Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dinora77/dinora77.jpg)
dinora77 spune:
Happy eu ii dau lui J doar miez de piine mic-mic....mi-e frica shi mie ca avem doar 2 dinti. Ii mai dau uneori covrigi mari sa-i linga, dar sub observatia mea.
Pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Dinora, inca ceva, mi- a scapat daca e alaptat Julius au ba. Daca nu este, si- i dai formula, poate te ajuta o cana de fiert apa sa- i prepari laptele in salon. Au si ei lapte si- ti dau, e gata preparat si ambalat individual, au si biberoane de unica olosinta si tetine la fel, asa aveau si in Is si la Boston, insa and il incalzesc, il incalzesc la microunde si se duc toate vitaminele. Eu luam cu mine cana si cutia de lp si- l faceam eu, seara spalam biberoanele acasa si el fierbeam sa le am ptr a doua zi.
Aaa ai in camera si wc cu cabina de dus si tot, plus chiuveta in salon direct.
Saloanle sunt ptr o singura persoana plus insotitor, maxim 2 .
Mai intreaba- ma daca vrei, am o buna prietena care a ost in Germania internata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
vaiiiii happy cat de bine te inteleg cu dulciurile...in vena le-as baga si eu si sa stau calma apoi 2-3 ore cat isi fac efectul mie biskrem cu mere nu ma prea incanta dar asta nu inseamna ca nu ii mananc
mamica implinita cu 2 comori !!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
am fost afara...un friggg si mai bate si vantul din cand in cand. am stat vreo 45 de minute, am fost si la piata la mici cumparaturi.
zapada mai este prin gradini si pe boscheti. pe trotuare si strazi nu.
alehiam eu sper sa mai ninga ca zapada asta....nu ne-ajunge nici pe-o masea
miki da, intr-adevar tare greu, dor cuvntele lui. chiar ma gandeam, cat de mici sunt ei uite ce pot spune si gandi. nu stiu ce solutie ai putea gasi, poate un psiholog pentru copii...si mai incepi si munca....tare grea situatia, sper sa gasesti cea mai buna solutie, Vlad sa mai creasca putin si sa vada si el altfel lucrurile si cu Andra si ca n-o iubesti numai pe ea....
bb_yasmi si eu sunt calare pe o cioco. am zis ca le termin pe astea toate, ce mi le-au adus prietenii astia din Spania, si gata, nu mai pun gura pe dulce decat maxim o bucatica mica, mica de dulce pe zi[:D]
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
la multi ani Eva Maria si Fabian Mihai de Monas si Daria de irinuca05
happy - noi suntem fruntasi la capitolul stirbi...nu avem nici un dintoc...fata mea se apropie tot de 8 luni...eu i-am tot dat in manuta biscuite, coltuc de paine si azi a fost apogeul...se plimba cu premergatorul si tot lua de pe raft mandarine.. a mancat gaza 3 mandarine
...i le-am decojit cam trei sferturi si i le-am dat asa in manuta...a supt linistita la ele, ba chiar a si mestecat cu gingiile ei...eu ca o mamica de bb1, sunt mai inconstienta
...nu mi-a fost nicodata asa frica de inecat...cand s-a intamplat am batut-o pespate si atat...bine ca nu am patit faze cu inecat grav
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
Happy si mie imi plac chilotii Libero... si cred ca si Luizei. Eu ii iau insa din Auchan.
La faza cu pasatul - Luiza are 2 dinti jumate. Sincer la fructe inca ii dau pe razatoarea de sticla daca sunt crude. Daca e banana sau copt, fiert fructul, pisez cu furculita. La legume deja e mai usor, ca sunt fierte:) si merg sfarmate. Carnea ii rup cate un pic din pulpita si ii dau. Insa ar manca numai carne dupa ea. Ea mai baga paine (miez), rondele de orez/cereale de la organix sau de la plafar fara sare sau ii tin un mar fara coaja si o las sa roada. Eu nu sar la primul tusit al ei, ca risc sa o sperii. Daca tuseste, isi scoate singurica bucatica prea mare si reia mestecatul.
