Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***
Raspunsuri - Pagina 17
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
nu stiu absolut deloc... da si tu o cautare pe google merci de raspunsuri, fetelor, m-am linistit Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Eu am acum una de la RP si sint foarte multumita. E mai buna -pentru pielea mea matura- decit Vichy sau Avene.
simonapro spune:
Seara buna!
In primul rand vreau sa o felicit pe Aris pentru minunea de copilas care a adus-o pe lume
Olga: impresionant, m-am abtinut cat am putut ca eram la munca, dar tot m-a bufnit plansul. Felicitari tie si tuturor celor implicati pentru tot ce ati facut
Voi spuneti ca Olga e tare, ca se poate ocupa de asa ceva. Asa spuneam si eu pana sa ma implic in umanitare, nu puteam nici sa citesc despre copilasii bolnavi, dar incetul cu incetul m-am calit, trebuie sa se implice cineva ca sa poata fi ajutati, neputinta mea este ca nu am posibilitate sa-i ajut mai mult, timpul si situatia financiara nu-mi permit.
Aseara am ajuns la 9 si jumatate acasa, tot umbland dupa cumparaturi pentru copilasi, de data asta m-a ajutat Dumnezeu sa mai iau de la cei care au mai multi bani si sa ajut cat de putin niste copilasi mai amarati. S-a suparat si mama putin pe mine, ca a stat cu Lucian toata ziua si facuse numai nazdravanii, eu aveam mustrari de costiinta ca-l neglijam prea mult, dar abia astept sa vina sarbatorile, sa stam mai mult timp impreuna.
M-am racorit si eu putin la voi.
Multumesc Andiaroro, am primit destinatara cadoului, sper sa gasesc ceva pe plac.
Eu am reusit sa-i iau sotului meu acum vreo luna un tricou dragut de Mos.Nici el nu prea le are cu cadourile, dar imi ia de fiecare data cate ceva simbolic.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda chatonel, eu n-am sarit nici un rind, in speranta ca gasesc ceva nou IMi pare rau ca n-am spus nimic, chiar daca eu sint la curent cu aceste "trebusoare" m u i e resti. Oriucum, te felicit pentru ca e greu sa sintetizezi "din cap" "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
din amintiri vrei sa zici
merci, merci dau si eu o si astept sa ma imbraci si pe mine, ca-s curioasa
Anaan spune:
Gianina, RP folosesc si eu acum, de la lotiune demachianta la crema de ochi si sunt foarte multumita. Si mie imi place gama asta mai mult decat Vichy, in sensul ca pielea mea se simte mai bine cu ea.
Ilinca_M. spune:
Mno, m-am opintit si io putin si mi-am facut tema. "Enjoy"!:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
Eu aveam o restanta si vreau sa imi indeplinesc promisiunea, chiar daca mamutul este finalizat:
Sympliana
Intamplare sau nu, toate tizele mele de pe forum imi sunt foarte dragi, iar Simplyana nu face exceptie. Ce-mi place mult de tot la Simply este ca ea e altfel, nu ostentativ, ci discret si plin de bun-simt. E altfel pentru ca are o capacitate cu care nu multi oameni sunt inzestrati: vede dincolo de suprafata lucrurilor, de fapt, daca ma gandesc bine, simte dincolo de suprafata lucrurilor. Nu de putine ori m-am regasit in postura de a-i multumi in gand ca mi-a orientat privirea inspre directii pe care nici macar nu le banuiam. Imi place cum pentru ea acasa e acolo unde sunt oamenii ei de suflet, cum iubeste libertatea, cum reuseste sa se simta implinita implinind sperantele si asteptarile celor dragi, cum nu-i e teama sa o ia de la capat, cum stie sa "citeasca" oamenii - cu multa luciditate si cu si mai multa ingaduinta, imi place ca alege aventura in locul unui trai banal si ca, oricum, pentru ea banalul nu exista atat cat are ea un cuvant de spus!Simply impleteste sensibilitatea si delicatetea cu multa putere launtrica, e ca o trestie subtire care o fi ea maleabila, dar e tare greu de rupt!
Anaan spune:
Ei, Ilincule, a venit vremea sa ma regasesc eu in unele parti ale portretului tau! Citindu-ti autocaracterizarea, mi-am dat seama ca mi te-am construit destul de bine in mintea-mi alambicata, ca doar Scorpionul din mine stie el ce stie!
Novus, caracterizarea ta e pur si simplu novusiana ( vorba Inei)! Iar asta inseamna multe si bune!
Anaan spune:
Ina, imi place ideea!Hai sa vedem cine cu cine seamana!( deocamdata n-am pareri, trebuie sa cujet intai!)
pisigri spune:
Fie-mea baga la fructe de pe la 15.30 cind s-a trezit , acu linge la o jumatate de lamiie....asa ca ma duc si eu pe e-mail sa concep o autocaracterizare, cum m-o duce mintea capului
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)