Strugurasi de Sept-Oct 2011 *13*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

si la mine mai este putin tare
daca o ating , simt cusatura putin in relief
de aia ma gandeam daca ar fi trebuit sa dau cu ceva pe ea...

bujo , operatia asta nu este pe aceeasi taietura cu prima ?
sau n am inteles eu bine ce ai spus

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna seara fetiliii

Oana iasi eu am citit de la odisee, mereu

Anca Toma eu cand epuizez subiectele ii spun capra cu trei iezi, punguta cu 2 bani, fata babei si fata mosului, cenusareasa, alba ca zapada si ea rade, gangureste si sotul meu meu mai comenteaza ca rade si fetita d emine ca nu mai stiu povestea.Eu mai improvizez ca nu le stiu ca la carte

Jade, ce buna este......
Eu simt taietura tare, si zona este amortita, parca ma si doare.

Merg sa mananc si revin....

Mi-a imprumuat cineva marsupiu de la chicco asa ca nu mai dau banii pe el.Am scapat

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Merci Sei. Ma simt tare tare rau, nici un sunet nu iese din mine, am gatul o rana; nu stiu cum si unde am reusit sa racesc asa!

Astazi Petru a mancat la O SINGURA MASA 300 ml Nu stiu ce a patit, dar prevad ca nu-l tine mult

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Tot cezariana am facut si eu. Nu am dat/dau cu nimic Jade, taietura e rosie fata de restul pielii, tare pe alocuri, muschii nu-i simt pe toti. Nu ma doare/ustura/inteapa/etc.

Ionela, unde pot sa vad si eu poze cu bb Tudor? Cate kg mai are acum, la o luna?

Jade, l-am vazut pe bb T in pozele de pe grup! Ai un bebelus SUPERB, il declar cel mai barbatel dintre baieti Cate kg mai are?

Hayat, Razvanel este un scump si un finut, seamana asa bine cu tine, e frumos ca o fata Sa va bucurati de el draga mea mamica, sa va aduca numai fericire in viata!

Anca, sa-ti traiasca Iancu, este tare drag! Foarte alb si blond, asa-mi pare din poze, asa-i si in realitate? Seamana mult de tot cu taticul.

Petru a devenit un pretentios, unde pana nu demult accepta aproape orice din partea mea (nu va ganditi la grozavii) mai nou cred ca-si contureaza o mica personalitate. Inainte, la baie, il spalam cu samponel/gel de corp si pe fatuca si apoi il clateam cu apa curata, acum nu mai accepta asa ceva si face urat de tot
Nu-mi vine acum in minte, insa multe chestii pe care pana mai ieri le accepta fara macar sa cranteasca, acum nici sa nu mai auda de ele si daca le anticipeaza doar reactioneaza destul de violent. Era un mic "prostut" =cuminte si bun, acum a devenit un baietel cu personalitate

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

fetele care ati luat marsupiul chicco, va spun si eu parerea mea, va rog nu va suparati pe mine, in fond fiecare face cum crede pentru copilul lui.eu am citit mult inainte de a cumpara port-bebeul, mie marsupiul chicco nu mi se pare ca asigura pozitia corecta pentru un bebelus. Nu respecta curbura spatelui care este fortat in pozitia aceea dreapta si puntea dintre picioare nu e ok deloc, trebuie sa fie mai lata, astfel incat genunchii copilului sa fie mai sus decat funduletul.Chiar am vazut o tipa in oras cu asa ceva, tinea un bebe mic acolo, cu fata la lume chiar, mi s-a parut efectiv spanzurat, deloc nu statea bine... Mai bine folositi wrap, sling sau ceva de genul acesta, sunt fff ok pentru purtat bebelusul si rezonabile ca pret.

am gasit si un articol despre asta...eliminati voi spatiul ca nu ma lasa ltfel sa postez.
http:// attachmentparenting.ro/cms/front_content.php?idcat=30&idart=105

Va rog din nou mult nu va suparati, ma puteti ignora eventual.

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Jade ba da, e peste prima taietura facuta dar eu ziceam ca si inainte de a doua cezariana tot tare o simteam pe prima si trecusera deja 3 ani.

Mergi la inceput

ne am intors de la dr , are 7350 grame si 63 cm
a fost f cuminte , a plans doar putin
maine il duc la baby expo sa i iau un cadou

hellena multumim mult pt complimete
si Petru al tau e un frumoos
ai grija cu raceala , sa te faci bine repede

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Si eu am aceiasi parere cu Mikka legata de marsupiu.
Decat rau pentru bebe, mai bine nimic... parerea mea.
Mie imi propunea o amica marsupiu de genu, chiar dak mi-l da nu o sa il folosesc

Nu va suparati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Jade ba da, e peste prima taietura facuta dar eu ziceam ca si inainte de a doua cezariana tot tare o simteam pe prima si trecusera deja 3 ani.

bujo mami de Filip si Caterina

am priceput acum

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna seara

Fetelor ... o intrebare ... dupa vaccin de 2 luni...bebei vostri si-au schimbat programulde masa si de somn? de ex... Miruna asera a adormit fff greu si azi a dormit foarte putin ... adica toata ziua daca a dormit 3 ore legat ... cu mancarea a fost binisor dar nu cum manca inainte

Mergi la inceput