Prietene la bine si la greu - 150
Raspunsuri - Pagina 15

many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Cosicel, daca v-o mai amintiti. Ea nu s-a trecut pe lista, ca si noi. Probabil ca nu o mai tine minte cam nimeni de aici. Eu am ramas prietena cu ea, pt ca suntem vecine si copilasii nostrii se joaca mult de tot impreuna. ![]() Dienutze, pe al treilea. ![]() ![]() |
Multu' de lamuriri

magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Am primit sambata reteta asa: - apa de mare de 3 ori / zi - pivalone de 3 ori / zi - sinecod de 3 ori / zi - tantum verde de 3 ori / zi - nurofen de 3 ori / zi la 8 ore - panadol de 3 ori / zi la 8 ore intercalat intre nurofen, daca face febra inainte de 8 ore - novovcalmin daca impreuna cu cele de mai sus febra nu coboara sub nu stiu cat - ketof 1 data / zi |
Eu de obicei reduc retetele la ce mi se pare mie esential / ce accepta copilul.

_
Rares

floricik spune:
Salutare.
Fetelor multumim pt urari si pentru voturile de la concurs. Nu ma asteptam sa castig nici-un premiu...au fost poze atat de frumoase in concurs. E cadou de ziua zburlitei
. Daca nu ma anunta draga de Many
dimineata eu habar nu aveam.
Sarbatorita doarme, asta dupa ce a aspirat si a sters praful.
Ieri am sarbatorit-o foarte frumos, a fost asa incantata. Sper sa reusesc sa pun poze.
Aaa am trimis si eu SMS la 848. Trimite si tati.

Andrecluj spune:
La multi, minunati, norocosi si sanatosi ani, Zburly frumoasa , sa-ti traiasca mami minunea!Multumesc fetelor pentru raspunsuri

strumfy_12 spune:
Salutare!!!La multi ani Ema!!!
La multi ani Miruna !!!
Felicitari Floricik pentru castigarea concursului!!!
Eu una sunt franta de oboseala...si am o durere la sold de abia ma pot misca...de fapt cand fac unele miscari parca intepenesc...sper sa treaca repede...dar am o vaga banuiala ca pana dupa nastere n-o sa scap...
Mami fericita de strumfita si 26+ cu Motzata

carmickey spune:
la multi ani ema,miruna sa fiti sanatoase si sa aveti muuuuult noroc in viata
Floricik felicitari,
dankutza eu am trimis invitatia,am printat-o si vreau sa merg,sper sa nu se iveasca nimic, sa nu pot ajunge...
problema mea este ca nu stiu cum se ajunge pana acolo,habar-nu am unde este? voi afla pana vineri

laurairina13 spune:
Strumphy, cred ca durerea aia de sold de care zici o aveam si eu, si a tinut pan' la nastere, ma durea indeosebi noaptea spre dimineata. Hai ca mult a fost, putin mai este. Cand ai dpn?