INVITATIE: Sa incepem Sarbatorile impreuna

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mia-micaela spune:

am reusit, am activat pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mia-micaela

am reusit, am activat pm

Mia, ti-am trimis PM (cu adresa de la Vaslui, acolo sunt 2-3 copii asa micuti si Diana va directiona hainutele exact catre ei).

Multumim mult pentru implicare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Va invit sa licitati pentru un DVDcu un concert sustinut de Voltaj in 2009 si pentru un CDcu albumul "Voltaj8".

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Eu inca nu am primit pozele de la Dana Rogoz,care mi-a promis o serie de DVD-uri cu emisiunea Abracadabra.Cu toata rusinea,i-am mai trimis acum un mail,sper sa imi raspunda in timp util,pentru a putea include in licitatie si cele oferite de ea.
Vad ca se liciteaza bine produsele ;-) sa dea DD sa nu ramane nimic neadjudecat,sa se adune cat mai multi banuti pentru copilasi
pentru toata lumea implicata intr-un fel sau altul in aceasta actiune

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Agenda Rapid din Licitatie cu autografele jucatorilor s-a mai imbogatit azi cu un mesaj si un autograf: RAZVAN LUCESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna seara
vreau si eu sa trimit cateva hainute si jucarii ,daca se poate sa imi dati si mie adresa

multumesc si ne vedem la eveniment,abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Fetelor de la depozit!!!
Ati trimis poza cu sfesnicul lui Alinuk???

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Am trimis si eu acum pe mailul alinuk-ai pozele cu DVD-urile de la Abramburica.Spor la licitat

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

v-ati printat invitatii??

haideti ca se anunta un spectacol pe cinste, cadouri pe masura evenimentului si o licitatie interesantaaaaaaa

iata ca mai avem inca trei obiecte donate pentru licitatie
mutlumim donatorilor...prietenii DC!

casutza din vis:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36779&n=Casutza-din-visul-unui-copil-de-la-o-casa-de-copii

colectie DVD Abrcadabra cu autografe
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36780&n=Colectie-DVD-uri-Abracadabra-cu-autografe

(multumiri, Dana Rogoz si Magicianului)

sfesnic lucrat in sticla sub semnatura artistului Ion Nemtoi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36781&n=Sfesnic-din-sticla-lucrat-manual-semnat-Ion-Nemtoi

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

invitatie pt 16 decembrie!!!!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Fetele care pregatesc pachetele au nevoie de cutii de carton, marime medie, pentru a putea ambala hainutele si jucariile care s-au strans.
E cineva care poate duce cutii acolo? (locatia este in apropiere de Obor)

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput