Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***
Raspunsuri - Pagina 19
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Floric, am citit si auto-caracterizarea ta. In mod normal, n-as avea dreptul sa te critic, dat fiind faptul ca eu intentionez sa o sar pe a mea dar, daca tot ne-am "pretenit" iti spun ca sigur poti mai mult!!! Adica, o vorbareata ca tine, se rezuma la un anemic feed-back, si ala scris "cu liniutza"? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ina, tocmai pentru sunt vorbareata si nu scriitoare.
Si, vorba Anei, parca atunci cand vine vorba despre mine...se duc toate vorbele...concluzia SUNT PERFECTA, IDEALA, CEA MAI BUNA...si modesta.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Citii si eu autocaracterizarile ! Reusite toate! Si intr-adevar, Floric a dat cel mai putin din casa . http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Aoleu...Recunosc ca am scris-o direct "pe curat". Dupace am dat send mi-am dat seama ca mai eram vreo 2 liniute de zis insa nu am mai revenit sa nu par chiar imprastiata. Of...voi reveni asupra temei. Vesnic...mai dar vesnic...nu imi termin sarcinile. Intelegeti de ce imi este teama de examen...Cred ca si dupa ce s-or afisa rezultatele eu tot o sa mai am ceva de zis...MAcar MULTUMESC.
Apropo de asta...dupa testarea psihologica...am vb "in gand" vreo saptamana cu tanti pisaloaga. Dar la ce folos
Poze Raru
Poze noi
anamariame spune:
Fetelor, mie-mi plac asa tare autoportretele voastre incat cred ca o sa le recitesc de zeci de ori pana sa imi pot exprima o parere. Lucrez si la a mea, dar mai dureaza...
Floric spune:
Ian, mi-au placut mult costumatii alese pt Chato...recunosc ca initial cand am citit JR...m-am gandit la Dallas dupa ace am deschis linkurile mai m-am linistit
Poze Raru
Poze noi
chatonel spune:
citat din mesajul lui Floric Ian, mi-au placut mult costumatii alese pt Chato...recunosc ca initial cand am citit JR...m-am gandit la Dallas dupa ace am deschis linkurile mai m-am linistit Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
hahaha, si io m-am gindit asa, deh, cred ca e "defect" de generatie
Floric spune:
Am citit si eu caracterizarile. Da, eu intr+adevar am scris scurt, paote prea scurt si la obiect, cam putine obiecte. Dar voi, mai ales Ilinca si Ana aveti si tocul in mana, cred ca in sange de fapt. Pai,voi cu ele, maiestrese, ma comparati. zau? Pentru caracterizarea lui Monnvas sigur imi iau o zi libera cafea alaturi caci sigur va fi mult scris, frumos si cu talc. Eu...fac ce pot.
Poze Raru
Poze noi
Ilinca_M. spune:
Aoooleu, eu nici macar DUPA ce am vazut pozele cu Julia nu mi-am dat seama ca cuscra nu s-a referit la J.R din Dallas!! Tot ma uitam la linkuri: ok, pe julia roberts o vad, dar JR sau macar Sue Ellen unde e?!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Aoooleu, eu nici macar DUPA ce am vazut pozele cu Julia nu mi-am dat seama ca cuscra nu s-a referit la J.R din Dallas!! Tot ma uitam la linkuri: ok, pe julia roberts o vad, dar JR sau macar Sue Ellen unde e?!I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Floric spune:
Tata, si-a scos 3 masele sapt asta si daca se tot vaita princ asa si a tot patimit de pe urma lor, maimuta din dotare ce credeti ca face acum? Cu un ciocanel, ce-i drept de jucarie, isi scoate si el dintii Am incercat in zadar sa i-l iau ca a inceput sa urle...Bine ca stim o doctora buna, si e si cu noi in bloc...
Pe mine tot ma roade de unde ii vin ideile? Caci tata doar s-a vaitat de durere prin casa, si doua zile nici nu a vorbit din cauza durerii...deci Rares de unde o fi prins procesul tehnologic? Aceeasi intrebare o am si despre injectii. V-am spus ca periodic ne face injesctii si cu tot tacamul...cu sters cu tampon de vata, cu bataie, cu frecat la sfarsit...Nu stiu de unde caci noi nu avem astfel de subiecte in casa si ne-a ferit Dumnezeu de gesturi d-astea.
Poze Raru
Poze noi