Prietene la bine si la greu - 150
Raspunsuri - Pagina 20
Dozz spune:
Salut fetele. Am intrat sa va pup pe toate, fara exceptie (parca asa era vorba) si cam atat. Sunt pe mare fuuuugaaaa!!!
La multi ani multor fulgusori pe care i-am ratat fix de zilele lor, sa creasa mari si sanatosi.
Mai mult nu am timp sa scriu, imi pare rau.
raluci_b spune:
ma bucur ca v-au placut pozele si eu is incantata de ce a iesit, au avut idee buna cei de la gradi, pt ca acolo is facute. ne-au si printat cate doua din fiecare
fetele care aveti gradinari acasa, oare se iau simboluri la educatoare?
mihamora spune:
Salutare!
Cam greu reusesc sa scriu...
Am vazut ca ati discutat despre cadourile de Craciun, dar nu stiu ce... am ratat discutia...
Pt Mateo Mosul a luat www.crazytoys.ro/jucarii/Animale-interactive-2042/Winnie-the-Pooh-129/IMC-Toys-2154/12810/Povestitorul-Winnie-the-Pooh-in-limba-romana.html" target="_blank">Ursuletul povestitor Winnie the Pooh
Pt Dominic inca nu ne-am decis ...
LA MULTI ANI MARIUTA !!!
Sa fie sanatos micul crestin Tudor! Mesajul l-am citit prea tarziu... mi-ar fi placut sa va cunosc
Sa va traiasca finutul Strumfy!
Monica - multumim mult pentru invitatie, eu inca sunt la munca, la 5 ies, cred ca as ajunge prea tarziu....:( (pana ajung acasa si pana ne pregatim...)
Monis - multa sanatate lui Iuli!
Aseara Mateo a tusit , sper sa fie bine azi.... Dimineata a plans iar la gradi
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
miany75 spune:
buna ziua tuturor!!
LA MULTI ANI,MARIUTA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA!!!
ANCUTZA m-am prins ,stai linistita...distractie placuta la serbare !!!
gata..nu mai pot scrie..sunt inghiontita de un pui mic,aflat in semigreva foamei ...motivul nu l-am elucidat inca...
va
dymomo77 spune:
Raluci superbe pozele lui Bubu. Sunt bune de felicitare de Craciun pentru bunici.
Miany si Danut e in semigreva foamei de cauze necunoscute. Pana acum ii dadeam un siropel pentru imunitate pe care insa de ieri l-am oprit sa vad daca de la el refuza mancarea. In general cand ii dau orice sipliment(inclusiv Ca si Fe) mananca prost...
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b ma bucur ca v-au placut pozele si eu is incantata de ce a iesit, au avut idee buna cei de la gradi, pt ca acolo is facute. ne-au si printat cate doua din fiecare fetele care aveti gradinari acasa, oare se iau simboluri la educatoare? Raluca, mamica de doi baieti, Remus Andrei (8 nov '09) si Cezar Ioan (3 dec '11) |
Si eu m-am intrebat si am raspuns tot eu, nu iau nimic.
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumfy_12
Si cu Miha tot coincidenta de nume este Mami fericita de strumfita si 28+ cu Motzata |
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Si eu m-am intrebat si am raspuns tot eu, nu iau nimic. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
si eu mi-am raspuns dar am zis ca o sa iau, dar parca nu-s convinsa total
shtephy spune:
Hello
La multi ani Mariuta !
Sa fii sanatoasa ,fericita si sa ti se implineasca dorintele toate toate !
La fosta gradinita a Stefaniei ,particulara ,nu am prins Craciunul .Dar de 8 Martie si serbare de sfarsit de an am vazut doar flori la toata lumea .
La stat ,e altceva ,cotizam si se cumpara cadou la fiecare educatoare .
fac capitol nou si revin mai tarziu .