4 kg.M-am dus de 2 ori la aerobic, insa cand am ajuns acasa, am papat fetelor paine de casa calda cu pateu de ciuperci...Offf...In alta seara am luat-o la pas si am mers destul de mult, dar la intoarcere spre casa am intrat intr-un magazin si mi-am luat o punga de covrigi de Buzau pe care i-am rontait pana acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Roberta multa sanatate la puiutul tau! Sunt cu gandul la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

babyblue eu ii dau Alexiei suculetul la masa 2.Nu am inlocuit o masa pentru ca ea are acceasi problema ca si Iustin cu regurgitatul si imi este frica sa nu fie prea iritant sucul.Eu ii dau maxim 60 ml, asta si pentru ca Alexiei nu-i place si ne chinuim sa-l papam si pe asta .
Am vorbit si noi cu dr. de familie despre diversificare si mi-a spus ca putem incepe sa-i facem supa din morcov+patrunjel sau pastarnac si timp de 3 zile sa-i dam cate 1-2 lingurite (zeama) intre mese,dupa cele 3 zile o leguma noua si iarasi 3 zile si tot asa timp de 9-12 zile dupa care putem incepe cu legumele pasate dar tot asa cu cateva lingurite.
Legat ce cereale sfatul lui a fost sa mai asteptam,a spus ca el recomanda cerealele doar copiilor sub greutate,inainte de 6-7 luni.

Saptamana viitora ma duc si la gastroenterolog,pentru ca el o tine sub observatie pe Alexia, de cand am avut problemele cu greutatea si vedem ce zice si el.

Pup fetele si un weekend frumos la toata lumea!

Mergi la inceput