Prietene la bine si la greu - 150
Raspunsuri - Pagina 11
raluci_b spune:
Dy ma bucur ca ti-ai varsat oful sper ca tea-i mai eliberat, noi suntem alaturi de tine
Dana cum sunteti?
monica_80 spune:
Andre eu am cont la ING, eu am trimis sms, mai trimit unul si pt tine si vedem noi ce si cum.
Dymo complicata rau situatia Probabil sa incerci sa-i spui intr-un mod mai finut sa va mai lase sa respirati ai incercat deja. Ma gandesc daca incerci usor usor sa-i faci si tu un program de vizite, program pe care sa-l aplici treptat ca sa nu fie un soc pt ea. Nu-mi trece prin minte altceva...greu. Oricum suntem alaturi de tine!
Astazi am fost la un botez, la o biserica foarte frumoasa, atmosfera placuta si distinsa, nasii superbi, parintii foarte primitori si relaxati, iar sarbatoritul mic o minune de copil care seama foarte bine cu fratiorul Mihnea , per total ne-a placut mult si ne-am simtit foarte bine
Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 9 saptamani
monica_80 spune:
Acum vreau sa fac o invitatie pentru toate fetele din iasi,impreuna cu copilasii, va asteptam marti 13 dec la ziua Mariutei, la Salina Center in Tatarasi pe la 16,30-17. pentru detalii la tel sau pe PM.
Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 9 saptamani
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Andre eu am cont la ING, eu am trimis sms, mai trimit unul si pt tine si vedem noi ce si cum. |
floricik spune:
Numai pe la ore din astea in fac si eu aparitia dar cand e Ema treaza nu pot sta deloc la calculator.
Vreau sa-i urez, cu intarziere, LA MULTI ANI Cezarei.
Raluci, superbe pozele.
Maine sarbatorim zburlita la un loc de joaca de prin cartier. Sper sa-i placa.
Noapte buna tuturor.
raluci_b spune:
Heloo,
Sunt muuult mai bine, nu complet dar deja ma joc cu Remus
LA MULTI ANI MIRUNA
shtephy spune:
Neata
La multi ani Miruna !!
Sa cresti mare ,sanatoasa ,norocoasa si fericta !Mama ta ne-a uitat de tot ?
Monis tin pumnii sa treaca repede viroza puiului .
Ce costum de serbare ai luat ?
Smara pt Dora sa nu fie nimica grav
Dymomo deci cu soacra problemele sunt mai vechi .Eu credeam ca a devenit asa de la boala .Probabil ca daca s-ar agrava problemele fizice ar trebui sa angajati pe cineva sa o ingrijeasca ...dar posibil sa nu agreeze pe nimeni .E tare dificila situatia voastra ,nu-mi trece prin cap ce ati putea face .Va doresc multa ,multa putere .
Andreuta nu stiu ce sa-ti zic de bucatarioara .Noi avem una simpluta primita mai demult .Nu prea seamana cu ce vad pe net acum .
Deci sunteti in Italica .Cum a fost revederea cu tati?
Raluci ma bucur mult ca te simti mai bine . Super !
Ionela micul crestin ,astept cu nerabdare pozeee.
O duminica frumoasa!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui shtephyAndreuta nu stiu ce sa-ti zic de bucatarioara .Noi avem una simpluta primita mai demult .Nu prea seamana cu ce vad pe net acum .Deci sunteti in Italica .Cum a fost revederea cu tati? |
shtephy spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Multumesc pentru raspuns Dar se joaca pruncii cu ea? Mai astept pareri, intre timp citesc pe forumurile de aici sa vad ce spun mamicile. Despre revedere ... n-am cuvinte, de cand ne-am intors, Chiara repeta in continuu "am tata, am tata". Imi dau lacrimile cand o aud si nu o mai duc pana nu pricepe vacanta. |
Da ,se joaca ,amandoi chiar .Iustin imi face supa ,cafea si tort .Nu are prea multe accesorii si e mititica ,cred ca are pana in 80cm inaltime.
Clar Chiara nu era in cea mai buna forma la Cluj pt ca-i lipsea tati .