Bayblade

Bayblade | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

Sigur stiti despre e vorbesc..eu nu prea stiu.Doar din poze si povestile lui Codrin.
Acum..am vazut pe net niste preturi mari..peste 60 lei.Stie cineva unde gasesc mai ieftin?
Multumesc

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

nici eu nu stiu, ce este acest bayblade ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

depinde ce vrei sa iei. seturile cele mici costa cam 35-40 ron in carrefour. si se duc pana la 100 si. cel mai bine te duci sa vezi la fata locului.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Deci gasesc in Careffour..ma duc sa vad.In real n week-end nu am gasit...
La 100 lei e prea mult pentru buzunarul meu.

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la 100 RON sant trei blade-uri si un lansator gasesti si mai ieftin, daca iei doar un blade cu lansator.

Sant niste titirezi scumpi avem si noi, vad ca toti copiii din scoala au si se joaca cu ei.

Initial i-a luat sotzul din Dragon, dar alea erau niste "facaturi" si s-au stricat rapid. Plus ca deja copilul spunea ca el nu are ca cei de la scoala, ca el vrea din Noriel

Bineinteles ca de Craciun isi doreste din nou Beyblade

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

La Noriel sunt cu 40 lei..pe alese..titirez+lansator.

Sunt si lansatoare separat..mult mai bune, desigur .
mai sunt o multime de accesorii inteleg, dar al meu s-a multumit cu titirez+lansatorul aferent. Bine...vrea o arena..nici nu stiu cat costa, i-am oferit o cutie de pantofi mare.

Oricum, trebuie sa aveti vecini intelegatori...la impactul cu podeaua, se aude cam nasol.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

La Cora e o promotie, costa 40 de lei un lansator, si iti da 20% reducere, tichet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

vaaai, la fix a picat subiectul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Si la noi in gradinita e nebunie mare cu titirezele astea.
Baietelul meu are unul de 10 Ron Dracospin si nu e multumit deoarece nu prea are sanse in fata celor cu bayblade.
Asa ca mosul o sa-i aduca un bayblade.

Oricum este una dintre jucariile cu care s-a jucat cel mai mult chiar a meritat investitia.

Bayblade au mai multe tipuri -fiecare titirez are un nume asa ca ai grija pe care si-l doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

De la ce varsta merg ?

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si la noi scrisoarea catre mosu contine bayblade si arena
La Metro este reducere de 40% la jucarii asa ca noi i-am luat deja titirezul si arena din Metro.
O mare nebunie cu titirezii astia

Mergi la inceput