Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***
Raspunsuri - Pagina 21
inapreda spune:
Gianina:
-imaginea cu Carla Bruni
http://designerclothingemporium.blogspot.com/2006_05_17_archive.html
http://www.vogue.com/magazine/article/carla-bruni-paris-match/
-imaginile 1-12; incaltamintea cu "toculetz" as schimba-o
http://www.huffingtonpost.com/2010/08/18/bastille-day-fashion-feat_n_644890.html#s124222&title=May_19_2010
Io zicca te-am nimerit.
PS. iMI PLACE DE MOR "QUELQU' UN M' A DIT"
Floric spune:
Alexandra, da' care esti mata pe facebucul alaP?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel dyana, uite si de la mine citeva linkuri: http://grandetaille.files.wordpress.com/2011/07/vetement-grande-taille.jpg http://grandetaille.files.wordpress.com/2011/07/grande-taille-actualitc3a9.jpg http://grandetaille.files.wordpress.com/2011/07/robe-grande-taille1.jpg Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Mie personal, imi place doar link-ul cu nr. 3 (imi place chiar mult), obligatoriu cu body-shaper.
Primele 2 nu prea imi plac pentru ca "la grande taille", in opinia mea, nu ar trebui sa poarte:
-pantaloni mulati fara toc;
-pantaloni 3 sfert (mai ales cu incaltaminte joasa)
-rochie cu umerii goi si fara un sutien "cu sustinere"
-ciorapi grosi -gen soseta- in pantofi
Totusi, imi place geaca de blugi scurta, pina sub sini pentru ca alungeste silueta si muta/focuseaza privirea pe sini
De asemenea, imi place tunica cu cureaua lata.
Nu zic ca e bine/corect cum spun eu; prin ochiul meu...asa se vede
PS. Daca imi pui niste poze, pot sa mai incerc o data.
denisamada spune:
Ma apucai si io de citit autocaracterizarile...
Monn parca te stiu de undeva...
Wow, Floric, dar ai muncit un pic la mamut...
Pisicogri... parca si pe tine te-am mai vazut... in oglinda...
...si cu Ilinca mi-as gasi cateva puncte comune.
Autocaracterizarea Anei nu am reusit sa o citesc, dar pun sysadminul la treaba cd soseste acasa!
So, cu asta am raspuns si la tema de we asta. Raman restanta cu autocaracterizarea, ca nu cred ca apuc sa scriu pana vine omu'... ca sper sa vie in curand...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui Floric Alexandra, da' care esti mata pe facebucul alaP? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
hai ca te-am gasit eu, ti-am dat add
Amalia
novus spune:
citat din mesajul lui denisamada Ma apucai si io de citit autocaracterizarile... Monn parca te stiu de undeva... Wow, Floric, dar ai muncit un pic la mamut... Pisicogri... parca si pe tine te-am mai vazut... in oglinda... ...si cu Ilinca mi-as gasi cateva puncte comune. Autocaracterizarea Anei nu am reusit sa o citesc, dar pun sysadminul la treaba cd soseste acasa! |
Pe mine ma stii de undeva ?! sau si tu ai crezut ca-i lista de cumparaturi de la real
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Mada, nu stiu ce are calculatorul/mailul/windowsul etc meu de trimite toate atasamentele de doua ori, oricum iti apare o prostie de tabel acolo, te intreaba nu stiu ce, tu raspunzi "da, toate" si se deschide documentul.Poate era bine daca precizam in autocaracterizare ca oi fi eu destul de iute la minte pe unele planuri, dar pe altele sunt toanta absoluta (de exemplu tehnica imi pune mari probleme) si de aceea cand am ceva reusite si pe planurile alea ma simt de parca as fi castigat Oscarul. Pentru barbatu-meu e antologic momentul cand, fiind singura acasa - el era intr-o deplasare de serviciu- am reusit sa instalez DVD playerul si l-am sunat cu o voce transfigurata sa-i impartasesc succesul, de-a crezut ca am avut vreo revelatie divina cu impact asupra intregii umanitati
chatonel spune:
aaaa, ce m-au emotionat ilink si floric, si-au pus sufletul pe tava... ori is io mai sensibila asta-seara, ori ele "este" prea sincere :))
`
Ilink, complexa si ascunsa, toata lumea (cred) are gradina sa speciala, in care nu intra nimeni, sau prea putini.