![](al9leacer.gif)
![](cubebe.gif)
![](cavaler.gif)
![](zana.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Gata cu navetaaaa! Uraaaaaaaa! Azi am alergat ca o nebuna, ca am mai avut cateva pachete, felicitari de pus la posta, de luat Libero din Cora si sunt fericita ca astia sunt singurii chiloti de bb care imi plac la nebunie ![]() Ce mai trebuie cumpar din oras. Mada, eu m- am tampit ce imi plac bomboanele de pom de la Poiana, alea Chokotoff. Snt bestiale, cu arome de portocale, mar si scortisoara si rom. ![]() Acum am si eu o intrebare, nedumirire: am citit peste tot ca de la 8 luni trebuie dat pasat si bucatele mai mari la pici. Maria mea are doar un dintisor. Ce sa fac si cum sa procedez? Nu i- am dat decat pufuleti , am eu unii naturali, fara euri si cu putina sare, care- i plac si care se topesc instant. Dar vad ca voi dati fructe mici, cat de mici? Sa fie din compot? Doamne ma ia cu , calduri numai cand ma gandesc ca s- ar putea ineca, ca am patit- o odata la masa de fructe, date pe razatoare, si s- a inecat, am scos- o din scaun si am aplecat- o si nimic, pana nu am luat- o de picioare si cu capul in jos, i- am apasat pe stomacel, nu si- a revenit. M- a mai speriat si mama care era de fatza si striga la sot sa vina sa faca el ceva. ![]() I- am mai dat miez de paine mic mic, va inchipuiti nu? Cat sa nu aiba cu ce se ineca, dar trebuie trecut la mai mare asta e clar. Astept un sfat de la voi, in special de la mamici cu bblusi stirbi, nu ca Lucas cu 7 dintzoci. ![]() ![]() Revin, plange gaza mica. ![]() |
happi ,eu andrei de cand avea doar 2 dinti jos ii dau mar intreg, biscuite, painica mai nou..dar nu s-a inecat niciodata si asta m-a facut mai increzatoare sa-i mai dau si altele..am urmarit-o si chiar cand baga o bucata mai mare, e paine de ex care e tare, o plimba prin gura mult dupa care cred ca o lipeste de cerul gurii si suge efectiv cu buzitele la ea
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](pupic.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dinora77 Fetelor, help!!! Facem bagajele pentru miine...va ziceam ca ne internam in spital...Ce trebuie sa mai luam cu noi in afara de haine? merci anticipat! Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011 |
pai nu prea stiu sa te ajut..dar ma gandesc ca pampersi, servetele, prosopele, chestii pt igiena, un dezinfectant, paturici absorbante..
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
edit: acum am vazut raspunsurile lui happi super la obiect..deci eu sunt cam pe langa
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Am revenit! Trebuie sa va spun ca sunt fff incantata: am descoperit cum sa-l linistesc pe Luca, sa nu mai stea calare pe mine. I-am pus un CD cu cantece de Craciun cantate de un cor de copii, cred ca Minisong. Doamne, sta asa de cuminte si roade la jucarii...
Acu' sa vedem cam cate zile tine treaba asta!
M-ati innebunit cu niste bomboane. Cand intra banii dau iama in hypermarket. Voi mai ziceti, ca eu fac lista :
Bomboane Poiana, Chokotof, editie de Craciun
Biskrem cu portocale, deci tot de Craciun
After Eight, editie de Craciun
Mai era ceva?
Parca ceva de la Kinder?
Mandreac, multam pt ideile cu fructele.
Madutza, ma bucur ca sunteti mai bine. Al meu sot e in spital ca asta-vara s-a taiat la 2 degete cu polidiscul. I-au facut atunci reconstructie (nervi, tendoane, oase) dar nu le prea putea misca. Si acum a facut a doua interventie ca sa i le descleieze, ca sa zic asa. Speram sa le poata folosi macar un 85%. Ca sunt la mana stanga si el e stangagi. Inclusiv, trage cu arma tot cu stanga.
Deea, sanatate mami pt micuta! Sa scape de bubite!
Dinora, bafta! Va tin pumnii!
SI nu mai stiu ce voiam sa mai scriu, ca sigur mai era ceva. Tre' sa ma uit in urma.
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!