De ce iubim America pana la urma
http://www.hotnews.ro/stiri-international-10882934-fostul-guvernator-statului-illinois-rod-blagojevich-condamnat-14-ani-inchisoare-dupa-incercat-vanda-scaunul-senator-lasat-liber-barack-obama-2008.htm
Nu stiu ce as mai putea adauga eu decat respect, uscaturi uscaturi dar per ansablu cam asta inseamna America ...
Raspunsuri
ch_dana spune:
Marina, asta e capra vecinului sau cum? Doar nu-ti imaginezi ca politicienii (oriunde ar fi ei) or fi niste floricele... Diferenta e ca la ei (deseori) platesti pt. ceea ce faci, în timp ce la noi câinii latra, ursul merge.
Editat din cauza incompatibilitatii forumului cu unele diacritice romanesti, oricat m-am straduit n-am gasit o solutie. Si cand te gandesti c-am instalat special layout cu Ro...
Dana & Amelia (21.06.2011)
Laura25 spune:
Eu iubesc America pt Pixar, IBM si Microsoft (desi cam sunt destul de convinsa ca majoritatea locurile unde se produce efectiv sub aceste marci sunt pe undeva prin Asia). Restul sunt amanunte nesemnificative ....
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
eumada spune:
Nu.E in prapastie si paradoxal,dar in afara de Silicon Valley...numai prostii pe acolo.Sincer nu-i consider un exemplu chiar demn de urmat...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Marina spune:
iubesc America nu pt ca au corupti (nu de capra vecinului imi era) ci pentru ca la ei se poate sanctiona la orice nivel.
Laura25 spune:
Si pe Iulia Timosenko au bagat-o la inchisoare pt coruptie. Sa ridice mana cine iubeste Ucraina.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Marina spune:
e o tara super faina io o iubesc, la ukraina am o singura problema, nu au terminat treaba sa-l bage si pe actualul ca nici ala nu e mai breaz :)
devoska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Si pe Iulia Timosenko au bagat-o la inchisoare pt coruptie. Sa ridice mana cine iubeste Ucraina. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Eu iubesc Ucraina!!! Politica nu ma intereseaza, dar sa nu amestecam tara in sine cu coruptii tarii. Am trait acolo o perioada si m-as intoarce si azi. Am amintiri foarte frumoase, locuri si obiceiuri care nu o sa le vezi nici in Germania, nici in Italia, nici in America. Au o tara mare, bogata dar din pacate cu multi saraci...
capcaunul spune:
Hai ca s-a pus de-un fan-club Ucraina!
Am trait un an acolo, si garantez si eu ca este o tara minunata cu oameni minunati.
Altfel, coruptie, nevoi si loc de mai bine ca peste tot in lume.
ch_dana spune:
Citat: |
statul american nu prea te ajuta cand ai nevoie. |
citat din michelle-USA la subiectul "viata in Romania"...funny, nu ?
(offtopic)...si mie imi place UA, am avut un coleg de acolo tare simpatic...era insa scolit in US.
Simplist spus, US e o tara minunata, atata timp cat ai capacitatea sa muncesti si nu pici pe acolo in perioade de criza. Altfel, la ei ca si la noi, fel de fel de oameni...apropos de politica, in 2000 colegi de munca de acolo nu stiau cine candideaza la postul de guvernator al californiei (am incercat o tentativa de subiect de conversatie pe tema asta). Raspuns : "Nu stiu si nu ma intereseaza cine candideaza, vreau doar sa scada taxele". Toti vrem asta, nu ?
Dana & Amelia (21.06.2011)