Floric, nu te credeam asa volubila si sincera... si, mai ales, atasata de forumul asta atit.
Va
olishka spune:
Salutare!!!
Multumesc tare mult ca ati impartasit ce le luati sotilor de Craciun. Sunt inca tot in ceata.
Ina eu i-am mai luat lui Cristi ceasuri, are multe si faine, dar uita sa le poarte. El nici verighta n-o poarta Se joaca cu ea si o lasa pe unde nimereste asa ca a renuntat. Cred ca anul acesta o sa-i iau tot ceva de imbracat. Cred ca iarasi o camasa, caci asta ii iau cand sunt in pana de idei, dar ma macar i le nimeresc si le poarta. De fapt cred ca o sa-i fac o tinuta ceva. Ma mai gandesc, caci s-au cam dus astazi banii pe cadouri Am fost la targ, babyexpo, si i-am cheltuit pe toti pt copii. Dar macar sunt multumita ca am luat lucruri faine. L-am echipat pe David de sanius din cap pana-n picioare, mi-am luat perna de alaptat f faina, ceva detergenti organici, creme si alte chestii pt bebici. Daca aveti drum, merita sa meegeti caci gasiti multe hainute la preturi reduse.
Ina eu ma aseman tare mult la capitolul cadou cu tine: si eu imi doresc sa le primesc exact cand este momentul, ma enervez daca mi le da cu cateva zile mai repede ac nu mai are rabdare sau imi spune ce este sau cum a fost anul acesta de Mos Nicolae, nu mi-a luat nimic. Dar el mi-a zis ca nu-mi ia nimic, asa ca nu i-am luat nici eu. La anul schimb metoda. Nici sa-mi cumpere ce imi doresc eu nu vreau, caci asta pot s-o fac oricand. Vreau un cadou ales pt mine, si un rahat sa fie, dar sa fie ambalat frumos si dat la momentul potrivit. Le mai si nimereste cateodata, dar anul trecut am facut o mare prostie de i-am zis cu cateva zile ca ne trebuie alt aspirator si ca imi trebuie si ondulator de par. Bineinteles cand a aparut cu cutiile sub brad, ambalate frumos, mi-am dat seama imediat ce sunt Anul acesta am zis ca-mi tin gura, desi mi-e cam teama, caci astazi i-am zis ca-mi trebuie pompa de muls electrica Sper sa nu-mi apara cu aia ca fac urat de tot
Si tot pt Ina...pentru David am comandat de la Nichiduta. Mi-a si venit comanda. Acum ne gandim cum sa facem, adica ambalez cutioaca cu masuta asa nemontata si o montam impreuna (dar nu cred ca o sa se bucure caci nu prea o sa-si dea seama ce este) sau il montez in ziua de Craciun si ascund intr-o camera masa. Dar nu stiu cum sa il dau atunci, ma refer la ambalaj...Lui tare mult ii place sa desfaca darurile si o sa fie cam dezamagit daca nu desface nimic (acesta o sa fie singurul lui cadou caci am avut tupeul sa le cer la invitati sa contribuie cu totii la mega cadoul si au fost atre incantati de idee). Nici n-as vfrea sa ma apuc atunci sa-l asamblez, caci o s afie chiar cand ne facem cu totii cadourile si o sa mai fim si multi anul acesta (vreo 20 - toti din familion ) si nu prea o sa fie loc de asa ceva. Chiar nu stiu cum sa i-l servesc...
Olga, mamica lui David iepurasul si 28+
olishka spune:
Simona multi pentru tine. Cum te mai simti?
Am inteles ca ati pus autocaracterizarile pe mailul comun. Inca nu am apucat sa le citesc, dar sunt tare curioasa si abia astept. Eu cred ca o sa zic pas, caci nu ma simt in stare sa ma descriu. Cred ca nici eu nu ma cunosc destul de bine...
Olga, mamica lui David iepurasul si 28+