Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (94)
Raspunsuri - Pagina 3
cami_antonia spune:
yasmi ce de bunataturi
ce de pachete frumoase primiti
sa va fie de bine
happy astept o adresa de-a ta pe pm
am gasit Brauletul Maicii Domnului si niste ulei sfintit
care mi-l trimisese cineva pt alina
da la ea nu a mai fost nevoie ca si-a revenit minunat dupa operatie
parte din cordonul de Brau poti taia si pune sa o poarte andrei permanent ca o bratarica la mana
sa fie Maicuta Domnului permanent in preajma lui
eu am stat cu el inclusiv in timpul operatie laparo pe care am facut-o la bucuresti
pana sa raman graviduta
ailed_dota spune:
yasmy, pai eu am facut pauza o zi![]()
...m-am luat cu treaba si ieri dimi ca eram
... acum fac repede si poate calc pana se scola sefa![]()
bb_yasmi spune:
delia mi-ai facuit si mie chef. pofta ![]()
mai ales ca am "bagat" deja 3 randuri de TOBLERONE ![]()
![]()
am fugit si eu!! 

mamica implinita cu 2 comori !!
alina06st spune:
Unde fugiti toate? 
Las ca vad eu imediat! ![]()
Deocamdata, sa va spunem si noi buna dimineata! Care la noi nu e chiar asa buna: tati mai ramanae si azi in spital
. In fine, acu, o zi in plus, asta e.
Beau si eu cafeaua
si ma duc sa vad ce ati scris. Adevarul e ca mi-a cam dat peste cap planurile vestea asta. Nici nu stiu de ce sa ma apuc. Cred ca de calcat rufe.
Dar ia sa vad eu unde fugiti voi... ![]()
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Unde fugiti toate? ![]() Las ca vad eu imediat! Deocamdata, sa va spunem si noi buna dimineata! Care la noi nu e chiar asa buna: tati mai ramanae si azi in spital . In fine, acu, o zi in plus, asta e.Beau si eu cafeaua si ma duc sa vad ce ati scris. Adevarul e ca mi-a cam dat peste cap planurile vestea asta. Nici nu stiu de ce sa ma apuc. Cred ca de calcat rufe.Dar ia sa vad eu unde fugiti voi... Mami fericita: Luca 12.04.2011 Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
cred ca la nervii pe care imi inchipui ca ii ai acum ar tb sa freci ceva , o baie,
alina06st spune:
Pff, Delia, ce idee buna!
Plitaaaa! ca urla saraca, de vreo 2 zile...
Yasmi, sa va fie de bine tunsoarea... eu la Luca, de-abia cred ca vom avea ce taia la mot... seamana cu tac-su
, care macar se rade de tot, ca tot e militar. Asa nu se vede ce de par n-are!
.
Alexina, eu pe Luca il tin putin in brate si apoi il pun in patut. Daca se mai foieste, il mai iau in brate si-l legan pe umar, o data, de 2 ori. Pana la urma adoarme cand il pun in patut.
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AlexinaA spune:
neataaaa

am drmit pana la 9 cu purcica Teea. s-a mai fit azi noapte de vreo 2 ori pt suzi dar a adrmit imediat la loc.
mada- ma bucur ca e mai bine Cristi. era inevitabil sa nu ia si Catalina dar lasa ca trece repede si de Craciun vr fi amandoi foarte bine. spor la facut liste.
ailed- fiimea a pus buzita cand i-am pus melodia de pe youtube![]()
...ceva nou
yvy- sa stii ca toate suntem oameni si mai clacam din cand in cand. nu tb sa te simti vinovata deloc.cred eu ca doar trebuie sa te resemnezi ca are f multa energie si vrea f multa atentie. nu ai pe nimeni care sa te ajute ocazional? hai nu te simti vinovata ca si eu mai clachez uneori si apoi imi pare rau...stiu cum este!![]()

ma duc sa fac patul si sa pregatesc bebelina pt fructe,poate iar ma fenteaza. acum vad ca se maraie in tarc
va pup
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)